• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    ADIK
    ADIK --- ---
    LOJZAK: rozhodne neni. byl jsem tam pred 3 tydny, na tyhle webce bylo min. dvakrat tolik snehu a na poli to bylo malo...podklad neni totiz trava, ale neco zasetyho, takze staci lehka hrana nebo hrbol a uz dres hlinu. prkno tak leda na posledni staci.
    PEKK
    PEKK --- ---
    LOJZAK: To je webka kousek od Miličína...na starý prkno by to asi šlo
    Střezimíř - vodárna
    http://www.hydronet.cz/content/cz/Katalog.aspx?catalog=127400355&productId=127400359
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    byl nekdo posledni dobou na Milicine ? je tam dost snehu?
    ADIK
    ADIK --- ---
    dá se jezdit na husky hill SV?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: YES! V sobotu bude big day na kopcich na freeride! Azurit a nakydano.. Ted napadlo tak 50cm a ct+pa ma napadnout dalsich 10-20cm a je porad -5/-10, takze konzistence bude prachovaaaa...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    jsem koukal od jihu se zene nejak snezenicko
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: parádní, obdivuju jak zvládneš při ježdění ještě tolik točit
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    videjko z nasi akce

SNK MONSTER DAY BERNINA 24.1.2015 (BY STEJNACI) | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/SNK-MONSTER-DAY-BERNINA-24-1-2015-BY-STEJNACI--1#comments

Bernina2015 monster Snowkiting day
    https://www.youtube.com/watch?v=-NMnXO1JrQg
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    RODWY: jeste neco k snk zavodum v Abertamech.Dostala se ke me informace,ze od 10.2 by tam uz mel trenovat Murphy a nabizi se pro freestyle couching..a to nejlepsi, honorar dle vaseho uvazeni!!
    kdo ma zajem kontaktujte Tahose nebo primo Murphyho!
    dikycau
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK
    RADAK --- ---
    maly info z Afriky. vim, ze vsichni ted zerete prasan, ale my zerem chobotnice a chlazeny pivko na slunci :-)
    kazdopadne: rano taxik na spot a vecer pekne downwind az k baraku.

SYPFX
    SYPFX --- ---
    P0L0US: čelovka ani nebylo třeba bylo fakt vidět to video zkresluje tim jak to osvětluje auto.
    na první pokus good ale skluznice trosku trpěla. Občas byla b vidět jiskra
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SYPFX: ze ste si na to nevzali ani celovku ?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dnesni night session s PEKKEM
    video z mobilu . hudba a dabing Yvosh ;-)

Praha SNK night session 28.01.2015 - mobile phone video version
    https://www.youtube.com/watch?v=WGDzo9zn20s
    ADIK
    ADIK --- ---
    nekdo nekam zitra?
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: Jedna z Paje.

RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Mozna v Paje to je jinak. Zitra to tam presunem. Resp. Storage pro 6 lidi za 50usd na tyden a doprava za 20kc z mista kde bydlime. Porad jsme na pulce apartmanu v paje. Dojezdova doba 5 min. Pesky 3/4 hodky. Dneska jsme to sli po plazi. Ale i v paje bylo pivo a voda za stejnou cenu. Fotky brzo kdyz budete chtit a video nekdy v budoucnu. Jinak naprosto uzasny spirit mista. Oproti Martinku kde jsem byl vloni nebo treba Brazilii mi prijdou lidi strasne vysmaty, bezprostredni. Treba ti i neco nabidnou. 10minut s nima kecas, pak slusnereknes ze treba zitra a daji pokoj. S usmevem odejdou. Ja jsem nadsenej a to jsem jeste nevybalil kity. Kamos to dneska dal pred barakem. Pri prilivu pecka pojezd. Pri odlivu se proste musi do Paje.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: LUXUS!! - perfektni takhle jsem si to presne predstavoval. Nechapu co tam ty Lukasove delali ze to meli tak drahy...
    Tesim na reporty a fotoz..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: ale pokuta je pro neubytovany? typek co tam byl loni nic neplatil a kitoval 3 dny vedle, horska sluzba o nem vedela. dokonce se prodavaj na lucni zazitkovy pobyty s kitingem..
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: tak to je za hubičku
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: Mame celej barak za 16tis. Na 23 dni. Je nas tu 6. Jinde stoji ubytko 20usd za noc a osobu.
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: idylka, a na kolik vyjde ubytko?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam