• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SHQ: v Dakhle fouka nonstop cca od konce ledna, kdy se zmensuji zas vlny. Resp. fouka i v lednu, ale na 12cky tak 1/3 dni, 1/3 na 17m, vyjimecne na 9m, zbytek nefouka a clovek holt musi surfovat na vlnach. Kempy na spotu jsou celkem drahe (nemci), ubytovani u lokala nebo ve stanu na spotu bude levnejsi a dostacujici (zima nebude). Jinak z Grand Canarie myslim tam lita 2x tydne letadlo, spatecni za 200Eur. Druha moznost je letadlem do Agadiru a pujcenym autem 1000km na jih. Treti nejlepsi moznost, je vzit auto, vyrazit v prosinci na tarifu, v lednu prejet do maroka postupne az na jih a v breznu zpet na tarifu a postupne, idealne se zastavkou v alpach na snb a lyze zpet do cech :-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Na Egypt jsem slysel dost hany. Vidim spis nadejne ten atlantik
    SHQ
    SHQ --- ---
    Egypt teda funguje s vetsi jistotou NA podzim. Jinak predpoved stejne jako fuerte.. Sorry pisu z nejakeho podivne nastaveneho tabletu tak he to trochu praso
    SHQ
    SHQ --- ---
    MARASAN: mno byl jsem Zanzibar, Egypt a cabo-ty zimni lokality, ktere let's primo z prahy, ale vsechno jsou to turisticke provary rekneme. Nejhezci Zanzi, ale ten maka tusim druha pulka prosince, leden az pulka unora.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: ten tatuv znamy prave jezdi do nejakeho prej kempu na zapade, ma tam svuj staly karavan.. Nepreptal by ses mi NA ten druhy spot prosim? Pripadne bych poprosil o kontakt pak..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Kamarad byl rok v Perthu a da se rict, ze na kajteni supr, jezdil prakticky denne a fouka a fouka a fouka.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: kamos byl v muine skoro pul roku a rikal ze super. uz me tam zas lanari. ale lepsi spot nez v muine je prej cca hodku az 2 odtud. ale dostal se tam za tu dobu jen jednou. pac byl v muine pracovne.
    vyhody vietnamu jsou cena. do karibiku ok, ale na 14 dni nebo 3 tydny. bejt tam 2 mesice, tak te to sezere.
    me ten vietnam laka, ale ne na kite. pekne s batohem to prokrujzovat.
    co se tyce australie, tak tam jsem byl rok a na kite uplne nevim nevim. je pravda ze jsem byl hlavne v sydney, ale i kdyz jsem cestoval 11000km, tak jsem neobjevil moc mist. nebyl jsem ale na zapadnim pobrezi, kde to pry na kity funguje. kazdopadne australie je kurva draha! a tim myslim kurva kurva draha.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    V Maroku sem byl, ale tam asi ma smysl jet az na Zapadni Saharu - Dakhla Lagoon, ja tak moc na jihu uz nebyl. Jezdil jsem jen v bourkovym vetru a to bylo zacatkem leta. Zimu nevim.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ok
    Kde to teda funguje (skoro) denne, nejsou tam davy lidi a neni to uplne na druhym konci? Porad vic fleku, prosim, ja uz si vyberu ;-)
    SHQ
    SHQ --- ---
    MARASAN: ja uz jsem vsude blizko co me zajima a funguje v zime byl :/ krom maroka, ale do afriky se mi ted moc nechce..a krom toho tam v zime nefouka pokud se nepletu
    SHQ
    SHQ --- ---
    jinak teda vietnam je trochu jeste oser cestovani s cajkama, protoze si tam cizinec muze pucit max skutr. takze jedine pronajmout si dodavku s ridiciem/tago coz, pokud bych jel sam asi moc nehrozi nebo busy..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Aussie je daleko, let 24h, to ti jen cesta veme 2 dny.
    Karibik v zime taky neni uplne spolehlivej, ja jezdil v Dominkanske republice a neni to spatny. No ale ja uz tam byl, takze bych chtel zase jinam :o)
    SHQ
    SHQ --- ---
    ja chtel do vietnamu..ptal jsem se par lidi a nekdo rikal, ze ten nejprovarenejsi spot, mui ne, je super - ze tam mas vlny i flat..v zime fouka porad atd..asi je to tam o neco drazsi nez nejaky zapadakov. nicmene nekdo jiny mi zas rikal, ze je to tam uplne nahovno,..strasnej chop, chaluhy a nevim co. pak mi jeste clovek co se asi pred mesicem vratil z vietnamu rikal, ze v zime tam sice fouka, ale taky chcije. tak nevim..nemam ted cas to nejak koumat; v druhe pulce rijna bych uz mel mit volno, tak pak.
    karibik proc ne? drahy? tam jsem taky nebyl..
    jeste je varianta australie, ale jsem trochu posranej z vselijakych tech potvor a z cen..jak letenek, tak na miste.. jinak tam jezdi tatuv znamy kazdou zimu serfovat, tak se ho muzu preptat
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Na Sri Lance je sezona spis v lete na zapadnim pobrezi, jak moc fouka na vychode nevim nejak se tam obraci monzun tou dobou tusim, takze spis ne. Na Bali je kamos a jezdi se mu tam dobre, ovsem jezdi na wave boardu a myslim ze ma nejaky dny bez vetru.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    V Karibiku sem byl loni, radsi bych jel jinam.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Ja poradne nevim, kde by melo dobre foukat. Kapverdy asi, mozna Fuerteventura na Kanarech. Co Azory? Tam uz asi bude kosa, ne? V Asii Sri Lanka, Vietnam. Na Bali prej nicmoc.
    SHQ
    SHQ --- ---
    MARASAN: ja bych chtel..mozna i na dyl. znamej mi rikal, ze by se taky rad na zimu presunul nekam do Asie..coz by se mi zamlouvalo, jelikoz jsem tam jeste nebyl
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    MARASAN: 2 týdny bych možná dal...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Nejedete nekdo kajtit nekam k mori v listopadu tak na 2-3 tydny? Nekam do tepla.
    Mam mesic dovolene a rad bych vyrazil, leto mi uniklo kvuli docasnymu zmrzaceni a mam potrebu to dohnat :)
    FEEX
    FEEX --- ---
    SHEFIK: cau, budem na sardinii celej mesic, parking na surfspotech vetsinou asi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam