• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    NE7RA: no ty kraso :))
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    nekdo nekam v nedeli?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Pozdravy z Hardy .. 15ms jako vino :) dneska se tam certi zeni!

RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: http://www.srilankakite.com/kiteschool.php
    196e na 2 tejdny za prkno.
    tak jestli platit 100e za jednu cestu kitebag a jeste se s tim tahat. tak to radsi pujcit.
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: jaky mas omezeny na letence? flydubai chce za bagly do podpaluby platit. co jsem vycetl na jejich strankach. ale je mozny ze ty uz mas nejaky kola v cene letenky.
    pak je to jen o tom koho chytis v praze na prepazce. nekdo resi, nekdo neresi.
    jak jsem ti psal. etipci nam meli uctovat 100e jedna cesta a nic. Frantici taky 100e a taky nic. asi jsem sarmantni :-)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    jo a destinace je Sri Lanka . Psal mi chlapik ze si bral taky draka jen do klasickyho baglu a prkno si pucoval na miste .
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SANSCULLOT:
    RADAK: 200e je palka dobra :) sem cekal tak litra . Chtel bych si vzit jen bag a vsechno dat do nej .Tedy bez dalsich zavazadel. Letim s flydubai a zkusim teda jeste napsat o info jim.
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: na Zanzik jsme s Etiopian airlines meli limit 2x23kg. ale kite se mel platit 100e jedna cesta. nakonec to bylo v praze zadarmo. a na Zanzibaru na dotaz estli je to kite equipment jsem delal retarda ze nevim co to je a ze to mam suvenyry a proslo to zadarmo taky. kamos platit 75usd.
    na martinik jsme meli platit 100e, ale taky to proslo zaradmo. Air France.
    Do dominikany s Airberlin resili jen kila. takze jsem mel jen kitebag a proslo to zadarmo.
    co jsem tak slysel tak to nikdy neprojde u travel servisu do Egypta. Kamosovi to neproslo ani na ten Zanzibar. taky s TS.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jak jaka spolecnost a jak daleko letis. transatlaticka trasa (200e - 30kg) obvykle dvakrat drazsi nez po Evope (cca 120e za 30kg). Ale pak jsou spolecnosti (Emirates aj. British) kde je bag v cene letenky nebo neresej velikost (KLM, AirFrance)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    kolik se pohybujou cca ceny na letistich za kitebag?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    HAUSNUMERO: nene, viditelnost velka, po ceste i slunicko

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SHEFIK: podle kamer to vypadalo ze ani moc mlha nebyla. Vcera jsem bez rozjasnovacich skel v brejlich nevedel ani kde mam draka.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    dnesni adolfov odpoledne dost premrzlej, ale po 2 letech bez snowkitingu pecka :) vitr uplne idealni 5-7m/s temer bez poryvu. je tam dobrej zaklad, ale chtelo by to jeste nejakej prasan, jinak je to spis posilovna
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    My jsme dneska byli na Moldave a pak v Nemecku a podle me nema smysl vubec zitra jezdit. Je to absolutni ledova hora a staci na jezdeni 4m cvicnak. Jestli bude foukat 10-15m/s tak se z toho poser*te...

Jinak dneska foukalo celej den kolem 4-8m/s. Lital jsem 6m PEAK a pak 15m lososa, protoze jsem zjistil, ze mi uchazi ventilek u C4 8m a o Peaka jsme se stridali. Total stazenej drak o obe pulky, protoze to byla velka plotna, nedej boze, kdyz nekdo predtim na danym miste jezdil....
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: Adolfov byl dneska celej den v mlze, snehu dost ale navrchu umrzla krusta.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: my jedem zkusit ten adolfov, ale az na odpoledne
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    ADIK: Koukal jsem dneska na sjezdovku Telnice a byla tam hmla. Bozak byl lepsi, ale zitra je vsude 90% nizka oblacnost. Ja jsem zitra out.
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: Co zkusit ten Adolfov, je niz, takze by tam mliko byt nemuselo. Nebo naopak jet vys(Bozak), mohla by byt inverze. Ale nevim jak vypadaly dneska webky. Byl jsem na Frysave, respektive na malym placu kousek vedle(celkem to slo), protoze na Frysave to bylo total rozbity a jeste jsou tam vsude vysazeny maly stromky. Asi nekdo nema rad kitery..:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam