• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PEKK
    PEKK --- ---
    Je to jednoduchý, wejkový vázko je primárně na wejk, žeano:)) Na blbnutí na mělčině pro kameramana proč ne, ale na plnohodnotný kajtování to prostě není, už jen z důvodů, co tu psal sypfx...Na hloubce mezi žralokama hooodně oceňuju rychlej nástup do poutek:)))
    NAILER
    NAILER --- ---
    SYPFX: jasny no, zkoušel jsem to jenom jednou, takže nemůžu pořádně porovnat. ale taky jsem to zkoušel na wejkskejtu (žádný vázání a dvě flosny) a taky to nějak šlo :-)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SYPFX: me prijde ze kiteprkna jsou naopak mnohem drazsi... aspon tady v NL teda urcite. Jinak ale jezdim na wakestyle prknu a souhlasim, mam ted 142cm a stoupa to mnohem hur nez moje stary 133cm.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    NAILER: s tema botama je strasna slamastika. Taky kite prkno ma vetsi flosny nez wejk ktery nema skoro zadny kvuli skokankum. To ci pisou kluci - nebude to stoupat. Teda bude ale musit to hodne umet poslat do hrany..
    Botky jsou dobry ze hrejou v zime a pak jde na tom delat wake-style triky. Kdyz spadnes a vypadnes z prkna tak na hloubce to nemas sanci obout jeste s drakem nad hlavou takze nesmis padat tak abyses vyzul..
    Boty na wake tam nikdo nepocita ze by se to melo obouvat na hloubce. Oni se delaj special prkna na wake-style na kitu ktere tohle resi vcetne vazka - ale to asi nebude to tvoje..

jo a kiteprkno je asi 5x levnejsi nez wake prkno..
    NAILER
    NAILER --- ---
    to je taky recht
    PEKK
    PEKK --- ---
    Příjde mi na učení lepší spíš to prkno rychle opustit, než aby ti vítr vytahoval kotníky z vázka:)
    RADAK
    RADAK --- ---
    NAILER: mozna na zacatek bude trosku obtiznejsi nazout boty. videl jsem uz i par pokrocilych jezdcu, co valcili s nazouvanim a udrzenim kity bezpecne nad hlavou.
    NAILER
    NAILER --- ---
    SANSCULLOT: to jo no, ale na naky placani se na začátku to může bejt vpoho, ne?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    NAILER: wejkovy prkno nebude stoupat. Nebo jo ale hooodne slabe.
    4PTO
    4PTO --- ---
    tak pohoda, vytáhl jsem jen tu 9ku a vše easy jak jsem si představoval. Takový ty věci z videí.. držet kite na 9,11,12,2,3hodinách.. pak mírně zabrousit do okna a zkušet si větší sílu..supermana jsem si samozřejmě taky hodil.. stokrát jsem mohl číst nepřitahovat když mě to táhne po zemi ale instinkt byl na chvíli rychlejší než hlava, takže jsem si musel zkusit i odstřel.. lehal jsem na zem a nechal se zvedat pro trenink na postavení se.. pohoda, chce to prkno :) Akorát když mi za zádama z vody vylezlo to prase z fotky (a že to na té fotce není vidět co to bylo za macka!) tak jsem si přál ať foukne a odnese mě to co nejdal :D

RADAK
    RADAK --- ---
    4PTO: to je moc peknej spot. kamos bydli v CHCH ale kitovat jezdi na clearwater lake do hor.
    4PTO
    4PTO --- ---
    RADAK: bydlím v Dunedinu na nz. Jezdí se v tom zálivu a pláže.
    4PTO
    4PTO --- ---
    RADAK: jn 2006nebo tak něco.. na hraní asi OK ne?
    RADAK
    RADAK --- ---
    4PTO: hehe. dobry retro :). u jakyho spotu vlastne ses?
    4PTO
    4PTO --- ---
    tak jsem k tomu dostal ještě naish boxer sle 9m..
    NAILER
    NAILER --- ---
    4PTO: podle mě si klidně můžeš vzít wejkový prkno
    4PTO
    4PTO --- ---
    RADAK: jasný, já psal schválně průměr.. začnu samo v slabším.. znám to z pg co to umí :)) a ono tam už pak kiteři budou, tak to už si pak nechám pomoct, chtěl jsem se tu hlavně poradit jestli to není úplná sebevražda obecně. Dík za rady ;)
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: Taky jsem se ucil sam s 12tkou kitem v busaku na rujane. Tak vim ze se to da. Jo a vyzkousej si to odstrelit na melcine at vis co to udela a naucis se ten pohyb do situace az to budes potrebovat.
    RADAK
    RADAK --- ---
    4PTO: Vetsi je na zacatek lepsi. 140 bude ok. Ale jak jsem psal. Opatrne. Ve 20ti to bude strasne kopat. Radsi ve slabsim vetru a pouzivej hlavu. Bezpecnost predevsim.
    4PTO
    4PTO --- ---
    RADAK: nic jinýho jsem si nepřál slyšet, díky moc, už se těším, bude sranda :)

a ohledně prkna, těch je tu dost takže si můžu víc vybírat, tam bych měl volit jaký cca rozměry? něco jako 140x? mám 185cm jestli to hraje roli..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam