• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: jo, to mas recht. oni tam maji vsichni komory a hydrofoily..

btw nevite kdy bude ofico pristupny medard?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: jo, ale na HF a komoru. kolikrat jsem si tam uz odsedel odpoledne a byl jsem rad ze se v 5 vecer rozfouklo aspon na 19tku. a nechra celou dobu jeli. milada je krasna, blizko, cista, ale totalne na picu s vetrem
    SHQ
    SHQ --- ---
    aha :) no mistnaci byli takovy prinasrali - evidentne tam nekdy fouka lip, ale v zasade vsichni rikali, ze milada je spot na hovno, ze tam vubec nefunguje predpoved - ze se vetsinou divaji na nechra a ridi se tim s 1-2 hod spozdenim. taky me prekvapilo, ze jeden rikal, ze v lete tam vecer funguje "termika" ze na predpovedi muze byt klidne 0, ale proste tam kazdy vecer fouka, kdyz je jasno a teplo
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Včerejšek byla evidentně loterie. I nechra lokals byli nadseny. Sz takhle "stabilne" na nechra nejede. Poryvy samo 0-15ms ale jelo to takhke od rana do vecera. 5h na vode. Mohlo to bejt ale uplne naopak. Milada super a nechra nic.
    SHQ
    SHQ --- ---
    tak priste nechra. na milade v realu foukalo cca 2-15. vetsinou tak 6 /na predpovedi 6-15. obcas se to otocilo o 60° na sever ,D pojezdil jsem 2 hodky s 12tkou aspon. mistnaci rikali, ze tam je tenhle smer nejlepsi a ze nezridka se to tam takhle toci.
    SHQ
    SHQ --- ---
    SANSCULLOT: nechra prej sz nefunguje moc dobre. naopak na milade je to jediny smer co se da kloudne jezdit. prej. rozhodnu se rano..
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SHQ: ja jedu klasicky nechra, milade neverim
    SHQ
    SHQ --- ---
    nekdo na miladu v pondeli? asi to bude trochu o hubu..
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    JAKKILLER: tovížejo, a budu padat z větší vejšky. Nene, pěkně postaru bez woo a už to zase lítá :-)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    BROMDEN: uz se to tady probiralo, musis vic hranit! :D
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    JAKKILLER: Mně Woo taky nasralo. Roky jsem všem vykládal, jak si skáču přes pět metrů s prstem v nose, a osm když to trefím. No a s woo mi to ukazovalo tak metr padesát, a nejlepší skok dne, co jsem tedy fakt trefil, a měl jsem pocit, že jsem tutově v těch osmi... woo říká dvaapůl. Zkurvený woo...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: jj, vim ze je to jenom na unhooky.
    Taky jsem s tim skakal nejaky raleys a backrolly (coz je zatim muj limit) ale nechal jsem to zapnuty dyl.
    Diky tomu ted zase musim skocit ten backmobe. :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: ono totiz, kdyz kouknes na woocko navod tak tam je, ze v okamziku kdy ve freestyle mode das skok s kitem, tak by to to melo hodin neplatny skok. je to totiz jen unhook skoky. Ale graluju k backmobu. :D

jo a to woocko meri divne a prijde mi ze i moje meri pokazdy jinak. ja mam 10m taky pokorenejch a pak to pujcis kamosovi, nevypada to ani na 8m a tvl. sup a taky pres 10. njn... co nadelas.
    SHQ
    SHQ --- ---
    LOJZAK: jedem tam..prej se v podesdorfu plati 7e turniket a 10e za tricko s cislem, ktere musis mit na sobe a zustane ti. plaz je idajne zvetsena oproti ty nudli co tam byla
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    JAKKILLER: Jak rikas na tu 10m hranici jsme se hecli ve skupince beginneru a byl to super zavod behem nekolika tydnu. Jelikoz jsme vsichni vetsinou jezdili squam, tak jsme meli podminky ty same.

A joo taky si trochu myslim ze kazdy woo meri jinak. Jsou tady typci kteri maji pravodelne pres 12m ale v zivote jsem je tak skakat nevidel :)) musi to brat clovek s rezervou. Moje woo 2.0 myslim meri docela realne. I kdyz ei obcas rikam ze min je to docela konstatni. Freestyle jsem jeste nezkousel.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SKAUTIK: dobrej vysledek, peknej vyvoj, taky sem byl nadsenej kdyz jsem dal poprve 10m.
    Jen si rejpnu do WOO, zacina me trosku prudit.

Obcas mi to hodi brutal skok i kdyz vim, ze sem zadnej nemel (specialne pred poslednim updatem) a naopak minulej vikend jsem byl bezpecne nad 10m (odhaduju podle zkusenosti ze situaci kdy mi to namerilo nad 10) a max vysledek byl 9,2 s tim, ze jsem skakal z 2-3m vln.
    Kamosovi ve stejnej den namerilo WOO 10,1 ale vlny mu nebyly do smeru, takze skakal z roviny a skoky co jsem videl mohly mit tak 7m max.

Dalsi sranda vec je freestyle mode, jen jsem to zkusil a hooked double back a front rolly mi to oznacilo jako backmobes, takze jsem ten den mel treti nejlepsi skore v Evrope a 12 na svete. :D

Ale je to dobra motivace, zvlast pro skupinku kiteru, muzou zavodit mezi sebou.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Neusiedler : byl jste nekdo v posledni dobe ? Je to fakt tak spatny , jak o tom ctu na netu? Same zakazy , prikazy? Jel bych obytnakem , je lepsi neusiedler nebo ten podersdorf?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ADIK: https://woosports.com/ ale je i par jinejch znacek...
    ADIK
    ADIK --- ---
    SKAUTIK: slusny:) jak to merite?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SHQ: Dik ! no na vode pred 2 lety to bude na podzim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam