• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: dobrej darkslide v 0:54 :D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    akce s PEKKem

Ozone Hyperlink tested . SNK zacatek sezony 2018.
    https://www.youtube.com/watch?v=bTSIXfEKIx8
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    nedelni SNK session

Prvni snowkiting 2017/2018 uz to zacina?
    http://www.youtube.com/watch?v=l5v8JvEXQ2o
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ADIK: jj to je aktualni z pred tydnem :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: to je aktuální jo? já myslel, že je to z loňska :) tak to je super!!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Zavidim ted norsko - super to tam mate kuciiii
    btw priste te musim vic vytezit - ty mas naprosto genialni vypraveci schopnosti - ctu dracivikend ted - ty by sestim moch zivit.. ;-)
    JIKE: jj jak pise Cherok pojed s nama - kluci tam akorat jsou tak zavidim z kanclu ;-) viz Salusa FOTO -
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Ted koukam, ze je to asi jeste malo.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Sleduju to zpovzdali z Amstru, ale na Moldave uz je snih.
    Podle predpovedi by melo jeste pripadnout zacatkem pristiho tydne.
    Myslite, ze uz by to mohlo fungovat? Vikend 8.-10.

Nebyl jsem na snowkitu roky.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: :-) díky, ale já na to už nemám vybavení, a nějak bych to už nedal. Rozhodně fakt nádhera co jsem koukal.. požitek! viděl jsem to jen 2x a konec asi 10x
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    JIKE: pojed s nama :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SYPFX: nejlepsi video na snowkite na youtube! jakoze obraz+střih,scenar kompozice obsah, luxusni, uplne jsem uchcaval u zaberu z drona na snehovy kopce a slunce a ten jeden borec se zelenym kitem jsem si to musel dat na printscreen a bude wallpapaer. jaky to musel byt tam pocit pro vas kluci.. asi nepopsatelny... díky!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SYPFX: hodne vysoko miris! :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: souhlas, nelitam komory, ale mel jsem v ruce frenzy i acces a oba fungovali paradne. taky se priklanim k Ozonum a to je nemam a ani neprodavam. :D
    PEKK
    PEKK --- ---
    Gozer: U kajtů bych se díval na rok výroby a pročetl diskuse. Jen cena nestačí. Například ten North Solid. Měl jsem ho jako prvního draka (tuším někdy v roce 2007). Pátou lajnu tuším začali dělat v roce 2008 a pak už jsem to přestal sledovat, ale například tah na baru je ve srovnání s kajtama od ozonu (co jsem začal kupovat potom) citelně větší makačka. A stabilní v poryvech taky dvakrát nebyl, jenže to jsme začínali a bylo nám to fuk:)
    Pegas měl zase kámoš a zatímco my lítali, on motal draka:) Ale zase to mohlo bejt i v rukách:))

Sice tu prodávám Ozona, takže mně nemusíš brát vážně, ale na zimu je to (za mě) nejlepší volba a od roku 2009 jezdím jen na nich a nehodlám to měnit...
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Nebo tohle?

GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Co tohle?
    Kite Pegas Storm 10 - Vsetín, prodám
    https://sport.bazos.cz/inzerat/81214604/Kite-Pegas-Storm-10.php
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    LOJZAK: OK. Dám na tebe a nepudu pod 6m.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    GOZER1: opet ti to musim rozmuvit . 3m drak ji prestane bavit a hlavne netahne. nemuzes si ho pripnout treba za trapez atd . dopurucuji 6m a vejs . podivat se na louku , nekde kam chodi naky kluci jezdit a poptat se .
    uplne nejlepe zaplatit kite kurz !! prichazi zima , snad nasnezi . idealni podminky k nauceni se na lyzich bo prkne
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    LOJZAK: Chci to pro ženu. Byla na hodinovým kurzu a bavilo jí to. S malým drakem by si mohla lítat za barákem na louce. 8m jí pošle hubou do brambor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam