• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SYPFX: JJ, ta 3 to je jenom zvladat samostatnou jizdu.
    Jeste jsem nevidel, ze by po me nekde chteli ukazat papir s IKO L3. Obvykle staci jim rict, ja to umim, nechte me bejt. :)

SOTEKCZ: Podle me, to co to znamena, je ze vyzaduji abys byl na urovni IKO L3 spis nez primo papir. Ale pokud objevis spot, kde to nekdo vylozene pozaduje, tak to sem prosim napis. Jedu do Tarify, mozna, ze treba tam? Potom co tam byly nejaky ty smrtelny nehody minulej rok?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: Ser na to. Pojed do Recka. Nepotrebujes IKo. :D

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Zdravim, neporadil byste nekdo prosim jestli se da nejakou "ceskou cestou" ziskat IKO L3? Co jsem pochopil, tak se jedna o uplny zaklady jezdeni. V sezone ho vyzadujou na nekterych plazich ve Spanelsku a potreboval bych ho rychle vyridit. Je nejaka sance nebo jedine nejakej rekvalifikacni kurz za ecka nekde na miste? Diky moc za info!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SHEFIK: to je windy app
    funguje supr tu alerty

cervene ti oznaci na kalendari podle tveho setupu kdy bude BIG a jeste posila majly

BONGO
    BONGO --- ---
    SHEFIK: takovy alerty umi uz nejakou dobu windy (aka windyty / windytv)..web urcite, appka nevim (muj android umi jen nejakou starsi verzi)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: co to je za appku?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Milada jsem byl v sobotu JZ a nedele SZ a zaver
    JZ = shit nebrat
    SZ = LUX monstr

tak jsem vyhodil z alertu J a JZ smer jako nefunknci na tenhle spot

SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: jj, slo to pres kopec. u protejsiho brehu se dalo docela dobre jezdit, ale nastoupavani bylo marny s tema vypadkama..
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: lepší je tam severozápad, jestli foukalo podle předpovědi tzn. lehkej jihozápad tak to jede přes kopec a pak je to rosekaný
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    dnesni labut pro ty kdo si privstali dobra. bohuzel my tu byli az na 9.30 a jeste bez pumpy, takze jezdeni az od 10.40. krasnejch pul hodky downwindu a od ty doby to zapina a vypina kazdejch par minut.

skoda tak rozsekanyho vetru, jinak spot je to luxusni. kazdopadne pro me po dvou letech big day i tak :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Předpověď super!

Spam. Mám na prodej 8 a 10 lithium 2017 a 10 2016 s novým barem za 16-17. Kdyby někdo poptával:)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHQ: zejtra / pozejtri budu zkouset labutak
    SHQ
    SHQ --- ---
    hoj. nekdo nechra nebo neco na vikend?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    RADAK: ja budu 15km odtamtud ode dneska, vyrazim kdy to pude, tak dej kdyztak vedet kdybys jel. po/ut se ale vracim do prahy a od stredy zas tam
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: Mozna nedele nebo pondeli pojede jak tak koukam na WG. Ale to je jeste daleko
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    nekdo na labutak v pristich dnech?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    nevidel bych to tak zle, ale vsichni co znam odficeli vcera a dneska behem dne, takze max nedele nekde v cechach :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SANSCULLOT: Chtel jsem, ale kdyz jsem koukal na norky, tak jsem si to rozmyslel..
    PEKK
    PEKK --- ---
    SANSCULLOT: Na Rujáně má zejtra celej den močit
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    nejedete nekdo na sever?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHQ: Pokud neklapne Rugen, tak bych v sobotu dal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam