• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    LOJZAK: cim vic tim lip. ideal 4
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    a muze jet vic lidi ?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    zkusim to i tady: hledam partaka na trip do Chile. Do Santiaga za 15k, 14dni na vlne a 14dni Andy. Nebo to kombinovat podle predpovedi/snehovych podminek. termin zari.
    SISCO
    SISCO --- ---
    jojo bigday
    nejake fotky zde
    Vybiram jednu kde je videt jak foukalo
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dnesni berzebubdorfer luxusniiii
    Berzdorfer 2014-06-07 s novym Edge 19m2 model 2014/15
    https://www.youtube.com/watch?v=ZXSXX-RKevs&list=UUmTOSD6HqaYwejrVYTNyBNQ
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    P0L0US: Na červeným chronu jezdil Ivoš v sobotu. Na zeleným se protočilo dost lidí, většina z nich neměla problém a jezdila a startovala bez problému, ale jestli myslíš toho magora co mu to fakt nešlo ani vodstartovat, několikrát při startu a pádu draka proběh půl pláže a vypadal že zabije dost lidí okolo a sebe taky, tak jo, to jsem byl já.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    BROMDEN: Chrono, to je ta komora co kdyz mlejnech ted o vejkendu kdosi startova/nafukoval vypadalo to, ze skonci na strome ci v Best stanu ?
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    SISCO: No bylo to trochu děravý a směrově rozkolísaný, ale dalo se. Sobota ve slabších chvílích 3-5, v silnějších 5-8 (teda krom tří tak cca 20minutovejch propadů kdy to padlo total). Dalo se jezdit celej den. Chvílema na race a velký, chvílema když přitlo tak i 12ky a TT. Neděle silnější, 7-9 celkem stabil. Plus furt slunko. Klasická česká havaj.

Jinak chrono je totální pecka, ale fakt pro profíky. Ty dobrý vlastnosti (jde do rychlosti, jde ke kraji...) jsou natažený do extrému, na mně snad až moc. Ve 3,5ms začneš na race s total povoleným a po 200m máš staženo na minimum a jedeš 45° k větru v takovejch kulích že nevíš co s tim. Masakr.
    SISCO
    SISCO --- ---
    SISCO: Pls jak foukalo na Mlejnech. Chtel jsem tam jet ale ta sobota vypadala divne v nedeli melo prset a pak jsem videt jak to vylepsili.
    SISCO
    SISCO --- ---
    BROMDEN: AHoj, jezdil jsem v sobotu tu novou E13ku. A rozhodne neni zde jen zmena barvy a latky. Kite je na pocit jiny. Bracha jezdil dneska na stridacku take novou a starou tak doufam ze napise take nejake info, asi bude mit lepsi informaci z Italie.

Muj postreh po odpoledni sešně na E13 na Berzdorferu v poryvaku 0-10m.s [pisu jen pozitiva] ps. Zapadni vitr na Berzdorferu desnej poryvak!

- prvni co te/me trkne/trklo ze E13 je nova hrozne krasne barevna, supr design a rozhodne je na vode videt nejvic (barevne) takovej reflexni kite :))
    - druha vec, nove ventilky (ty uz mel E13 u poslednich verzi 2013)
    - prvni pocit po vyletnuti, mensi tah na baru (ale mozna to bylo tim ze nefoukalo)
    - dalsi pocit, kite s barem od sebe visi na 12h vice zajety na kraj okna
    - material vypada neprodysneji a pry je betelnejsi
    - pri stoupani jsem obcas jel hodne proti vetru a rikal jsem si jeli to tim ze kite zaletava vice na kraj okna (asi jako chrono) ale mozna to bylo tim divnym vetrem
    - pri skoku (vitr foukal hodne malo), jsem zatahl do protismeru a kite letel reagoval pocitove rychleji nez lonska E13ka a na to jak malo jsem citil v baru a v kitu tak dost slusne visel.

p.s. byli tam polaci s Zephyr 17kou nejakou 3roky starou a tem kite padal na plaz protoze neletel. Ta nova E13 take spadne kdyz se necha jen tak na 12h ale pri mavani visela nahore stejne jak 19ka tzn. skoro uplne v bezvetri 2-3m.s
    A protoze mam specialni board flyrace tak v teto sestave jsem vpohode sekundoval 70kg Jindrovi s 19kou a docela jsem si rikal co bude delat ta nova E19ka kdyz ta E13 lita skoro v bezvetri. (tedy s timto specialem)
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    SISCO: Máš už srovnání 2013/2014? Já že čekám na letošní edge, a jak je to skoro tu tak už jsem nadrženej i na informace... mimochodem víkendový mlýny pecka.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Nov.e kity dorazily az ted. Znova vkladam inzerat kdyby nekdo chtel Ozone Edge 2013 13m2 tak pro nyxaka za 20t. Aktualne bez pumpy jinak komplet bar, pytel atd. Stav skvely bez poskozeni oprav lepeni. Neotrepeny
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    tywado, a zrovna bych si tam zajel:
    Novinky pre sezónu 2014 v Podersdorfe | Surfmagazin.sk
    http://www.surfmagazin.cz/windsurfing/clanok/1816/novinky-pre-sezonu-2014-v-podersdorfe
    Hot News: Veľké zmeny a reštrikcie pre kiterov v Podersdorfe !! | Surfmagazin.sk
    http://www.surfmagazin.cz/...g/clanok/1825/hot-news-velke-zmeny-restrikcie-pre-kiterov-v-podersdorfe
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Nemate neaky napad na vikend ? Projevujou se mi tu abstinancni priznaky.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Vecer se ti podivam doma, jsou to platy 20x10cm ;)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: cim driv tim lip. to se vi. nemam na cem jezdit. potrebuju jen jednu samolepku tak 5x5 cm odhadem. je tam mala prasklina na sprcce ve spire. tak nejak to explodovalo
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Samolepici zaplaty maji na 100% ve Snowboardelu na Evropsky, ale je to teda celkem raketa za ne.. Kolik jich potrebujes? Mam pocit, ze bych mel doma nejakou mit navic. Ale zalezi jak na to pospichas, protoze mam pocit, ze byli v baglu, se kterym ted otec odletel na Praso..
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: jo a ideal nekde praha 10. asi tezko co? takze pegas, nebo WS karlin co?
    RADAK
    RADAK --- ---
    kde v Praze za dobre koupit glufix? potrebuju nalepit dakron na prdlou spiru. a jeste bych nekde rad poresil samolepici zaplati na sprcku
    RADAK: uz jsem prisel na to proc mi kite nefunguje :-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: Taky si to myslim. Uz nejakej ten patek :-)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: to bude problem nekde mezi prknem a barem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam