• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    BONGO
    BONGO --- ---
    SOTEKCZ: jel bych nach Rugen na vikend, ale nestiham driv, nez zitra odpo z Prahy..vy jste uz vyjeli? nebo nekdo jiny na car-share? poberu dva lidi pohodlne
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    At uz je vikend !

'Chapter One' - The Kiteboard Legacy Begins (Official 4K Trailer)
    https://www.youtube.com/watch?v=w8_3qvkZRlM&app=desktop
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Chysta se nekdo na sever? Nejspis odjizdime dnes vecer a budem mit misto..
    SHQ
    SHQ --- ---
    MIXXX: stav se
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Nasla by se tu nejaka dobra duse, ktera by mi za nejakou rozumnou odmenu pujcila kitebag od 6-16.10? Dekuju.
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    RADAK: Díkes. Jsem línej fotograf:) Možná přidám další info. Případně se ptejte.
    RADAK
    RADAK --- ---
    HANYSEK23: super. Sardinii mam na seznamu. Na zari, ale letos jsem to nestihl. Snad za rok. Report dobry, nevadil by mi ani delsi a vic fotek. Ale i tak diky.
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Kdyby se někdo chystal na Sardínii, tak na http://hanysek.skvorec.eu/kitovani-na-sardinii/ jsem dal malé info. Chtěl jsem to sepsat po návratu, ale nějak jsem se nebyl schopen k tomu dostat:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    SKAUTIK: syve, ten popisek vypadá, jako že to je hood river :-D sem si říkal, že to tam je nějaký povědomý :-)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    JAKKILLER: uz mam skoro zabaleno podam pak report az se vratim, je to 6hod coz je vcelku ok na long weekend!

jinak jsem poridil starsi Ride 12m a Bolt 9m tak uvidime zatim by to melo stacit...

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    No progression je dobry, z moji zkusenosti, Cim vic ruznych videi sjedes, tim lip. Nekde reknou treba o trosku vic nebo min a pomuze si to srovnat. Kazdopadne nejlepsi s kamosem co to umi. Podivat se na hood river je muj sen.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    RADAK: ja taky ne asi :) ale nakonec dobry Kamos si to vyresil v praci, takze to bude ok. Se tesim jak na prvni sex !
    RADAK
    RADAK --- ---
    SKAUTIK: psal jsem at si to stahnes. proc by sis kupoval DVD ?!? tvl. DVD nemam ani na cem prehrat.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    RADAK: mne se libi tohle JAKKILLER: ja spoustu veci jsem schopnej odkoukat. Ale DVD v roce 2016 ale no tak :D To nez by mi to prislo tak mne to parkrat potahne po plazi si myslim :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    SKAUTIK: nekde si stahni (kup) tohle, sedni si k TVce, nacni pivko a za chvili ses profik.
    Progression Kiteboarding Beginner DVD 2nd Edition | Progression Sports : Make the Most of Your Next Session
    https://www.progression.me/...rding-products/dvds/progression-kiteboarding-beginner-dvd-2nd-edition/
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    JAKKILLER: oh dikyparada! , to byl prave plan bohuzel kamos odpadl a ja se proste nechci te myslenky zbavovat :)
    Kurzy bych asi normalne zaplatil, ale pro mne to budou vyhozeny penize ja se jenom potrebuju seznamit s nafukovackou a tim wake prknem :)

Spot pro zacatecniky mam - Hood river, zkusenosti s komorou jako jo... jen jsem nikdy nestal na ty vode :D

nejaky motivacni video... do squamishe si jako poprvy netroufam :D

https://www.facebook.com/brandon.scheid.1/posts/10100793778240928
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SKAUTIK: ja bych ti doporucil (Pokud nechces platit kurz, kterej ti vse usnadni a je to bezpecnejsi) podivat se na nejaky video. Napr tenhle playlist KITESURF LESSONS: http://www.youtube.com/playlist?list=PL41dAinz_9ZeaG5FJ_XU8vyBAE_HL_Cgl

Nevim kolik si mel zkusenosti s komorakem. Co se tyka prkna, tak muze pomoci wakeboarding, ale co se tyka hraneni s prknem pri kitovani tak pocit je trosku jinej. Musis tlacit prknem vodu mnohem vic. V prvni rade bys, ale mel mit zakladni povedomi o bezpecnych podminkach, jako co to je on shore, off shore, side shore a kde je spot, ktery se hodi pro zacatecnika (je tam melko a bez vln) plus jakou velikost kita pouzit podle sily vetru a velikosti prkna, které mas k dispozici. Budes to zkousel s nekym, kdo tohle vi?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Hola bando tak jsem zase v tom :)

Potrebuju pls nejakej crash-rychlokurz ohledne kitesurfingu (nejaky tipy i jak ovladat kitesurf desku by se hodili taky :) ale hlavne nejaka ta priprava nafukovacky- nafukovani,start, trimovani takovyhle srandy...

Naposledy jsem drzel v rucce access komoru par let zpatky a to jsem navazoval tak jednou :D

Nemate nekdo nejaky odkazy na dobry handbook ? Klidne v ang :) Diky predem !
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Hele s tou jednickou se skakat neda.(nebo jako do vzduchu te to zvedne, ale minimalne) Je to v podstate takovy vozitko na jezdeni sem a tam, ktery zabalis do malickyho balicku.. Ja ho poridil cca 2-3roky zpatky, kdyz na kiteboardingu vyprodavali bazar a stal me asi 5500kc. (za plnou cenu bych si to asi nekoupil - to bych radeji sel do nejaky frenzy z bazaru). V tech 6m to ma vykon jako 10-11m komora, neda se to nijak trimovat, proste to jen vic a vic fletruje.

Ten Peak2 by mel byt uz skakaci, trimovaci, ale v ruce jsem ho nemel, takze tezko poreferuju.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: mimochodem ten FS Peak, je to s tim jenom pojezd nebo se s tim i da skakat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam