• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SANSCULLOT: mam to skoro za kominem. Skoda ze jsem se nemohl prijit kouknout. Jak sis
    zajezdil a najakej smer si tam byl?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Hyperlink patří z posledních kitu k těm povedeným a spíš převládají pozitiva. Jezdil jsem loni v zimě a půjčoval to všem kamarádům a všichni byli nadšení.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    GOZER1: záleží jak kde jezdíš.
    Já mám raději otevřenou komoru snow a nafukovacku na vodu . Konzervativní přístup.
    Ale zavřená komora je efektivněji že jezdí oboje a má lepší vlastnosti než otevřená komora.
    Rozhodně hyperlink táhne v lowindu lépe než frenzy blizzard nebo peak a lep3 skace a létá. Má i větší rozsah větru na obě strany.
    Ale já na zimu mám rád release harmoniku.

Na ježdění dlouhý rovný plane rozhodně hyperlink nebo něco na ten způsob r1, chrono, sonic...
    Což je na české plane skoro 90% pokryti.

Ja jezdím frenzy ultralight a letos uvažuji a single skin. Ale to spíš že mě hodně baví třeba 4h Skialp a 4h kite takže 4h táhne na zádech balvan a ro rozhodně nemůže bejt nafukovacka s pumpu.

Ale jezdí všechno stejně dobře ty rozdíly se projeví v extremnich situacich a podminkach.

ADIK
    ADIK --- ---
    GOZER1: kámoš si hyperlinka na sněhu hrozně chválí (stabilita/výkon), ale v létě ho zkoušel na vodě a nadšenej z toho nebyl. :)
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Jaký máte názor na hybridní kity (např. ozone hyperlink)?
    Má to smysl pořizovat nebo je na vodu lepší nafukovačka a na sníh normální otevřená komora?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    zejtra se pojedu podivat do kostomlatek, nejak prez poledne na hodku dve pojezd. misto v aute mam. z prahy 20minut.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    tak kam zitra kucka?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: hezky pekne. Rozkos jela tak na 12. ja jezdil 19, pac jsem sel do vody brzo a na 12 to bylo jeste malo. tak Darko fest lepsi teda s vetrem.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: hlavne zes psal na fb, ze rozkos nahovno..to si zapamatuju
    SHQ
    SHQ --- ---
    prvni session se silnejsim vetrem..celkem napicu a byla mi kosa. druha odpoledni o poznani lepsi. vitr se vic ustalil a s osmou jsem byl hodne spokojeny. na ceske pomery v rijnu pecka. mrzi me, ze jsem to zabalil uz pred patou..prislo to tam pak jeste jednou a lidi vypadali spokojene. rozkos jsem na tenhle smer nikdy nejezdil

RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: jak darko? na Rozkosi to makalo dobre.

LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Trip Tarifa 2018: odjizdim za par tydnu na cca mesicni trip smer spanelsko portugalsko . Cil cesty Tarifa . Primarne kajt surfovej vylet . Nejspis budu sam v obytnym mercedesu . Nechysta se taky nekdo timhle smerem ? Nechtel by se nekdo eventuelne pridat ? Jak autem tak do auta . Uspora nafty by bala ve dvou znat :)
    SHQ
    SHQ --- ---
    ctvrtek nejspis darko..jestli se chcete nekdo pridat
    RADAK
    RADAK --- ---
    nekdo zitra tzn. ctvrtek odpoledne s nama na Croce a pak prejezd na Liznjan a v nedeli zpet? z Prahy, jedem pres Tabor a Budejky.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: jo, to mas recht. oni tam maji vsichni komory a hydrofoily..

btw nevite kdy bude ofico pristupny medard?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: jo, ale na HF a komoru. kolikrat jsem si tam uz odsedel odpoledne a byl jsem rad ze se v 5 vecer rozfouklo aspon na 19tku. a nechra celou dobu jeli. milada je krasna, blizko, cista, ale totalne na picu s vetrem
    SHQ
    SHQ --- ---
    aha :) no mistnaci byli takovy prinasrali - evidentne tam nekdy fouka lip, ale v zasade vsichni rikali, ze milada je spot na hovno, ze tam vubec nefunguje predpoved - ze se vetsinou divaji na nechra a ridi se tim s 1-2 hod spozdenim. taky me prekvapilo, ze jeden rikal, ze v lete tam vecer funguje "termika" ze na predpovedi muze byt klidne 0, ale proste tam kazdy vecer fouka, kdyz je jasno a teplo
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Včerejšek byla evidentně loterie. I nechra lokals byli nadseny. Sz takhle "stabilne" na nechra nejede. Poryvy samo 0-15ms ale jelo to takhke od rana do vecera. 5h na vode. Mohlo to bejt ale uplne naopak. Milada super a nechra nic.
    SHQ
    SHQ --- ---
    tak priste nechra. na milade v realu foukalo cca 2-15. vetsinou tak 6 /na predpovedi 6-15. obcas se to otocilo o 60° na sever ,D pojezdil jsem 2 hodky s 12tkou aspon. mistnaci rikali, ze tam je tenhle smer nejlepsi a ze nezridka se to tam takhle toci.
    SHQ
    SHQ --- ---
    SANSCULLOT: nechra prej sz nefunguje moc dobre. naopak na milade je to jediny smer co se da kloudne jezdit. prej. rozhodnu se rano..
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SHQ: ja jedu klasicky nechra, milade neverim
    SHQ
    SHQ --- ---
    nekdo na miladu v pondeli? asi to bude trochu o hubu..
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    JAKKILLER: tovížejo, a budu padat z větší vejšky. Nene, pěkně postaru bez woo a už to zase lítá :-)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    BROMDEN: uz se to tady probiralo, musis vic hranit! :D
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    JAKKILLER: Mně Woo taky nasralo. Roky jsem všem vykládal, jak si skáču přes pět metrů s prstem v nose, a osm když to trefím. No a s woo mi to ukazovalo tak metr padesát, a nejlepší skok dne, co jsem tedy fakt trefil, a měl jsem pocit, že jsem tutově v těch osmi... woo říká dvaapůl. Zkurvený woo...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: jj, vim ze je to jenom na unhooky.
    Taky jsem s tim skakal nejaky raleys a backrolly (coz je zatim muj limit) ale nechal jsem to zapnuty dyl.
    Diky tomu ted zase musim skocit ten backmobe. :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: ono totiz, kdyz kouknes na woocko navod tak tam je, ze v okamziku kdy ve freestyle mode das skok s kitem, tak by to to melo hodin neplatny skok. je to totiz jen unhook skoky. Ale graluju k backmobu. :D

jo a to woocko meri divne a prijde mi ze i moje meri pokazdy jinak. ja mam 10m taky pokorenejch a pak to pujcis kamosovi, nevypada to ani na 8m a tvl. sup a taky pres 10. njn... co nadelas.
    SHQ
    SHQ --- ---
    LOJZAK: jedem tam..prej se v podesdorfu plati 7e turniket a 10e za tricko s cislem, ktere musis mit na sobe a zustane ti. plaz je idajne zvetsena oproti ty nudli co tam byla
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    JAKKILLER: Jak rikas na tu 10m hranici jsme se hecli ve skupince beginneru a byl to super zavod behem nekolika tydnu. Jelikoz jsme vsichni vetsinou jezdili squam, tak jsme meli podminky ty same.

A joo taky si trochu myslim ze kazdy woo meri jinak. Jsou tady typci kteri maji pravodelne pres 12m ale v zivote jsem je tak skakat nevidel :)) musi to brat clovek s rezervou. Moje woo 2.0 myslim meri docela realne. I kdyz ei obcas rikam ze min je to docela konstatni. Freestyle jsem jeste nezkousel.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SKAUTIK: dobrej vysledek, peknej vyvoj, taky sem byl nadsenej kdyz jsem dal poprve 10m.
    Jen si rejpnu do WOO, zacina me trosku prudit.

Obcas mi to hodi brutal skok i kdyz vim, ze sem zadnej nemel (specialne pred poslednim updatem) a naopak minulej vikend jsem byl bezpecne nad 10m (odhaduju podle zkusenosti ze situaci kdy mi to namerilo nad 10) a max vysledek byl 9,2 s tim, ze jsem skakal z 2-3m vln.
    Kamosovi ve stejnej den namerilo WOO 10,1 ale vlny mu nebyly do smeru, takze skakal z roviny a skoky co jsem videl mohly mit tak 7m max.

Dalsi sranda vec je freestyle mode, jen jsem to zkusil a hooked double back a front rolly mi to oznacilo jako backmobes, takze jsem ten den mel treti nejlepsi skore v Evrope a 12 na svete. :D

Ale je to dobra motivace, zvlast pro skupinku kiteru, muzou zavodit mezi sebou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam