• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: Tvl koukam ze uz jsem to psal. Moc indickyho rumu. Heled prdlo to normalnře ve svu na banu. Slabina c4. Stejny misto na obou stranach mi prdlo i u 13.
    RADAK
    RADAK --- ---
    REVOLT: Tvl C4 dobry. Ale tech oprav. 10tka mi sama od sebe explodovala ve vzduchu 300m od brehu. A 13 mi rupnula spira pri baleni. 23 dni, 2 kity a 4 opravy. Uz se toho bojim.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    RADAK: hele ja bych ti odporucil Variala od Airushe, 2015 se uz fakt poved po par letech tapani. ale spis to bude o tom co za jakou cenu sezenes.
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    RADAK: C4 jedine!! :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    Tak se nam ro krati. Zitra posledni lowwind session. Z 23 dni foukalo 20 na 10tku. Posledni 3 dny vykyd. Nejvyssi cas jet se nazrat prasanu. Tak brzo na Moldave. Pic

SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: :)) to se mi na zanzibaru stalo taky - mel jsem spatne slozeny konec banu (sprcky) na kraji a normane to explodovalo ve vzduchu kdyz jsem byl asi 4 km od spotu. nastesti u brehu..pekna romanticka prochazka z toho byla
    ja teda mam ten 12.5 royal solo a jsem s tim po necelym roce ne moc intenzivniho jezdeni pomerne spokojenej za tu cenu. ale c4 je urcite lepsi co se tyce provedeni.
    ADIK
    ADIK --- ---
    jinak dnesni husky cely den azuro, snih prachovej, dopoledne 5-7m, v poledne to padlo a pak uz jen cca 3-4m. kdyby vic fouklo tak by to byla pecka, ale i tak to bylo fajne.
    ADIK
    ADIK --- ---
    LOJZAK: rozhodne neni. byl jsem tam pred 3 tydny, na tyhle webce bylo min. dvakrat tolik snehu a na poli to bylo malo...podklad neni totiz trava, ale neco zasetyho, takze staci lehka hrana nebo hrbol a uz dres hlinu. prkno tak leda na posledni staci.
    RADAK
    RADAK --- ---
    Co by ste si koupili misto ozone c4. Cena, vykon, kvalita.

Dneska mi 300m od brehu regulerne explodoval kite. Nevim jestli chci zas c4. Vlastne jo, chci. Ale nevim jak kvalita....
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    jo , nato sem koukal . na louce to ale bude asi sfoukany...
    PEKK
    PEKK --- ---
    LOJZAK: To je webka kousek od Miličína...na starý prkno by to asi šlo
    Střezimíř - vodárna
    http://www.hydronet.cz/content/cz/Katalog.aspx?catalog=127400355&productId=127400359
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    byl nekdo posledni dobou na Milicine ? je tam dost snehu?
    ADIK
    ADIK --- ---
    dá se jezdit na husky hill SV?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: YES! V sobotu bude big day na kopcich na freeride! Azurit a nakydano.. Ted napadlo tak 50cm a ct+pa ma napadnout dalsich 10-20cm a je porad -5/-10, takze konzistence bude prachovaaaa...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    jsem koukal od jihu se zene nejak snezenicko
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: parádní, obdivuju jak zvládneš při ježdění ještě tolik točit
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    videjko z nasi akce

SNK MONSTER DAY BERNINA 24.1.2015 (BY STEJNACI) | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/SNK-MONSTER-DAY-BERNINA-24-1-2015-BY-STEJNACI--1#comments

Bernina2015 monster Snowkiting day
    https://www.youtube.com/watch?v=-NMnXO1JrQg
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    RODWY: jeste neco k snk zavodum v Abertamech.Dostala se ke me informace,ze od 10.2 by tam uz mel trenovat Murphy a nabizi se pro freestyle couching..a to nejlepsi, honorar dle vaseho uvazeni!!
    kdo ma zajem kontaktujte Tahose nebo primo Murphyho!
    dikycau
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK
    RADAK --- ---
    maly info z Afriky. vim, ze vsichni ted zerete prasan, ale my zerem chobotnice a chlazeny pivko na slunci :-)
    kazdopadne: rano taxik na spot a vecer pekne downwind az k baraku.

SYPFX
    SYPFX --- ---
    P0L0US: čelovka ani nebylo třeba bylo fakt vidět to video zkresluje tim jak to osvětluje auto.
    na první pokus good ale skluznice trosku trpěla. Občas byla b vidět jiskra
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam