• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    HANYSEK23: super, v září tam jedeme :)
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Dneska přifouklo:) @Punta Trettu

RADAK
    RADAK --- ---
    zitra vyrazim z Prahy na Miladu. misto mam.
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    12m drak bude kazdej linej :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Mimochodem vcera jsem mel moznost vyzkouset Enduro 12m a novyho Bandita 11m a ten Bandit (nezkousel jsem zadny predtim) me dost prekvapil tim jak moc boostuje. Lita strasne vysoko a daleko. Myslim ze svoje TS dostanu na podobnou uroven, ale je k tomu potreba mnohem presnejsi timing a technika s Banditem to bylo temer zadarmo.
    Enduro bylo super v tom ze pekne sedelo a drzelo docela hluboko v okne, ale mel jsem ho na freeride setupu a prislo mi dost liny.
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: oprava ma prkno 133x40. nejmensi allrounder od rlboards. kazdopadne jestli 133 nebo 136 jhe pro zacatecnika uplne fuck. a jestli udrzi hranu na to vliv ty 3cm nemaj, spis typ prkna.
    nebo me kdo jste zkousel 2 identicky prkna v jinym rozmeru vyvedte z omylu.
    ja mam CRYPT 132 a zkousel jsem na rujane k tomu CRYPT 136 a total stejny. Tak bych chtel videt jak zacatecnicka pritelkyne pozna rozdil.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    136 nee. Jak píše shotek max kolem 130-132 když budeš brát od Rendy.
    136 uhrani do 10metru a pak caune. Když bude potřebovat větší pujči si od tebe a ty budeš popíjet Plzeň na břehu a nadávat na slabej vítr ;) všichni spokojeny
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Podle me bude radeji teda za neco mensiho. Co ja mam zkusenost, tak velikost mezi 128-131cm idealni. Dulezity, aby to melo spravny barvy a bylo lehky :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    ok, takže měkčí 136 a bude to pro začátek dobrý.:) díky všem za rady!

RODWY: do středy
    SHQ
    SHQ --- ---
    ono ty mekci jsou pohodlnejsi do chopu - neboli z toho klouby..
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: koupili jsme za 4200 novy prno od Rendy Lehmana i s padama. idealka. je mekci, takze zadny velky railey s nim neudelas, ale moji holce na ty jeji 1m zabaky staci.
    RODWY
    RODWY --- ---
    ADIK: prodlouzeny vikend je do?

Dnes maji prkna uplne jiny shape(vice progresivni) nez pred deseti lety!
    Dobre zvoleny prkno muze znamenat o draka min ve vybave.)

ADIK
    ADIK --- ---
    RODWY: my chceme vyrazit v pátek po práci na prodloužený víkend
    RODWY: btw. proč prodlužuješ? :)
    RODWY
    RODWY --- ---
    nekam bych vyrazil ct vecer..
    predpoved na Rujanu se sune do pristiho tydne,vikend vypada dobre Dansko nebo west Germeny.)
    nekdo naky plany?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    plus vetsi prkno je lepsi i na wake, atd...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    to vypada pekne.
    ja teda jezdim 135cm s 92kg.
    zalezi na podminkach, cim vic vetru, tim vic bude potrebovat sily v nohou to uhranit.
    zase do zacatku asi nechces aby jezdila v nejakych masakrech, ale spis v lechcim vetru.
    ADIK
    ADIK --- ---
    bude se učit, tak jsem si říkal, že pro začátek raději něco většího. co třeba tohle? https://www.facebook.com/groups/kitebazar/permalink/1334800236534247/?sale_post_id=1334800236534247
    RODWY
    RODWY --- ---
    ADIK: zalezi co to bude za board! Ja treba porad prodluzuju.)
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    ADIK: IMO něco kolem 130/39 - 132/40. Na začátek klidně větší, ale jestli umí jezdit tak IMO se 136 hůř udrží hranu - a tu plochu s 55kg nepotřebuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam