• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    cau lidi, jeden spam mam tu naky draky neco po skole neco po mne. neucim zadnej mcdonald takze draci jsou v super stavu - vetsi velikosti jsou temer fuinglovka.
    kdyby mel nekdo zajem posta plz :)

RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: jeste nedorazil. snad uz brzo
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: NICE ... uz mas ten polarizak?
    RADAK
    RADAK --- ---
    cele album ze vcerejsi "super total big day" Labute ZDE

RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: byl tam typek s 12tkou a jezdil. ono totiz to slo 3ms 7ms 3ms 7ms a tak porad. prej to jezdilo dobre na Svete a Rozkosi. Medard stal taky za prd. ale i ten Svet prej vypinal, ale ne tolik.
    ta webka je odtud, ale je o neco vys. takze tam bylo tak o 2ms vic. nicmene na SZ to celkem sedi. tak priste
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    takze kdybych prijel s 12kou tak jsem tam zbytecnej ? Ten odkaz jak si hazel ukazoval celej den 6m/s to by melo stacit ne ? asi to vypinalo , jako skoro porad u nas v CR :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: za me paradni den. trochu jsem se naslapal v zaveru v rakosi. ale jako gril super, parta paradni. socialni faktor 10, kitovy faktor 2, gril faktor 6, pivo faktor plzen 12, tvoje kara faktor ultimatni! fotky budou casem
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: vitr byl takovej chvili jo chvili ne, na velky draky nebo aspon desky. ja to ani nevytahnul, ale kluci se svezli a gril jsme dali taky...pohodicka
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: jak to dopadlo? ja griloval celej den kousek od labute a vypadalo to, ze celkem fici. zejtra bych se tam mozna stavil, ale draky sem nechal zbabele doma :/
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jel bych zejtra mrknout na rozkos kdyby nekdo mel misto, moje kara je na heveru :/
    ADIK
    ADIK --- ---
    LOJZAK: aktualne fouka 5-6m
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    RADAK: tam to vypada az na druhou hodinu . No stress :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: Uz tam je 6,5 ms a naraz 10.
    Viz. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=kocelovice

Kuwa a jsem jeste v praze
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: Poreferujem. Minule to bylo podobny a nakonec krasnej pojezd s 12. No uvidime. Kazdopadne mame gril a pivko :-)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Tak ta Labut nakonec vypada lepe jak Svet . Ale porad zadna hitparada...
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: budu te tu cekat :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    je to jasny. odjezd smer labut zitra v 10. mam misto, beru gril a tak. nemam opalovak, tak se trochu spalim.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: jj, budu kousek pobliz na vikend, ale sobotu sem zabitej, v nedeli kdyz bude predpoved, tak bych to dal
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    ADIK: bude 20C , se to snad trochu ohreje a neopren 5ka by mela stacit.

SOTEKCZ: uvidime v sobotu rano . pojedem asi obytkou a prespime na spotu , kdyz to bude k tomu :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    LOJZAK: Sleduju tu predpoved uz asi tejden a hodne me to laka, ale prijde mi ze to dost slabne. Respektive GFS super, ale WRF predpovedi zacinaji byt dost vykejsly. Mas na Svet nejakou vychytanou predpoved?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam