• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CHARVYBURGER: Hele o cenu nejde ;) Spis si myslim, ze se evidentne nedostanes na draka kazdej tyden (to by jsi spis porizoval sadu novych/zanovnich draku, protoze je to spotrebni zbozi a pri intenzivnim pouzivani to moc sezon nevydrzi). Takze by jsi udelal lip si poridit nejakeho "friendly" draka s velikym rozsahem a ne race komoru a jeste jeji prvni verzi. Kdyz to clovek mysli s timhle sportem vazne a chce si to aspon trochu uzit a ne jen resit sracky typu (blba velikost / malo-moc vetru, roztrzenej drak, atd...) tak do toho proste hold musi nejaky prachy vlozit a hlavne si toho draka idealne prolitnout a podle toho se rozhodnout jestli ti sedi ;)

CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    SOTEKCZ: Nekupoval jsem ho za 15k. Cetl jsem nejaky recenze, ze je docela v pohode. No tak ozkousim a kdyztak poslu dal.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CHARVYBURGER: Jestli jsi poridil Chrono I. tak to teda nebyla dobra volba (stejne jako ten prvni SONIC co jsi tu zminoval, by na tom byl dost podobne). Nic proti tomu drakovi - vykon to ma celkem uchazejici, ale jinak je to neposlusna bestie co se spatne startuje, pristava, nic ti neodpusti takze bonbon je tam jedna radost.. A hlavne uz je to v dnesni dobe totalne za zenitem. To jsi si mel radeji koupit FS Speed 3 ve 12m nez Chrono, je to sice starej drak, ale ve 12m neuveritelne hodnej a zabavnej i po tech letech.. I kdyz samnozrejme, kdo zkusi treba novyho SOULa, tak zjistis, ze dneska jsou ty draci uplne totalne jinde.

Myslim, ze za 15K se v dnesni dobe dal sehnat mnohem lepsi drak (sel bych treba do nejakyho 2-3roky staryho REBELa, nebo vychytat na bazaru 13m EDGE, ale "CHROMáka" fakt ne... :/
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    SYPFX: Jo no, byla blbost kupovat tak malej. Vazim 75 kg, a nasel jsem jednu uzavrenou komoru Ozone Chrono 12m, tak jsem to zkusil, to by mohlo fungovat. Zatim cekam na vitr na Partwitzer see a uvidime, chtel jsem to stejne zkusit ten rozdil. Pry lita od 4 do 10m/s.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Kolorz of Ostrava? :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    RADAK: To jméno k němu sedí:D
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    CHARVYBURGER: hele teď jsem na MKB viděl 12,5 kite od zn. Gong. Bezspírák (jen jedna zastrkávací lamela), lítá to prý od 2ms. Dá se prý novej koupit na netu od 13 tisíc. Jako jasně, není to nějaký top, pokud není v tahu tak trochu flatruje, ale evidentně to funguje. Pokud řešíš rozpočet podíval bych se tím směrem.
    SHQ
    SHQ --- ---
    SHEFIK: mam pocit, ze jsme tam jednou byli s leetem se mrknout, ale kolem jeste jezdila tezka technika a nejaky delnik rikal, ze je mu to jakoze jedno, ale oficialne se tam nesmi :) tak jsme tam nelezli, ale to uz je daaaavno
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHEFIK: pride mi to otevreny temer ze vsech stran, oproti milade, ktera je dost v doliku. na kite by to mohlo bejt ideal... kez by, kdyz v cechach neni nic jinyho poradnyho

Jezero Most se po šesti letech od napuštění otevře veřejnosti - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...tivace-palivovy-kombinat-jan-paparega-lezaky.A200727_561497_usti-zpravy_prib
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    byl tam nekdo uz?

Jezero Most se otevře v září, hotové jsou pláže i parkoviště - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/...ravodajstvi/zpravy/jezero-most-se-otevre-v-zari-hotove-jsou-plaze-i-parkoviste
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    CHARVYBURGER: RRD 9m pokud nevazis 40kg tak to je jen na velkej vitr.
    Komora je dobra na snih ze nepotrebujes pumpu ale na vode jsou s tim patalie kdyz to lehne na vodu. Sonic je vostrej kite a nejdrazssi znacka takze do 15tis to bude strasna plecka ktera se ti hned rozpadne.
    za ty penize checkuj bazary a asi bejt tebou jdu do foukacky to bude levnejsi.
    Kolik vazis? Pokud jsi do 80kg mohla by ti stacit i 11ka a pokud vic tak 13ka je podle me univerzalni velikost a resil bych to dal velikosti prkna.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Znate nekdo MBS Colt? Ma to cenu do zacatku nebo je to shit?
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Tak na Rujane jsem pojezdil nejkratsi kiting trip – 50m, ted mam draka vejpul roztrzenyho. Uz me to s nim trochu nebavi. Premyslim o zmene. Mam foukacku RRD 9m2 z roku 2008. Vetsinou na ni fouka malo. Jak jsem byl ve wieku, tak mi tam doporucovali komoru 13,5. Ze se to da litat od 3 do 10m/s, ale to byla nejaka nova od Sonica. Co byste doporucili? Spis z druhy ruky, neco do 15k, da se? Jezdim jak vodu, tak snih. Spis ted budu mit vic sanci na vodu.

Diky!
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: ve wieku je nejvic skol a domluvis se tam cesky :)
    ten bazmek asi jen nesezenes, dneska se tenhle system pouziva akorat na leashi. i kdyz nevim jak to ma rrd.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    CHARVYBURGER: wiek :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdar! Po par letech pauzy se vracim ke kitingu a samozrejme hned na prvni pokus se mi podarilo ztratit pojistku u baru. Mam RRD 9m foukacku s RRD barem asi z roku 2008. Nevim jak to popsat. Je to spojka mezi strednima lajnama a okem, ktery se prichycuje na trapez. To jisteni bez pojistky je na obrazku. Bez toho to samozrejme nende.

Nevite kde to sehnat a jak se to jmenuje? Jsme v Berline na ceste na Rujanu.

A jeste si chci dat na Rujane hodinku kurz, abych se hned nezabil. Mate tip na nejaky dobry misto? Kde se dobre lita na Rujne?

Diky!
    Honza

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Prosím kde startovat na Nechranicich když fouká západ?
    SHQ
    SHQ --- ---
    SANSCULLOT: dik, ale pojedu mozna az v nedeli vecer, jestli to vydrzi..
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    shq: jedu chces vzit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam