• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    SANSCULLOT: je to Gokova, turecko. letos jsem si dal tu streku autem. 2500km. a jako respekt, protoze na ten klif sme nahoru vyjeli a ani v koutku nas nenapadlo ze by se to dalo sletet. mazec.

btw. gokova neni vubec spatnej spot na kite. termika jak hodinky, ale mrak kurzantu a strasnej slalom mezi nima.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Skoda ze nemel kameru na sebe. Na konci jak rika dont do it tak se zda ze je rad ze žije.
    Dle popisu dost hc a i podle kita s ohrnutyma gumama, poctu kamer(zadna kamera u pristani) to vypada jak punk akce. Respekt
    RODWY
    RODWY --- ---
    Turkey
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    kde to je?
    SHQ
    SHQ --- ---
    setri synkovi na oxford
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RODWY: proc nelita paraglide ? Setri za papiry ? Znamka punku ?
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: Hlavne z toho mista to na zivo vypada jeste hur nez z fotky.
    SHQ
    SHQ --- ---
    tohle uz mi prijde dost bezmozkoidni..
    RODWY
    RODWY --- ---
    RODWY
    RODWY --- ---
    Murphy..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Diky, uvidime na cem se zitra dohodnem. Myslim, ze na Rosengartenu zase takovej pretlak nebude, protoze Dranske ma silnejsi vitr a celkove vsechny ty severni spoty jsou na tom trochu lip, ale pry to tam neni moc na uceni ;)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: v pritzwaldu je kemp. plnej nudistu, ale hned na plazi. na konci plaze je plac na kity a bude vas tam tak 5-10 kajtaku. na Roziku bude zase tak 100 lidi. predpoved je paradni. a kdyz te to bude srat, tak si na rozik nastoupes a nebo prejedes autem. je to kousek.

jinak ucit se tam da, melko taky, kamos tam ucil svyho 13ti letyho syna. jen je tam riziko sfouknuti do prirodni rezervace, ale i tam je melko. akorat te muze nekdo vyprudit.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: No tam jsme se puvodne chystal, ale moc se mi nezda ten smer, ale asi to nakonec risknem. Pro me je Rosengarten snad nejlepsi spot na Rujane. Housky, vodu a zachody na vikendovy pojezdeni netreba. Veceri a obed pekne na grilu a vychrapat se hned u vody :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: tak nejjednodušší je Rosengarten na východní smery ale není tam kemp= zadny housky, voda, záchod
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tak kdo se chystate na Rujanku?My se chystame zitra, ale moc moudrej kam zatim nejsem, potreboval bych neco melkyho a s dobrym vstupem kvuli uceni otce, ale vsechno vychazi na spoty kde jsem vzivote nebyl.. Poradite nejaky pekny misto?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    nechysta se nekdo do hurghady 13-27.9. ? budem tady, resp. kousek nad: http://www.kite4fun.cz/lokace/kite-kurzy-egypt/

JAKKILLER: my byli tejden v ijmuidenu - hned vedle toho, jak vytejka ten kanal z amstru. vitr solidni, vlny obcas obrovsky, kite spot strasne velkej, vcetne obchodu servisu atd. je tam placenej parking hned u plaze. kousek jiznejc (3-5km) je trochu lepsi plaz i na land, ale musi se tam zas delsi kus s vecma pesky

do ijmuidenu jezdi pripadne lod z amstru, i kdyz nejlepsi imho to auto. nebo nejakej skutr / elektrokolo
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    JAKKILLER: nevím, jezdil jsem asi na pěti místech na pobřeží, z paměti zaantwort a ijmuiden (nebo tak nějak), a některý z míst nejsou jen wave, místama je i něco jako reef takže spíš menší vlny a klasickej motokros.
    Jinak údajně se jezdí i na ijselmeer, ale že by tam byl nějakej spot ze strany amstru nevím, podél břehu jsem to tam nkrát prošel - projel na kole a nějak si moc vhodný místo teda nevybavuju ... zejména když vítr jde většinou z moře.

Nicméně podle splocs tam spot je:
    splocs.com - - IJburg or Blijburg
    http://locations.splocs.com/kitesurf/loc/IJburg.html
    splocs.com - - Markermeer / Muiderberg
    http://locations.splocs.com/kitesurf/loc/markermeer___muiderberg.html
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    v amstru jsou trosku jiny spoty..muj oblibenej je cool running :D
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    cau, ted jsem se prestehoval do amstru, nebyl jste tu nekdo jezdit v okoli? nektery spoty uz jsem si nasel na wave na pobrezi, ale jenom resim co je asi nejbliz od centra, treba dostupny na kole nebo dopravou. nevi nekdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam