• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    vytahuji se vsechny, staci jeden blbej kiteloop s kotvou ve vode a hned ti zataci drak. zalezi samo na kvalite snur. v dobrym kite servise ti udelaj navazce klidne 3cm a jedes dal...
    projed snury jestli nekde nejsou nacaty a vydal bych se touto cestou.
    RODWY
    RODWY --- ---
    SHEFIK: staci v paru.)
    a vytahuji se jen stredovy coz jde poladit na ridicich(uzliky u baru/draka)

pripadne mam urcite spoustu patych(novy) a tusim,ze taky normal 25m
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Dalsi moznost je si koupit snury v metrazi za cca 25kc/m a uvazy si nechat za par penez nekde dodelat. Vyjdou takhle za polovic..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SHEFIK: No kamos menil vsechny, ale zase prerval si 3 snury ze 4.
    Ja menil jenom uvaz na draka, ale potom co se mi prervala jedna snura jsem radeji vymenil oba.

Myslim, ze pokud o tom uvazujes tak si nejdriv zmer ty snury a dukladne zkontroluj abys zjistil jestli jsou opravdu vytahany.
    Pokud ne tak si kup jen jednu, ale netusim jestli se to nekde prodava po jednom kuse?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: poradili ti podle me spravne. ale na druhou stranu, maximalne ti to bude trochu zatacet. 5tou bych neresil. tam bych komplet nemenil.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    jak resite opravu snur? potrebuju vymenit na dvou dracich, u jednoho predni, u druhyho patou. v kite krame mi poradili, abych koupil vsechny novy kvuli tomu, ze ostatni uz sou vytahany, ale nechce se mi vyhazovat tolik penez za dva novy komplety...
    SHQ
    SHQ --- ---
    SHQ: nechapu jaktoze si nezamotaji snury
    SHQ
    SHQ --- ---
    ha. uz vim oc budu delat kdyz se bojim frystajlu https://www.youtube.com/watch?v=R6Snl9wCEGI
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    neplánujete někdo někam za větrem v pondelí ? přidal bych se, ale jsem totál začátečník .)
    CESKI
    CESKI --- ---
    RADAK: tohle má být v popisu cestovky..... úplně jsi mě navnadil :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    REVOLT: jestli jedes sam, tak kamosi byli v Domokuchu na okraji Paje za 20usd na noc. jestli by si sehnal partu a nejedes tam pres vanoce, kdy tam jede Radek Prejda od best kites, tak doporucuju tohle bydleni. ta cena je za celej barak a vyspi se tam 8 lidi. (idealne 4 pary, maji tam jen dvojluzka). jsou to super typci, rastafariani, travu jsme meli zadarmo :-) https://www.airbnb.cz/rooms/1535036
    Je to v Jambiani a porad to vyjde levnejc i s dojizdenim taxikem. rano taxikem na spot, vecer 5km downwind zpatky na barak.
    nevim co presne by te dal zajimalo. muzu napsat, je to tam super, vitr, voda paradni. pivko celkem ujde. nejlevnejsi chlast je Old Monk 7 letej rum asi za 150kc. Nejlip se chlasta s Masajema hned u vchodu do liquer storu. jestli te zajima neco dal, tak do posty, at to tu nezaplevelime.
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    Cau,premejslim o vylete v prosinci na zanzibar.muzete mi nekdo nekdo poradit s bydlenim?jaky mate zkusenosti,co za to,atd.pripadne vsechny uzitecny rady tipy a triky ;) dikymoc
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: hezky, ten darkslide je desnej manevr. nemuzu na to prijit. :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    jedna z Darka. moc povedena nedele.
    zbytek tady

RADAK
    RADAK --- ---
    Zitra jedu na darko. Vyrazim z prahy. Misto zatim mam. Predpoved je poradna
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: Zastav se, muzu doporucit :-) Jel bych tam na predpoved.
    BONGO
    BONGO --- ---
    SOTEKCZ: nebyl jsem, ale na uloz.to jsem pred casem nasel kapitolu France z Kite and Windsurfing Guide Europe..tak se ti to treba bude hodit, jestli tu knizku nemas (ja uz si ji teda poridil)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Zdravim, mate nekdo nejak zkusenosti s francouzskym spotem Beauduc? Jedem v patek timhle smerem a rad bych se tam na 2-3dny zastavil, ale nikdy jsem tam nebyl a hodilo by se nejaky info jaky vetry tam fungujou, kdy jede termika, atd.. (to info na kiteboarding.cz jsem cetl, ale tam popisujou vic kolik piv si vezli a jak se opotili mezi pulkama pri foukani draka..)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    BONGO: ja mam ty tendence...
    BONGO
    BONGO --- ---
    nekdo na carpool na Rügen-vikend..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam