• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: super. tvoje videa miluju - paradni muzika strih kamera. Hodne dobrech napadu. Bezva inspirace. Cool
    RADAK
    RADAK --- ---
    tralala tralala, konecne jsem do doplacal. po pul roce. sebrat moral na probirani gigabajtu materialu je hrozny.

mala omacka: 5500km celkem. 2000km na Gokceadu, tam prd a predpoved prd. takze rozhodnuti dalsich 500km do Gokovy. po ceste sme nasli spot Ayvalik. v Gokove jede termika, takze dobry, ale zacina odpoledne a funguje 4 hodiny. takze zadna vyhra. sledovali jsme predpoved a zpatky sme se zastavili na 2 dny v Ayvaliku, kde jela fronta a 2 dny v kuse busilo 12-15m/s.
    Kite trip Turkey: Gokceada, Gokova, Ayvalik
    http://vimeo.com/114581951
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Pár fotek z nedělního božáku, dopoledne hovlování Klínovce a odpoledne první polítání na sněhu. Je tam cca 5-15cm zmrzlýho sněhu, jezdil jsem normální prkno a bez jedinýho šrámu.. Vítr cca. 3-8m/s ;) Snad něco dopadne, je to ideální podklad na půl metru prašanu..
    Jinak ten vlek je přesně dle fotky of Petra. Dá se objet, ale je to celkem adrenalin, cesta dozádu byla v pohodě, ale zpátky jsem málem pověsil draka na motor vleku, je tam cca 10m mezera vlek-les a do ty se musíte trefit s drakem nad stromama.. ;)

http://app.endomondo.com/workouts/445492230/6324725

T_MAX
    T_MAX --- ---
    Něco trochu zimního.. Jedem na dva termíny do Norska na Hardu a máme volný místa, tak kdyby měl někdo zájem se připojit k partičce, pište..

Jsou to první dva týdny v únoru a pak poslední dva týdny v březnu.. Vychází to na cca 12k vč. jídla a podobnejch blbostí na tejden, plus dopravu do Norska.. Tu ještě budem nějak řešit hromadně..

Dejte vědět, kdybyste se chtěl někdo pořádně vyvětrat
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    prave, windguru rika malo a docetl sem se, ze to je na patnactky. komoru do vln ale nevezmu.
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: ale kdyz kouknu na statistiku, tak to nevypada moc dobre :-(
    RADAK
    RADAK --- ---
    MARASAN: byl jsem v listopadu v dominikane = nejhorsi obdobi roku a presne tak to dopadlo. moc chlastu a malo vetru. ale prosinec a leden uz byva lepsi, tvdili lokalove. takze podle me v cabarete jezditelny. a 12tka by mela stacit.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    borci, byli jste nekdo v tomhle obdobi (prosinec-leden) jezdit v Karibiku? Dominikanska rep., Portoriko? Jedu a nejsem si jistej, zda-li ma smysl brat kajt. Mam max dvanactku a zda se mi jednoduse, ze tam proste malo fouka - do sesti metru :-/
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Chysta se nejaka banda po novem roce do Egypta?
    RODWY
    RODWY --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: jestli je až k lesu tak to je pěkně na prd :(
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: jj mas pravdu

P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: za dobu co jezdis se snad uz naucil skakat, takze ti zadnej vlek ani lyzar nemuze prekazet :-P
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Nedelni Bozak snad musi klapnout! Ale pry na tom miste, kde se jezdilo je nejakej novej vlek a sjezdovka :/
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ta stupnice jeste

podle toho by mohl yt nejakej poprasek na krusnejch mozna ten hnedej flek dole na sumave
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    uz se to zacina pomalu rysovat
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Sup sup. At uz je to tu!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    get ready nejakej snih uz se blizi sice to nebude asi nejak moc ale i malo umi obcas prekvapit.
    Jde to od vychodu takze prvni pojezd letos asi Brnaci.

LUCYA
    LUCYA --- ---
    SYPFX: vizuální stránka je velice povedená. Líbí se mi to.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    doporucuju http://windyty.com/
    stranka kterou naprogramoval snowkiter kamarad Ivo.
    Je to hodne promakany a podle me to ma velkou budoucnost.
    Napsal jsem na to recenzi na http://www.snowkiting.cz/

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam