• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Co sleduju fotky z dneska a podle toho, jak jsem si zajezdil vcera, tak big day dokonce oba dny..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    tak jak? byl nakej big day o vikendu?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: 7:00hod chci vyrazet od baraku a pofrcim jeste pro tatu na Sporilov
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: to zni rozumne :) co znamena rano?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK:
    SHEFIK: Tak my se rano rozhodnem jestli Adolfov nebo Husky Hill. Pokud by se hodne zlepsila Molda, tak samozrejme vyhrava Moldava, ale uvidime, jeste kdyz clovek vi, ze bude muset slapat ten krpal..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    bude BIG kite party zejtra

disko - saturday
    uz by konecne nekdo mohl na plac dotahnout stanek s parkama a poradny repraky a zahrat sladky 80ky remixovany do Dubstepu
    ;-)

tesim se
    Moldava je BIG a tech 400 kiteru se tam nejak posklada

ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: v miličíně je málo sněhu, ostatní nevím.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: locna, milicin, jenikov? ale nevim jak snih
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: na jaky předpovědi to vidíš?:) já všude vidim jenom ráno max 5m :(
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: 6-9m/s na Moldave je jasna volba ne? :) Jedine je na prd, ze uz clovek asi nezaparkuje na place, ale bude se muset dupat od kostela/bytovky..
    ADIK
    ADIK --- ---
    tak kam na víkend? konečně pořádná bílá nadílka, ale větru minimum
    PEKK
    PEKK --- ---
    a zrovna bylo tak krásně...s tím neuděláš nic.

Celá harda zavřená, protože to nejde jinak. Nedostaneš se tam. Sedíš v pokoji a je to tak akorát...napiču:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    aha... no to je pech:)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    DANCHEZ: ne to se stalo predloni ze kvuli sobum zavreli R7 na tejden a nedalo se nikam dojet :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: na harde se nesmi kajtovat? sory dlouho jsem to tu nesledoval
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tohle sou ty kurvy, kvuli kterejm se pak nemuze na Harde kajtovat :)

Když tisíce sobů táhnou krajinou jako ptáci po nebi. Podívejte se - iDNES.cz
    http://cestovani.idnes.cz/...jinou-a-laponsko-dyb-/kolem-sveta.aspx?c=A160113_152008_kolem-sveta_tom
    SHQ
    SHQ --- ---
    nutno teda podotknout, ze jsou relativni zacatecnici..sam jsem to v ruce nemel
    SHQ
    SHQ --- ---
    SOTEKCZ: EVA maji znami a nedaji na to dopustit..kiteloop s tim udelas a ma to vetsi vykon jak je to deltoidni..osobne se mi na tom moc nelibi ty podpurne tycky v usich.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: kasmo ma Dice 15 a je maximalne spokojenej. je to prakticky stejny jako C4. taky jsem o nem premejslel, ale nakonec nekoupil. Urcite bych s nim byl psokojenej ale ted jsem taky maximalne spokojenej i bez nej :-)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: Znas tuhle stranku: http://www.wetestkites.com/2015/09/12/north-dice-9m-2016-3rd-version/
    ?
    Resil jsem taky jestli Dice nakonec jsem poridil TS (kvuli sileny sleve), ale na Dice tam pejou samou chvalu.
    Tady v Holandu Dice jezdi spoustu lidi, nijak radikalni mi co jsem koukal neprijde.
    Ale Vegase a Fuely tu taky jezdi kazdej nefreestyler. :)
    Jsou tam recenze i na starsi verze tusim. Snad pomuze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam