• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: byl jsem dneska, bylo krásně.. účast tak 10ks, vítr jih 8-10m, takže poryvovej, sníh na hraně, přimrzlej, kouká tráva, sem tam krtinec, ale dá se. jestli to zítra neroztaje, tak bych vyrazil ještě v neděli. jinak to vypadá na poslední letošní pojezd v cr :(

RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: tak at se zadari. zitra nemuzu, chlastam. Moje skore je tahle zima snowkite 0 dni :-)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Zitra mame volno v aute smer Moldava. Odjezd Lhotka/Sporilov. Cas upresnim...
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Nebo makaj :(
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    asi vsichni jezdi a nemaji cas na fejsicky a nyxy..
    ADIK
    ADIK --- ---
    konečně sníh a tady to mlčí...

BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    neplanujete nekdo nejaky letni kite trip ?
    RADAK
    RADAK --- ---
    tak jsme vcera po 1 hodine lodi, 3ma v autobusu, 13 hodinach v letadlech a 3 hodinach v aute dorazili zpatky do tohodle hnusu v CR. Celkove bylo v Mexiku pekne, ale nadsenej jako ze Zanzibaru nejsem. Sice jsme videli vic kultury a isla Holbox je paradni, ale pocasko nebylo uplne tropicky a ani na kitu jsme nestravili tolik co by jsme si prali. ale tak aspon neco. tady jedna F16tka z posledniho dne at tady jen nekecam.
    kiteboarding trick F16
    http://www.youtube.com/watch?v=nRW6wud7_KQ
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    droneboarding! next level. ted uz jen poradny baterky :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: Druhy a zaroven posledni spot naseho tripu. Isla Holbox. Fouka severak a je tu kosa jak krava. Nastesti to neni na fotce videt.

RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: naopak. Lepsi nez kdyz to tu je 2 mesice mrtvy. pridam jeste jednu z Isla blanca z Cancunu nez se odjebu pryc z civilizace na Isla Holbox.

ADIK
    ADIK --- ---
    asi to sem mezi ty exotický krajiny nepatří, ale přesto.. dnešní krkonoše
    KOMAS
    KOMAS --- ---
    Mimochodem Polous vazne nekeca, budovani ceskyho nejen kitesurf kempu na Tarife je v plnym proudu, mame flek 10 minut chuze od spotu Valdevaqueros, ubytko v bungalovu a karavanu, dobry zazemi s barem, kapacita 8 kusu, od kvetna zahajujem prvni sezonu!!!
    KOMAS
    KOMAS --- ---
    P0L0US: Diky za promo.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    P0L0US: casem ten odkaz asi nebude fungovat, takze pro ostatni divaky tahle konkretne je (byla) za 2389,-
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SHQ: Nejlepsi asi z berlina. Z cech to lita vetsinou z prestupem a tim padem i dlouho, takze bus + berlin muze byt i nakonec rychlejsi. Letenky do tri tisic spatecni nejsou vyjimkou:
    https://cz.skypicker.com/...yCYywHyoCbNHlDK4zqHBlas7KtEbXZ7BD93jFCkdLXbzROm+AZjpgPGnU2stT6SvYy6OV0lR
    SHQ
    SHQ --- ---
    P0L0US: zajimaly by ty levne letenky..do malagy jsem nasel nejlevnejsi za 5.7, coz mi nic svetoborneho neprijde..
    RADAK
    RADAK --- ---
    MIXXX: ha. Ok. Jsem trubka. Myslel jsem ze to je na to mexiko :-). Btw. Mam 6tku a mam ji doma a nadavam si ze jsem ji nevzal. Kp
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    RADAK: Tarifa a okolí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam