• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    ADIK: No hele, kdyz jsme dorazili (10:30), jezdily se 13,12... postupne pridavalo az okolo 16,17hod uz to bylo tak na 9. Chvilema to vypinalo, ale ne uplne. V prubehu dne poryvy proste rostly a bylo to vic rozbity. Ale jezdit se docela v pohode dalo, bylo krasne. Shotek najezdil asi 70km, ja odhadem tak 50.
    ADIK
    ADIK --- ---
    tak jak bylo na Dářku?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Jedem. Ja beru 13m
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    MIXXX:
    LOJZAK: Jedete teda? Slozime se nejak spolecne do auta?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Hmm, tak teda premyslim, ze bych Darku jeste dal jednu sanci.. Na jaky draky to vidite?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Kdo jede na to Dářko, mohl bych pár kiterů vzít :)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Nikam nejezdi . JV na Darku to jisti . Myslim ze idealni podminky na Darko :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nejaky politani zitra? Premyslim na Eurosee, budu mit pripadne mista a nebo pokud se vymysli neco jinyho, jsem naklonenej kazdy spatnosti..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: jo a da se tam dojet polnackou na ktery jsme samozrejme zapadli. :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: byl jsem tam, ale je to uz nejaka doba, z jedny strany jsou draty, ale my jsme lezli z druhy skrz rakosi.
    pak je niz jeste celkem ok breh bez rakosi.
    Bylo to tam celkem dobry.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Na tenhle smer by to melo byt z druhy strany a tam zadny draty nevidim. Jediny ceho se bojim, ze to bude trosku prochazka k vode, protoze silnice je v poli..
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: jj prijel jsem na windsurf plaz, kouknul jak kluci na WS jezdi a odjel. nevim jestli tam je i jinej vlez, ale tam co jsem byl, tak jsou hned na brehu draty.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Byl jste nekdy nekdo na Vavrineckym rybniku?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    cau lidi, jeden spam mam tu naky draky neco po skole neco po mne. neucim zadnej mcdonald takze draci jsou v super stavu - vetsi velikosti jsou temer fuinglovka.
    kdyby mel nekdo zajem posta plz :)

RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: jeste nedorazil. snad uz brzo
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: NICE ... uz mas ten polarizak?
    RADAK
    RADAK --- ---
    cele album ze vcerejsi "super total big day" Labute ZDE

RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: byl tam typek s 12tkou a jezdil. ono totiz to slo 3ms 7ms 3ms 7ms a tak porad. prej to jezdilo dobre na Svete a Rozkosi. Medard stal taky za prd. ale i ten Svet prej vypinal, ale ne tolik.
    ta webka je odtud, ale je o neco vys. takze tam bylo tak o 2ms vic. nicmene na SZ to celkem sedi. tak priste
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    takze kdybych prijel s 12kou tak jsem tam zbytecnej ? Ten odkaz jak si hazel ukazoval celej den 6m/s to by melo stacit ne ? asi to vypinalo , jako skoro porad u nas v CR :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: za me paradni den. trochu jsem se naslapal v zaveru v rakosi. ale jako gril super, parta paradni. socialni faktor 10, kitovy faktor 2, gril faktor 6, pivo faktor plzen 12, tvoje kara faktor ultimatni! fotky budou casem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam