• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Víš co Sašo? Jdi do pr..... (btw neni to pro mě, ale pro tatíka)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: Ser na to. Pojed do Recka. Nepotrebujes IKo. :D

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Zdravim, neporadil byste nekdo prosim jestli se da nejakou "ceskou cestou" ziskat IKO L3? Co jsem pochopil, tak se jedna o uplny zaklady jezdeni. V sezone ho vyzadujou na nekterych plazich ve Spanelsku a potreboval bych ho rychle vyridit. Je nejaka sance nebo jedine nejakej rekvalifikacni kurz za ecka nekde na miste? Diky moc za info!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SHEFIK: to je windy app
    funguje supr tu alerty

cervene ti oznaci na kalendari podle tveho setupu kdy bude BIG a jeste posila majly

BONGO
    BONGO --- ---
    SHEFIK: takovy alerty umi uz nejakou dobu windy (aka windyty / windytv)..web urcite, appka nevim (muj android umi jen nejakou starsi verzi)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: co to je za appku?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Milada jsem byl v sobotu JZ a nedele SZ a zaver
    JZ = shit nebrat
    SZ = LUX monstr

tak jsem vyhodil z alertu J a JZ smer jako nefunknci na tenhle spot

SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: jj, slo to pres kopec. u protejsiho brehu se dalo docela dobre jezdit, ale nastoupavani bylo marny s tema vypadkama..
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: lepší je tam severozápad, jestli foukalo podle předpovědi tzn. lehkej jihozápad tak to jede přes kopec a pak je to rosekaný
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    dnesni labut pro ty kdo si privstali dobra. bohuzel my tu byli az na 9.30 a jeste bez pumpy, takze jezdeni az od 10.40. krasnejch pul hodky downwindu a od ty doby to zapina a vypina kazdejch par minut.

skoda tak rozsekanyho vetru, jinak spot je to luxusni. kazdopadne pro me po dvou letech big day i tak :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Předpověď super!

Spam. Mám na prodej 8 a 10 lithium 2017 a 10 2016 s novým barem za 16-17. Kdyby někdo poptával:)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHQ: zejtra / pozejtri budu zkouset labutak
    SHQ
    SHQ --- ---
    hoj. nekdo nechra nebo neco na vikend?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    RADAK: ja budu 15km odtamtud ode dneska, vyrazim kdy to pude, tak dej kdyztak vedet kdybys jel. po/ut se ale vracim do prahy a od stredy zas tam
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: Mozna nedele nebo pondeli pojede jak tak koukam na WG. Ale to je jeste daleko
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    nekdo na labutak v pristich dnech?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    nevidel bych to tak zle, ale vsichni co znam odficeli vcera a dneska behem dne, takze max nedele nekde v cechach :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SANSCULLOT: Chtel jsem, ale kdyz jsem koukal na norky, tak jsem si to rozmyslel..
    PEKK
    PEKK --- ---
    SANSCULLOT: Na Rujáně má zejtra celej den močit
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    nejedete nekdo na sever?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam