• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    RADAK
    RADAK --- ---
    REVOLT: jestli jedes sam, tak kamosi byli v Domokuchu na okraji Paje za 20usd na noc. jestli by si sehnal partu a nejedes tam pres vanoce, kdy tam jede Radek Prejda od best kites, tak doporucuju tohle bydleni. ta cena je za celej barak a vyspi se tam 8 lidi. (idealne 4 pary, maji tam jen dvojluzka). jsou to super typci, rastafariani, travu jsme meli zadarmo :-) https://www.airbnb.cz/rooms/1535036
    Je to v Jambiani a porad to vyjde levnejc i s dojizdenim taxikem. rano taxikem na spot, vecer 5km downwind zpatky na barak.
    nevim co presne by te dal zajimalo. muzu napsat, je to tam super, vitr, voda paradni. pivko celkem ujde. nejlevnejsi chlast je Old Monk 7 letej rum asi za 150kc. Nejlip se chlasta s Masajema hned u vchodu do liquer storu. jestli te zajima neco dal, tak do posty, at to tu nezaplevelime.
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    Cau,premejslim o vylete v prosinci na zanzibar.muzete mi nekdo nekdo poradit s bydlenim?jaky mate zkusenosti,co za to,atd.pripadne vsechny uzitecny rady tipy a triky ;) dikymoc
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: hezky, ten darkslide je desnej manevr. nemuzu na to prijit. :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    jedna z Darka. moc povedena nedele.
    zbytek tady

RADAK
    RADAK --- ---
    Zitra jedu na darko. Vyrazim z prahy. Misto zatim mam. Predpoved je poradna
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: Zastav se, muzu doporucit :-) Jel bych tam na predpoved.
    BONGO
    BONGO --- ---
    SOTEKCZ: nebyl jsem, ale na uloz.to jsem pred casem nasel kapitolu France z Kite and Windsurfing Guide Europe..tak se ti to treba bude hodit, jestli tu knizku nemas (ja uz si ji teda poridil)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Zdravim, mate nekdo nejak zkusenosti s francouzskym spotem Beauduc? Jedem v patek timhle smerem a rad bych se tam na 2-3dny zastavil, ale nikdy jsem tam nebyl a hodilo by se nejaky info jaky vetry tam fungujou, kdy jede termika, atd.. (to info na kiteboarding.cz jsem cetl, ale tam popisujou vic kolik piv si vezli a jak se opotili mezi pulkama pri foukani draka..)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    BONGO: ja mam ty tendence...
    BONGO
    BONGO --- ---
    nekdo na carpool na Rügen-vikend..?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SHEFIK: dobry je drzet se staryho indickyho prislovy ze chilli je pul zdravi a mozna i usetris na tabletkach
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MARASAN: egypt kolem hurghady supr, zari - listopad vzdycky ficelo kolem 12 dnu z 15ti. nekde maj hotely i vlastni kite plaze za par kacek, clovek nemusi tahat vybavu na plaz ani foukat manualne. last minute all inclusive 15dnu, 15 tis. jen to jidlo je tam porad horsi a horsi. priste beru sul, pepr a hodne tech protifaraonskejch tabletek
    SHQ
    SHQ --- ---
    P0L0US: no vida..myslel jsem, ze tam v zime moc nefouka. ja jsem bohuzel nepojizdnej prisirka a rozmazlenec, takze to event vidim spis letecky do te dakly. kazdopadne dik za info
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SHQ: v Dakhle fouka nonstop cca od konce ledna, kdy se zmensuji zas vlny. Resp. fouka i v lednu, ale na 12cky tak 1/3 dni, 1/3 na 17m, vyjimecne na 9m, zbytek nefouka a clovek holt musi surfovat na vlnach. Kempy na spotu jsou celkem drahe (nemci), ubytovani u lokala nebo ve stanu na spotu bude levnejsi a dostacujici (zima nebude). Jinak z Grand Canarie myslim tam lita 2x tydne letadlo, spatecni za 200Eur. Druha moznost je letadlem do Agadiru a pujcenym autem 1000km na jih. Treti nejlepsi moznost, je vzit auto, vyrazit v prosinci na tarifu, v lednu prejet do maroka postupne az na jih a v breznu zpet na tarifu a postupne, idealne se zastavkou v alpach na snb a lyze zpet do cech :-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Na Egypt jsem slysel dost hany. Vidim spis nadejne ten atlantik
    SHQ
    SHQ --- ---
    Egypt teda funguje s vetsi jistotou NA podzim. Jinak predpoved stejne jako fuerte.. Sorry pisu z nejakeho podivne nastaveneho tabletu tak he to trochu praso
    SHQ
    SHQ --- ---
    MARASAN: mno byl jsem Zanzibar, Egypt a cabo-ty zimni lokality, ktere let's primo z prahy, ale vsechno jsou to turisticke provary rekneme. Nejhezci Zanzi, ale ten maka tusim druha pulka prosince, leden az pulka unora.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: ten tatuv znamy prave jezdi do nejakeho prej kempu na zapade, ma tam svuj staly karavan.. Nepreptal by ses mi NA ten druhy spot prosim? Pripadne bych poprosil o kontakt pak..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Kamarad byl rok v Perthu a da se rict, ze na kajteni supr, jezdil prakticky denne a fouka a fouka a fouka.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: kamos byl v muine skoro pul roku a rikal ze super. uz me tam zas lanari. ale lepsi spot nez v muine je prej cca hodku az 2 odtud. ale dostal se tam za tu dobu jen jednou. pac byl v muine pracovne.
    vyhody vietnamu jsou cena. do karibiku ok, ale na 14 dni nebo 3 tydny. bejt tam 2 mesice, tak te to sezere.
    me ten vietnam laka, ale ne na kite. pekne s batohem to prokrujzovat.
    co se tyce australie, tak tam jsem byl rok a na kite uplne nevim nevim. je pravda ze jsem byl hlavne v sydney, ale i kdyz jsem cestoval 11000km, tak jsem neobjevil moc mist. nebyl jsem ale na zapadnim pobrezi, kde to pry na kity funguje. kazdopadne australie je kurva draha! a tim myslim kurva kurva draha.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    V Maroku sem byl, ale tam asi ma smysl jet az na Zapadni Saharu - Dakhla Lagoon, ja tak moc na jihu uz nebyl. Jezdil jsem jen v bourkovym vetru a to bylo zacatkem leta. Zimu nevim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam