• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHQ
    SHQ --- ---
    GOZER1: vetsi bazarovy access si uz nekupuj, jestli ti to prijde pomaly! vetsi kajt je vzdy pomalejsi, ale ma vetsi vykon. kup si bazarovou frenzy 10, jestli chces setrit a dobre si to prohlidni. ale opravdu ti doporucuju nechat si 8 acces a dokoupit vetsiho neco sviznejsiho. jestli chces na vodu, tak uzavrenou komoru nebo foukacku
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHEFIK: ebay rakousko nemecko
    SHQ
    SHQ --- ---
    ...jeste me napada poznamenat, ze pokud to s kitingem myslis vazne, s jednim kajtem si nevystacis. zvaz nakup 8 a 12 treba. a pokud mas ambice i na vodu a umis to uz jaks taks ridit a nemlatis s tim, zvaz foukacky nebo aspon uzavrene komory. pokud jsi zavyly landar, tak ok asi urcite jsou otevrene komory pohodlnejsi, ale s tim ti poradi sypfx nebo t_max
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    GOZER1: jestli to myslis vazne tak radsi nasetri. access je fakt do zacatku, zadna sranda s nim. prohledej bazary. treba flysurfer speed 3 a vejs, nebo novy souly, od ozonu tu frenzynu a za rok litas jak kazdej druhej
    SHQ
    SHQ --- ---
    ..resp/ acces uz taky neni. ted se to jmenuje pure :) tipuju, ze nastupce frenzy je subzero
    SHQ
    SHQ --- ---
    GOZER1: frenzy urcite doprucim, ale to je v podstate nejvostrejsi komora od ozonu a uz se nevyrabi, takze jedine bazac..
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SHQ: Jojo. Vypada to ze koupim zase accessa, ale vetsiho, pac hyperlinka nebo flysurfera asi neuplatim. Taky jsem videl ze se hodne lita Frenzy, ten bys doporucil?
    SHQ
    SHQ --- ---
    .. s tou slevou to plati asi pro vsechny, ackoli nedostanete tolik % dolu, co mam ja :) provize z toho zadny nemam. prema me naucil kajtovat a zname se cca 15 let, takze mu rad dohodim kseft
    SHQ
    SHQ --- ---
    ..premkovi klidne zavolej on ti poradi. a jinak z mistnich ti treba sypfx ozony taky doporuci
    SHQ
    SHQ --- ---
    GOZER1: takze nejsi zacatecnik. ok. tak mluvil jsem s premou a rikal, ze super drak je https://ozonekites.com/products/land-snow-kites/hyperlink-v2/ to je uzavrena komora, takze se s ni nebudes muset (tolik :) bat udelat i prvni krucky na vode.. jinak flysurfer peak by mohl byt dobry tip// ty pegasy bohuzel neznam z hlavy
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SHQ: Diky, mel jsem Accessa 8m a prislo mi to maly a moc pomaly. Furt jsem to musel kroutit v power zone abych se nekam dostal. Jinak to byl ale dobrej a hodnej drak. Chtel bych ale neco vetsiho a zivejsiho/rychlejsiho co me nezabije a v malym vetru nauci land.
    SHQ
    SHQ --- ---
    GOZER1: vzhledem, tomu, ze se ptas, predpokladam, ze jsi zacatecnik, takze s klidem v dusi doporucim znacku ozone, model acces -taky jsem na nem zacinal. velikost...na cesky vitr 10. nechod s tim na landu do silnejsiho vetru nez 6 ms ze zacatku. slabsi vitr je stabilnejsi vetisnou. silnej v cechach kope. dalsi znacka co doporucim je flysurfer. a pokud chces neco usetrit, tak paegas - ceska znacka. pokud chces novy kajty a lepsi ceny, nez najdes ofico, odkaz se na petra z diskusniho fora na nyxu u kamose, se kterym se dobre znam - udela ti cenu na ozone a paegas Kontakt: Přemysl Venuta, telefon +420 606 079 786, +420 736 522 555 (volejte v době od 10:00 do 18:00) Email: info@mysticstore.cz

pokud chces bazarovy zbozi, muzes urcite hodne usetrit, ale je to trochu alchymie, a pokud nevis co a jak, muzes koupit draka, ktery se ti pri prvnim padu roztrhne.. kdyztak bych vedel o jednom accesu xc 10m na prodej v praze od kamose. cenu tipuju kolem 15k . za toho dam ruku do ohne. vim, ze je to jety tak 5x a jinak mu to lezi v komore
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: no na hranicich to neresili, protoze to resili u nas, ale vim ze treba Rujana byla na 100% zavrena a nesmelo se tam mimo rezidentu. Aktualni situaci, ale neznam ;) Uz me taky svrbi prsty na nejakej ten Rujanskej pruvan nebo aspon na Eurosee
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Jakou komoru na Land a Snow doporučíte pro 70 kg jezdce?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: hele byl jsem v nemecku dva tydny zpatky na zivnostak a nemci to vubec neresili, akorat nasi.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: No my muzeme od 15.6, ale otazkou je, jak je to z Nemecke strany, to by chtelo nekde nastudovat, protoze vim, ze Rujana treba byla zavrena, ale jak je to ted fakt netusim..
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: od 15.6. se do nemecka muze bez karanteny nebo testu po navratu. kdyby jsi tam jel, tak dej vedet. pridal bych se nebo bych vzal auto.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: posledni 2 roky jsem tam jezdil dost casto a povolene to tam je z kiteplaze only a bejva tam masakr lidi ale stoji to za to pro me to je spot cislo 1. Otazka ted jak corona virus jestli uz se do nemecka muze?
    ADIK
    ADIK --- ---
    Jak to vypadá na Barwalder see, nebyl jste tam někdo v poslední době? Je tam povolený kite? Jestli se nemýlim, tak byl nějaký čas zakázaný.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Zitra na otocku nechranice - vypada to na krasnej podvecerni pojezd. Odjezd cca 2-3 odpo. 3 mista.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam