• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    TOPICZ: bude vedro, ale sou tam spoty na termiku. sever (porto pollo) nebo zapad bude urcite nejaky dny foukat. kdyby ne, tak bych hledal ty termicky spoty. my byli na konci zari od jihu na sever a cca pul dnu foukalo. kdybysme meli draky do 5m/s, tak bysme litali snad i 3/4 pobytu. jinak jsou statistiky vetrnosti u nekterych spotu na kitebeaches.com
    TOPICZ
    TOPICZ --- ---
    Ahoj, mám prosbu, nevíte jak to vypadá s větrem v srpnu na Sardinii?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    HANYSEK23: vypada to krasne, ale je tam vitr spolehlivej v lete?
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    SYPFX: Tak na zakaz to tady fakt nevypada:) Byli jsme tady pred 2 lety. Ted je to tu uplne stejny. Je to flat. Pro stipace ideal. Max hloubka 50cm.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    HANYSEK23: kamos rikal ze punta trettu ze se tam tedka nejak nesmi kitovat ale vidim ze je to asi blbost.. Vyhaneli ho policajti
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    ADIK: Jj. Je to tady na pohodu. Spime v dodavce na parkovisti. Takze 5m na spot, 20m na bar. Foukalo na velky. Dneska 30, v narazech 40. Knots:)
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: dej mi vedet az se bude blizit termin. V zari jsme nekam chteli s kamosem a zenskejma a bud egypt nebo bychom mozna Sardinii strihli vlastnim pseudoobytnakem.
    ADIK
    ADIK --- ---
    HANYSEK23: super, v září tam jedeme :)
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Dneska přifouklo:) @Punta Trettu

RADAK
    RADAK --- ---
    zitra vyrazim z Prahy na Miladu. misto mam.
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    12m drak bude kazdej linej :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Mimochodem vcera jsem mel moznost vyzkouset Enduro 12m a novyho Bandita 11m a ten Bandit (nezkousel jsem zadny predtim) me dost prekvapil tim jak moc boostuje. Lita strasne vysoko a daleko. Myslim ze svoje TS dostanu na podobnou uroven, ale je k tomu potreba mnohem presnejsi timing a technika s Banditem to bylo temer zadarmo.
    Enduro bylo super v tom ze pekne sedelo a drzelo docela hluboko v okne, ale mel jsem ho na freeride setupu a prislo mi dost liny.
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: oprava ma prkno 133x40. nejmensi allrounder od rlboards. kazdopadne jestli 133 nebo 136 jhe pro zacatecnika uplne fuck. a jestli udrzi hranu na to vliv ty 3cm nemaj, spis typ prkna.
    nebo me kdo jste zkousel 2 identicky prkna v jinym rozmeru vyvedte z omylu.
    ja mam CRYPT 132 a zkousel jsem na rujane k tomu CRYPT 136 a total stejny. Tak bych chtel videt jak zacatecnicka pritelkyne pozna rozdil.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    136 nee. Jak píše shotek max kolem 130-132 když budeš brát od Rendy.
    136 uhrani do 10metru a pak caune. Když bude potřebovat větší pujči si od tebe a ty budeš popíjet Plzeň na břehu a nadávat na slabej vítr ;) všichni spokojeny
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Podle me bude radeji teda za neco mensiho. Co ja mam zkusenost, tak velikost mezi 128-131cm idealni. Dulezity, aby to melo spravny barvy a bylo lehky :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    ok, takže měkčí 136 a bude to pro začátek dobrý.:) díky všem za rady!

RODWY: do středy
    SHQ
    SHQ --- ---
    ono ty mekci jsou pohodlnejsi do chopu - neboli z toho klouby..
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: koupili jsme za 4200 novy prno od Rendy Lehmana i s padama. idealka. je mekci, takze zadny velky railey s nim neudelas, ale moji holce na ty jeji 1m zabaky staci.
    RODWY
    RODWY --- ---
    ADIK: prodlouzeny vikend je do?

Dnes maji prkna uplne jiny shape(vice progresivni) nez pred deseti lety!
    Dobre zvoleny prkno muze znamenat o draka min ve vybave.)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam