• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    Rügen alarm !!!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PEKK: Jo predpoved na GFS byla mnohem horsi, nez kdyz jsem tam byl posledne(hlasili nejaky 3m/s), ale vypozoroval jsem, ze tam dost funguje predpoved z medard-online, kde hlasili celej den peknej vitr kolem 7-9m/s.. Dorazili jsme na 10hod, ale pry foukalo od 8mi od rana. Ja jezdil celej den 15ku v ruznych stadiich trimovani, ale vetsinu dne jsem ji mel spis stazenou, protoze foukalo dost. Na hladine se litali 12-21m draci, ten s 21kou me celkem prekvapil, protoze ja mel jednu dobu uplne stazeno, prekotlino i s malym boardem a typek si tam na pohodu pohupsaval, ale je pravda, ze mohl mit tak o 40-50kg vic jak ja :D

Kolem 13.30 prisel destik a vitr zacal byt trochu poryvovej, ale kolem 16hod se pry totalne vyjasnilo a az do vecera foukalo stabilnich 6-7m/s a vubec nikdo tam nebyl.. Ja uz toho mel plny zuby a zabalili jsme to, takze to je jen info od vytrvalcu :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SOTEKCZ: Kolik foukalo? Já se díval, ale nic extra nehlásili.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Dnesni Berzdorfer nejlepsi! Musim rict, ze to misto se mi fakt libi a je to mnohem lip dostupny, jak Rozkos! Asi zatim nejlepsi letosni pojezdeni a pokorenych 60km :)

http://www.endomondo.com/workouts/367985017/6324725

SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    spot check: Seč
    JV, 5minutovy poryvy na 12ku, na vecer se to jakztakz ustalilo. videt dobry, ale spis jen lokalni zalezitost

RADAK
    RADAK --- ---
    Nevali se nekomu doma pady i se strapama? Schanim pro kocku za rozumnou cenu na jeji obcasny jezdeni. Prkno uz mam.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nechcete nekdo v sobotu neco podniknout? Rozkos nevypada uplne marne na vetsi draky?
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Punta Trettu dneska na super maly pradlo, tanga staci.

CTIRY
    CTIRY --- ---
    Pojeďte se mnou někdo zítra na Berzdorfer. Jedu v 7am návrat do Prahy na 17:30.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    JORDI: Berzdorfer objed a na konci pod trati... když fouka jih je to tam v poho, Posledne tam byla nejaka akce chteli 3,5 EUR na den. Toyek tam je dost.
    JORDI
    JORDI --- ---
    Este vidim pouzitelnou variantu Paczkow u polskejch hranic ale tam uz tápu uplne :) Rozkoši moc neverim a na Darko se mi nejak nechce pac se tam neda poradne zavlit na plazi :)
    JORDI
    JORDI --- ---
    Uz sem na Berzdoferu nebyl ani nepamatuju tak prosim o radu jak to tam ted funguje s obytkou? Klidne bych v patek rano vyrazil a zustal na celej vikend i za cenu jenom opalovacky a plavani o vikendu :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CTIRY: Pojed nekam v sobotu nebo v nedeli, taky bych se projel, ale v patek se z prace bohuzel neutrhnu :/
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Vydrží předpověď na pátek na Berzdorfer?
    RADAK
    RADAK --- ---
    Zpatky z Turecka. Streka strasna. Hranice voser. Spoty zajimavy ale tak nejak divny. Btw. Turecko neni uplne levny. Hlavne pivka zaboleli. Fotky a nejaky info brzo. Video pozdeji
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    hola, nemate nahodou nekdo tip, kde mi v londyne nebo na UK beachi levne pujci draka ? Pripadne doporuceni na spot ?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    mam tu naky draky na prodej:
    AIRUSH DNA 2014 - jete tuto zimu. (komplet = kite,bar,,bag,leash, pumpa(nova))
    8m komplet (profioprava prez celou siri draka) 11.500,-
    10m komplet 13.000,-
    12m komplet 13.500,-
    14m komplet 14.000,-
    odtokovka opotrebena u vsech stejne:
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Potkame se zitra s nekym na Berzdorferu?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    trocha zimy z USA

Thinlines
    https://vimeo.com/92154883
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Joo jdu asi do toho, zni to fakt lakave.. Poradite, kde sledovat ty letenky? Ubytko uz jsem nejak zacal poptavat info kdy by mohlo byt volno.. Diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam