• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    RADAK: diky za cenne info.koukali jsme na ubytko primo v Paje..nejaky bungalovi hned u spotu,kde to vyjde asi 20e/noc na hlavu.spot vypada paradne,tak uz se tesim.kdyby me jeste neco napadlo ozvu se :)
    zatim zdar!
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: pecka!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    a dneska

RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: jo a jeste dulezity. na pivo urcite v Paje do supaduky (mistni supermarket). cena polovicni nez v restauracich a da se s majitelem domluvit, at to uctuje bez zalohy na sklo a vypit to na lavicce hned pred vchodem. sam to nenabidne.
    RADAK
    RADAK --- ---
    REVOLT: zdar byl jsem tam 2 roky zpatky na 3 tydny. Ubytko jsme meli pres airbnb v Jambiani. vyslo to na nejakych 8usd se snidani u rastafarianu, kdyz se to rozpocte poctem lidi. bylo nas tsam 6. Jointy v cene :-) Jmenuje se to Nyamkwi white sand. Oteeny je zodpovedny frajer. vyzvedl nas na letisti. Kazdy den rano v 8 jsme meli domluveny taxik a dojizdeli do Paje a zpatky jsme jeli downwind. asi 5km to je. Jo a meli jsme storage u sympatickyho frantika v Haraka kite school. nejvetsi kabinky, v pohode pro 6 lidi za suepr cenu. Jinak dalsi celkem dobry bydleni kde byl kamose je domokuchu apartments a to je na jihu paje. bylo to tusim za 20usd na cloveka. pak je tam surf house polskych majitelu primu v paje. taky odzkouseno kamosema. nevim cenu uz. najdes na FB. jinak urcite vymenit penize ve stonetownu, jidlo v paje jsme chodili do restaurace k varanovi (typek co vypadal jako jester a furt se oblizoval). je to retaurace obehnana cestou hned vedle paje by night. kvalita super a cena cajk. jidlo stalo cca 130kc. dobre porce. nbo jsme jedli u silnice grilovane kure s hranolkama asi za 40kc. Spot je nejlepsi v Paje, ale da se i na jihu Jambiani. Ale kitovali jsme jen v paje. Doprava se da z letiste za cca 50usd soukromym taxikem nebo za par penez sockou. ale socka je natriskana a stavi svude. jede to asi 2 hod. taxiky jsou v pohode. vsechno jsou dodavky. cena se da paradne usmlouvat. jestli te jeste neco zajima, napis. nekde mam i komplet seznam cen, jestli te to zajima.
    foto je spot v Paje primo pred haraka kite school.

SYPFX
    SYPFX --- ---
    my vcera
    Silvestrovsky Snowkite Day2
    https://www.youtube.com/watch?v=lkVqhfGM4RI
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    BISCUIT: SUPER LIPNO
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    krátky video z dnešního Lipna https://vimeo.com/197693922
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    Cau kluci,
    chystam se s kamaradem na konci ledna do Zanzibaru na 14dni.Muzete mi nekdo,kdo tam byl dat nejaky rady a tipy co by se mohly hodit?ubytko,kde dobry spoty,bary,stravovani,doprava,atd..Proste cokoli by se mohlo hodit.
    diky a hodne vetru v roce 2017!!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Silvestrovsky Snowkite Day1
    http://www.youtube.com/watch?v=CTAOdQazMJs

Z prvního dne
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: fotky nebo neverim :-)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    jj v Norsko, vcera taky big dej a dneska prsni a fouka 40knotu
    tak snad zitra pozritri zase

vcera jsme dali peknej track z dyranutu na oerten - prejezd 50km pres 3 hrebeny kdo zna.
    paradni silnej downwind.
    Mel jsem total plnou 8ku accese.

Norsko je jediny misto kde jsem si hodnekrat pekne zajezdil s 8kou, jinak u nas kdyz fouka na 8ku tak vetsinou nejezditelny - teda pro me .
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    ADIK: Tipuju, ze v Norsku :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: kde jsi nasel snih? :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOPTTIIK
    SOPTTIIK --- ---
    Ahoj mate nekdo aktualni info z hor s snehem? Da se nekam vyjet kitovat? Nebo vsechno uz slezlo.. diky
    PEKK
    PEKK --- ---
    Je to jednoduchý, wejkový vázko je primárně na wejk, žeano:)) Na blbnutí na mělčině pro kameramana proč ne, ale na plnohodnotný kajtování to prostě není, už jen z důvodů, co tu psal sypfx...Na hloubce mezi žralokama hooodně oceňuju rychlej nástup do poutek:)))
    NAILER
    NAILER --- ---
    SYPFX: jasny no, zkoušel jsem to jenom jednou, takže nemůžu pořádně porovnat. ale taky jsem to zkoušel na wejkskejtu (žádný vázání a dvě flosny) a taky to nějak šlo :-)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SYPFX: me prijde ze kiteprkna jsou naopak mnohem drazsi... aspon tady v NL teda urcite. Jinak ale jezdim na wakestyle prknu a souhlasim, mam ted 142cm a stoupa to mnohem hur nez moje stary 133cm.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    NAILER: s tema botama je strasna slamastika. Taky kite prkno ma vetsi flosny nez wejk ktery nema skoro zadny kvuli skokankum. To ci pisou kluci - nebude to stoupat. Teda bude ale musit to hodne umet poslat do hrany..
    Botky jsou dobry ze hrejou v zime a pak jde na tom delat wake-style triky. Kdyz spadnes a vypadnes z prkna tak na hloubce to nemas sanci obout jeste s drakem nad hlavou takze nesmis padat tak abyses vyzul..
    Boty na wake tam nikdo nepocita ze by se to melo obouvat na hloubce. Oni se delaj special prkna na wake-style na kitu ktere tohle resi vcetne vazka - ale to asi nebude to tvoje..

jo a kiteprkno je asi 5x levnejsi nez wake prkno..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam