• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    cau, ma nekdo zkusenosti s Best TS 2015 nebo Best obecne? premyslim ze bych si ho poridil. Best ma slevu na vymenu matrose za novy 2015 pradlo.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: No to jsem pochopil, ze jedes so+ne, ale podle predpovedi bude foukat akorat v sobotu dopoledne a do toho bude jeste paradne chcat a druhej den se uplne otoci smer a bude mordurek 15m/s coz je samozrejme celkem fajn na maly pradlo..
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: mam tam domluvenej kurz a jedu so+ne
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Ma smysl kvuli jednomu dnu jezdit na Rujanu?
    ADIK
    ADIK --- ---
    jedu na víkend na Rujánu, kdyby se chtěl někdo přidat do auta, tak napište.
    ADIK
    ADIK --- ---
    Kitesurfing world record - Jumping from 909 meters cliff
    https://www.youtube.com/watch?v=N-ESaA6kzxw
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    nepotřebuje někdo nový pláště na Mountainboard?
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: tvl. nosim trapez proklate vysoko! to je ted prej IN. priste to dam az pod krk :-)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: kde si sehnal tak hezkou cernou podprsenku ?
    DEWED
    DEWED --- ---
    RADAK: jj tak to jsem potreboval slyset ze u malyho zmrda je to jedno :) Jasný, proto se ptám na treningovyho, nechci se nechat zabit, byl jsem u spousty osklivejch drzek jak kite tak pg, vim jak umi vitr s clovekem zamavat..
    Tak dik zatim .) zas se ozvu az budu c pokrocilejsim procesu ;)
    RADAK
    RADAK --- ---
    DEWED: to je rozumny. nejde totiz jen o kite, ale taky o tvoje zdravi. s 10tkou zacinat neni uplne ono. ale zas to budes mit z paraglide v prackach.
    pockal bych si na akci do lidlu, nebo pokud chvatas, bych koupil neco takovyho:
    Tréninkový kite HQ Invento Symphony Beach III 1.3 - NejlevnějšíKITE.cz
    http://www.nejlevnejsikite.cz/...treninkovy-kite-hq-invento-symphony-beach-iii-13-4031169210609.html
    a k tomu bych si treba z lyzarsky hulky udelal bar a navazal to na to, aby si dostal ten "feeling" baru v ruce.
    nebo bych koupil nejakej bazar. nema cenu kupovat "profi" cvicnak za 3tis. pouzijes to jen parkrat a pak to budes pujcovat kamosum, pritelkynim a detem.
    s tim se nekde rozmavej, aby si to mel poradne v ruce.
    pak bych se domluvil s nekym kdo do toho trochu vidi, nebo sledoval predpoved a vyrazil treba na smetak(pokud si z Prahy) a tam pozadal nekoho, aby ti zkontroloval tvoje vybaveni. jestli je bar v pohode, nekde neni nejakej problem na snurach a pod. vysvetlil ti depower a ukazal jak odstrelit kite (pokud to uz neznas).
    no a pak uz bych se toho nebal a s 10tkou, prknem a trapezem vyrazil vzhuru k prvnim rozjezdum na Rujanu.
    DEWED
    DEWED --- ---
    RADAK: dostal jsem 10m ozone instinct. Ale než ho rozjebat o zem tak jsem právě chtěl prvně něco na zkoušku..
    LEETO
    LEETO --- ---
    Nejel by nekdo na rujanu na pondeli utery ?
    Muzu az po praci odjezd z Prahy cca 2200
    RADAK
    RADAK --- ---
    DEWED: u treningace je to uplne jedno. vlastnosti nic neresi, pockej si na podzim na akci v Lidlu. http://zbozi.akcniceny.cz/riditelny-drak-1115825/
    Az budes chtit poradnej kite 7m a vic, tak prijd pro radu.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Tak to nech az se prestehujes. Vyhozeny prachy.
    DEWED
    DEWED --- ---
    SANSCULLOT: kdybych tu mel od koho tak se neptam
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Nekupuj. Pujc si...
    DEWED
    DEWED --- ---
    zdarte, poradite mi nekdo prosim s koupi treningovyho draka? jen nejak obecne, jaky jsou typy a co bych mel/nemel chtit..
    (Nikdy jsem nedrzel bar v ruce, ale litam na paraglidu, takze chovani vetru/vzduchu znam a pocitam ze udrzet kite nad hlavou bude stejny nebo podobny, jen si to chci chvili zkouset s barem a malym drackem nez se prestehuju bliz k mori kde pak budou i spoty.) kdyby se nekde zzelel budu rad, diky diky
    RADAK
    RADAK --- ---
    dneska brzo rano jsme se vratili ze sicilii. Super 7 dni. kitovali jsme 5 z toho 2 dny jen na 19tce. ale i tak bylo krasne. progres taky dorazil, ale na vyrazu se jeste bude muset zapracovat.

CTIRY
    CTIRY --- ---
    zdar, změnili nějak zíkony a musí to bejt na tom jezeře vyloženě povolený. Platí pro Berzdorfer i Barwalde a buhví kde ještě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam