• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    ADIK
    ADIK --- ---
    LOJZAK: jj parkuje se porad free u Trouku, ted je tu prazdno, ale pred trema mesicema to bylo narvany francouzkejma duchodcema. meni se to tady porad. na Trojku vyrostl behem chvile na rohu novej kemp a taky se maka na sirsi silnici od hlavni do mesta.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    ADIK: kde parkujete ? dlouho jsem tam nebyl a podle fotek se dost zmenilo . Da se frecko u Lagoon Campu ? Taky vyrostl dalsi kemp v Oum Lboueru , tam to byla super vlna na uceni , blizko mesto
    ADIK
    ADIK --- ---
    nechystáte se někdo do Dakhly? jsem tady teď seklej na tři týdny.. :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ve stredu nekdo nekam? mlyny / rozkoš?
    ADIK
    ADIK --- ---
    po dlouhý době zase v padech...Cap Skirring, jižní Senegal
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SYPFX: nemam, ale zacinam o tom premyslet, protoze ted v lete tu v NL fouka dost mizerne.
    obcas tu zabusi, ale poradnej vitr 25-35kn je tu jen tak jednou do mesice v lete.
    jenom koukam na WOO, mam tam par typku co jezdi foily a skacou 15-20m.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    JAKKILLER: jo se strapama se daj davat mega skoky mas pravu - taky me to napadlo ze bych to docela zkusil jak to vyskoci. s foilem se da vyvinout velka rychlost primo proti vetru. jako kdybys letel z kitem z kopce proti vetru.

ale poutka nemam ;-)

problem poutek na foilu je ze je musis hodne presne umistit abys mel spravne teziste. bez poutek to neresis nohy se automaticky postavi spravne..

mas foila?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SYPFX: Se strapama to nejezdis?
    Vim, ze typci na tom litaj strasne vysoko, diky rychlosti, kterou foil vyvine.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    HYDROFOIL v h-windu [Nove Mlyny]
    http://www.youtube.com/watch?v=C2vQ23Jxvz8
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: i totalni offroad na fotce /videu vypadá jako pěšinka, to se musí zažít ;) jinak třeba tohle je pro nás docela exotika :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: posli fotku kampervana! urcite mas nejakou fotku z kulervouciho mista! totalni offroad :D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: masakr to je peknej zapadakov krasny! vic fotoz
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: ted zrovna pobrezi slonoviny, ale s vetrem je to tady bida
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: cool kde to jses?
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK
    RADAK --- ---
    Neco malo z Kapverd. Vsichni nas tam strasili, ze se tam krade, tak jsme nebrali fotaky na plaz. takze nebylo moc na vyber. Timpadem nejvic fotek/videi je z hotelu a to nejde zverejnit. https://www.facebook.com/...a/set/?set=a.10215008053931958.1073741874.1147892563&type=1&l=27fb4eb58d

RADAK
    RADAK --- ---
    HAUSNUMERO: to teda. ale tusim ze jsme meli hertz za 40E na den a kiteseason chteli 30. nebo tak neco. rozdil byl kazdopadne 10E.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    RADAK: ja si ho loni od kiteseasonu taky pujcoval a pocital jsem ze si ho pujcim i letos, ale bud ted na zacatku sezony tam auta jeste nemaj navezeny a nebo pujcovnu aut zrusili. I na jejich strankach moznost pujceni auta zmizela.
    Dal jsem si kalkulaci na ten hertz a 1120 € za deset dni pujčení auta je teda ultra přepalený :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    HAUSNUMERO: auto jsem si pujcoval u hertzu bez kreditky na svoji mbank kartu. ale levnejc vyslo pujcit si auto od kluku z kiteseason.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Nemate nekdo tip na autopujcovnu na Sicilii v Trapani nebo okoli, ktera pujcuje bez kreditky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam