• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Dneska uz to neni zase takovej problem, ale dost to pojistku prodrazuje.. Kazdopadne treba kooperativa a allianz to urcite umi.

HAUSNUMERO: A mas nekde pobliz bydliste nejaky letiste nebo plac kde se landkituje? Bacha na to, ja si rikal, ze pujde jezdit kdekoliv, ale jak nemas vhodnej povrch, tak se to moc neda. Predstava. ze prijedes nekam na pole a budes jezdit tam a zpet krajinou, byva dost milna, to maximalne s buggy! S tim prknem bych urcite nesetril pokud to myslis vazne, koupil bych radeji drazsi bazar nez levnejsi novy. Myslim, ze urcite bude moznost si prkno vyzkouset na nejakym testday nebo kitefestu nez kupovat na rychlo kolecka (i kdyz samozrejme jsme to delali uplne stejne, protoze jsme byli nedockavy..)
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    HAUSNUMERO: po prvmím pokusu na landu jsem si na druhou šanci vzal komplet DH výbavičku včetně integrály, akorát bez leattu. stejně sem se rozbil tak že třetí pokus nebyl a nebude. Voda a sníh OK, ale land hodnotím jako nejbolavější sport co jsem kdy zkusil.
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: na kite te nikdo v cechach nepojisti ne?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SOTEKCZ: Vubec nevim jak se to bude chovat, takze zacnu asi hlubokou orbou nosnim pluhem s naslednym vlacenim :) Chci se zatim naucit vozit na mirnym vetru a skejta taky obcas vytahnout na sjezd z kopce.

Ten Redux je podstatne levnejsi nez nejlevnejsi MBS s pruzinovejma truckama (teda co jsem nasel, mozna je to i jinak proto se tu ptam :) ) a ja se chci hlavne povozit pro zabavu a odreagovani, zadny zavodni ambice nemam a dve kila navic snad uvezu.

Stim ze si rozbiju drzku pocitam, ale na snih cekat nevydrzim a stejne bych si MB driv nebo pozdejc poridil. Na skejtu jsem projezdil detstvi, tak snad to stim vazkem a velkejma kolama nebude az takovej rozdil. Pro jistotu ale mam chranice, helmu, hokejovy kalhoty a po tom co te ctu se planuju pripojistit na uraz :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    HAUSNUMERO: A co mas v planu s mountainboardem vyvadet? (mysleno jako jestli freestyle nebo jen vozeni tam a sem??). Myslim, ze kdyz koupis board od MBS tak nikdy nic nezkazis, ale nevim co ted frci za znacky. Kdyz jsem jeste jezdil na landu, tak MBS nabizelo jak profi tak rekreacni (ale slusny board) vybaveni. Rozhodne nema smysl jit do boardu za 4K a pokud vazis 100+, tak asi spravne volis trucky s pruzinama a ne ty sk8 trucky. Oni jsou ty sk8 trucky sice na freestyle o polovinu lehci, ale zase moc nevydrzi.

Jinak pokud se ucis, tak bych skoro pockal az napadne snih a nejdriv se naucil na snehu, myslim, ze ten mountainboard neni to nejjednodussi na zacatek. Vetsinou na snb/lyzich kazdej umi a resi jen draka. U toho landu to je takovy specificky a kdyz se nezadari, tak to dost boli :D Ja mel na pocatku nejvetsi problem s tim, ze se nemuzes rozjet pres hranu.. Kazdopadne board uz je 2roky z domu, protoze po tom co jsem si prerazil lytkovou a holenni kost uz jsem na to nejak nemel koule. :D
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Tak draka uz jsem vyresil ted schanim povoz. Nezbavujete se nekdo mountainboardu. Nebo co by jste doporucili pro mejch 100+kg? Nejvyhodnejsi jsem nasel asi tenhle http://www.kitershop.cz/kiting/vozitka/next-redux/. Co myslite je to dobra volba nebo se da koupit i lepe (mysleno stejna kvalita za min) ?
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Mohu potvrdit. Počasí skoro letní. Lidí mraky. Někteří životu nebezpeční. Ježdění na 1 s *.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tak dnesni Berzdorfer absolutni BIG DAY! Mam pocit ze lip ukonceni "bezsuchacovy" vodni sezony vyjit nemohlo! Najeto 85km, vitr 8-13m/s presne jak slibovala WRF! Lidi neuveritelne moc, ale to jezero je nekonecny, takze stejne mohl clovek jezdit celej den uplne sam..

Ono ani zdrzovat se na plazi nebylo moc bezpecny, tolik vypatlanych blaznu (vetsinou Polaku) pohromade ,clovek jen tak nevidi.. Litali tam vzduchem, piskem, mlatili drakama o vodu, dalsi draky, lidi, auta.. Diky bohu, ze aspon na ty draty nedoslo! :D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Ivo to napsal hrozně hezky.. Drž se!

CTIRY: Jsem dost zvědavej co budem lítat, jestli bude to co hásí GFS nebo WRF..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Kluci děkuju za podporu..
    krásný článek napsal kamarád o BRÁCHOVI

Znal jsem Štěpána Šimíka | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/Znal-jsem-Stepana-Simika
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Neděle Berzdorfer?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    i tady..

MIKE2
    MIKE2 --- ---
    Je mi to moc líto. Na Mácháči a v Safaze bude chybět.
    NAILER
    NAILER --- ---
    Doprdele :-( drž se!
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Uf, to je hrozny :( RIP. A ty se drz chlape. To jsou silene zpravy :(
    SHQ
    SHQ --- ---
    SYPFX: uprimnou soustrast, drz se
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SYPFX: Tomuhle se da tezko uverit, uprimnou soustrast.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: tykravo. NE E. RIP
    RODWY
    RODWY --- ---
    SYPFX: RIP kámo
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SYPFX: Strašný! Čtu to a naběhla mi husí kůže. Neznali jsme se dobře, ale oba jste pro mě inspirací.
    PEKK
    PEKK --- ---
    Bude tu s nama porad
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: a do hajzlu :(((((
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Stejnaci navzdy!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam