• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: odkud to je?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Z nedeleniho vyjezdu s PEKKEM

MONSTR STREDOZEM 22.1.2017
    https://www.youtube.com/watch?v=l7kMJXk7kxo

LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    asi jsi dlouho nebyl ve vlnach :) nejakej crash?
    RODWY
    RODWY --- ---
    tohle se me dlouho nestalo
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Dneska se nam to s PEKK: povedlo vychytat super pojezd

SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK:
    Dik, ten kodak to sponzoruje tak to tam musi bejt ;-)
    Ne je to takova pycovinna neco jako tancici jezis kteryho jsem tam chtel dat puvodne aby to video nekoho zaujalo..

;-) urcite diky za zpetnou vazbu jses prvni kdo to zminje tak jsem se tim nezabejval. Dlouho sem ladil muziku ktera je nejvetsi prusvih //..

Budu rad i za zp5nou i na ostatni veci i vod ostatnich.. Nemam vlasnte kdyz to delam komu to ukazat pred exportem takze je to vzdycky nedomrly..
    RADAK
    RADAK --- ---
    SKAUTIK: Diky diky.

Ten prvni kvuli dynamice strihu. Ten jsem vicemene odjel. Ten druhy jsem neodjel a nemel jsem lepsi zaber, ktery bych pouzil.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    RADAK: Paradni prace jako ze jo! jak bylo receno drone je jinej rozmer ale je super ze to neni tim premrskany. Ale strihacksky hodne prace :)

btw proc jsou the handragy uriznuty ? :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    ADIK: Sypfx to totiž točí na svitkovej film a pak se to takhle dycky pokazí:D
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: super video, kozy jsou fakt top :)
    SYPFX: respekt k videím co děláš snad z každého pojezdu.:) jen to vždycky kazí ten nápis KODAK a spol. a ty černé linky. proč to tam je? :) nějaký důsledek exportu?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Jj. Musim to barevne celkem sladit. 2x gopro, 1 canon, 1 nikon a dron. Vsechno jiny vystupni profil. Trchu jsem to ladil. Ale moc me to nebavil. Grading jsem moc nedelal. Neumim to dobre a moc me to nebavi.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: jo to me povidej ono se to nezda ale kdyz mas hodinu materialu tak to musis projit tak 4x
    ale vysledek je fakt dobrej mas pro to cit
    delas i color correction a grading na videjich?

Ze stredecniho Milicina = vypada to jak prasanova orgie,ale pod prknem cvakaly kameny
    Milicin
    http://www.youtube.com/watch?v=K4WD9VJmkOM
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: diky. no empatie k ucastnikum mam. protoze kdyz drepim na brehu tak kameru vemu. ale zase mam nastesti naucenou zenu ze kdyz drepi ona, tak musi hlavne me. ale ja toho moc nepredvedl. takze nebylo z ceho moc vybirat. tak nejak se to seslo.
    Ale jako prohrabavat se tunou zaberu z kitu je to nejhorsi. nektery nepovedeny, nektery drzky atd...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    jo Video naprosto TOP.
    Je videt ze jsi do toho take vlozil ranec Empatie k ucastnikum zajezdu aby kazdej mel svoji chvilku slavy. S tim ja mam dycinky dilemat
    Muzikus excelentni
    a strih paradni kreativni - fakt dost dobre dobroucky
    dobry nuzky

palec nahory
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Ja v nedeli budu sedet v letadle smer filipiny. Tak si uzijte moldavu.
    PEKK
    PEKK --- ---
    RADAK: Klasická střihačská morálka:) Ale fakt dobrý, pozitivní hudba...a helikoptéra tomu dává novej rozměr:)

Jinak v neděli se asi uvidíme všichni na moldavě...co?
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Diky. Prosimte asi mesic a pul. Ale moje nasazeni je 4 dny nic. Pak se zaseknu a drepim u toho do 2 do rana a pak zas nic.
    PEKK
    PEKK --- ---
    RADAK: Dost dobrý, zase nový nápady, úvod, mapovaný nápisy, repující kozy nemaj chybu:) pecka. Jak jsi to páchal dlouho?
    RADAK
    RADAK --- ---
    neco z leta z vlastni zahradky.
    Kitetrip Fuerteventura
    https://vimeo.com/200027733
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    Bacha. Není Rhino jako Rhino. Učit se na těch starých pekelných C s měkkýma ušima .... no comment.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    JAKKILLER:
    P0L0US: Ja mam LF NRG 16m Lightbreeze na vode to jede od 3m/s (5-6knts) ale pri 12knts (6m/s) uz je to zacina byt dobrej adros :D 10m/s si nedokazu predstavit teda :D Mam 90kg :)

Tady jedna pri 3m/s

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam