• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RODWY
    RODWY --- ---
    ADIK: zalezi co to bude za board! Ja treba porad prodluzuju.)
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    ADIK: IMO něco kolem 130/39 - 132/40. Na začátek klidně větší, ale jestli umí jezdit tak IMO se 136 hůř udrží hranu - a tu plochu s 55kg nepotřebuje.
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: moje kocka ma 58kg a 8m catalyst a jezdi prkno 136
    ADIK
    ADIK --- ---
    jakou velikost kiteboardu by jste doporučili pro holku 55kg s 8m Catalystem?
    RODWY
    RODWY --- ---
    ja bych jel,ale jsem v Brne bez draka...respektive mam sestku.)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nekdo zitra na Darko? Bud muzu vzit auto a nebo se svezu. Odjezd kolem 8:00hod treba?
    RODWY
    RODWY --- ---
    ja bych asi nekam vyrazil.)
    ADIK
    ADIK --- ---
    přemýšlím nad Rujánou příští víkend (nebo prodloužený víkend), samozřejmě podle předpovědi. nechtěl by se někdo přidat?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    luxusni nedelni mlejny vedro na kratkej neopren a vitr na maly draky krome me jezdili ostatni 9ky - ja mastodont 13ku ;-)

Nedelni narez na Mushowe s dronem 2 (2015-05-22)
    https://www.youtube.com/watch?v=hXwNc6NPyQo

v pondeli to pokracovalo. takhle kdyby makalo jaro tak netreba jezdit do teplych krajin jezdeni jak v egypte ;-)
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    ADIK: No hele, kdyz jsme dorazili (10:30), jezdily se 13,12... postupne pridavalo az okolo 16,17hod uz to bylo tak na 9. Chvilema to vypinalo, ale ne uplne. V prubehu dne poryvy proste rostly a bylo to vic rozbity. Ale jezdit se docela v pohode dalo, bylo krasne. Shotek najezdil asi 70km, ja odhadem tak 50.
    ADIK
    ADIK --- ---
    tak jak bylo na Dářku?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Jedem. Ja beru 13m
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    MIXXX:
    LOJZAK: Jedete teda? Slozime se nejak spolecne do auta?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Hmm, tak teda premyslim, ze bych Darku jeste dal jednu sanci.. Na jaky draky to vidite?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Kdo jede na to Dářko, mohl bych pár kiterů vzít :)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Nikam nejezdi . JV na Darku to jisti . Myslim ze idealni podminky na Darko :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nejaky politani zitra? Premyslim na Eurosee, budu mit pripadne mista a nebo pokud se vymysli neco jinyho, jsem naklonenej kazdy spatnosti..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: jo a da se tam dojet polnackou na ktery jsme samozrejme zapadli. :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: byl jsem tam, ale je to uz nejaka doba, z jedny strany jsou draty, ale my jsme lezli z druhy skrz rakosi.
    pak je niz jeste celkem ok breh bez rakosi.
    Bylo to tam celkem dobry.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Na tenhle smer by to melo byt z druhy strany a tam zadny draty nevidim. Jediny ceho se bojim, ze to bude trosku prochazka k vode, protoze silnice je v poli..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam