• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    JIKE
    JIKE --- ---
    dneska to fakt fučí, by stálo za to, někde kde nejsou poryvy, vyrazit
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Nejspis ne vsichni tu vlastni suchac
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Tolik vetrnejch dni v řadě a tady mrtvo? Zejtra nechra kdyby mel někdo chuť mám flek ;)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    kdyz uz si tady tak pekne radime, tak davaj se tipy na vylet a sezona se tipuje.. no vazne, treba tady to pisou http://www.pravidla.cz/hledej/?qr=tip
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: Typuju od dubna do konce rijna. Pujde to podle me i v zime, ale nebude to ono. Erik tam vloni byl pred zimu a letos mi rikal ze mizi na 3 mesice nekam. Asi filipiny.
    RADAK
    RADAK --- ---
    KLAAR: Rozhodne jsem to nemyslel zle a uz vubec jsem nechtel aby to vyznelo jako pruda. Dal jsem ti podle me dobrej typ na vylet 100m od lukase. Uzivej dovolenou.
    PEKK
    PEKK --- ---
    Zeptej se Erika, smrdí tam už snad 2 roky:)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Kdy je vlastne v Egypte sezona? Je to celorocni?
    PEKK
    PEKK --- ---
    KLAAR: Podle mně to radak nemyslel zle. Nemusíš bejt fotografka na to abys udělala panoramačku telefonem i když máš dovolenou. Osobně bych třeba nevyžádanou radu klidně uvítal, kdybych byl někde na dovolený, kde to neznám.

Důležitý je, že tě baví se to učit. Užívej slunce. Tady jsou 4 stupně a chčije:)
    RADAK
    RADAK --- ---
    KLAAR: Ano, vazne. tady mas inspiraci!

RADAK
    RADAK --- ---
    KLAAR: Poradim ti. Lenost je nepritel a fotit od baru nestoji za nic. Smerem k AMC royal hned za Erikovou zakladnou se dej doleva. Vlez do prvniho baraku, a vylez az na strechu je tam posilovna a hlavne odtud je paradni vyhled. Udelej panoramko a nahraj nam ho sem.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    ta vlajka: brrrr
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    JAKKILLER: ja koupil letos LF Tao. Boty mam normalne 45 a tohle je 44,5-46 a je mi to akorat...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Ma nekdo zkusenosti s botama? Muzu ted poridit z druhy ruky Liquid Force Vantage za dobry penize s prknem.
    Ale vetsinou mam nohu do bot 46 (normalnich), tyhle boty jsou velikosti 43-45.
    Bude to uz moc maly? Vseobecne lepsi vetsi boty nebo jak to funguje? :)
    Je me jasny ze to musim vyzkouset, jen typek zije docela daleko tak premyslim jestli to ma vubec smysl v prvni rade zkouset.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    to rychle zasijte kluci, zejtra krasna predpoved na jizni vitr :)) kde kdo kam?
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: trochu z ruky, ale díky
    SHEFIK: super, tam jsem byl nedávno, díky za tip
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: nebo ski surf v tunich, kousek od ipaku. nedavno sem lepil podobnou, ale mensi
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: jestli jsi blizko Palmovky, tak treba tady: http://www.pegas2000.cz/paragliding/cenik. Rekl bych, ze budou mit i v barve, kterou potrebujes. Nebo si to od nich muzes nechat zasit. Ja jsem za opravu podobne velky diry, ne sice skoby, ale rovne prorizly od lajny, zaplatil ctyri kila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam