• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: kde to je?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    vcerejsi novorocni vyjezd (letos muj prvni snk takze kondice uplne na nule)
    upwind a uphill v prasanu je jak delat 3h squaty se zatezi ale spis jak neni dobra technika ..
    ale i tak se povedlo nastoupat z 1800 do 2300 a jeste by to slo do 2800 pokracovat ale prisel mrak a bila tma tak jsme to otocili, ale po chvili se to zase rozsvitilo ale to uz se me zpatky stoupat nechtelo.
    Na place docela i dost cechu

ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: za vlekem je vzdycky vitr na hovno :) dobrej vitr je na Neklidu, ale tam to uz chce trochu zrucnosti na vyhybani se stromum, lyzarum, vleku atd. :)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JAKKILLER: taky jsem tam byl utery i streda. Cos mel za draka?
    ADIK: je tam docela slusnej zmrzlej podklad, sem tam cumej stonky a u cest kameni, ale da se. Na placku u hranic ve stredu v nejvetsi spicce asi 20 kusu, to uz bylo maso. A za vlekem na ty vetsi louce zas vitr na pi.u. Lidi co prijeli z moldavy tvrdili, ze na bozaku je vic snehu i lepsi vitr.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: Bozak je gay placek :) kolik tam je snehu?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Tak jsem byl na Bozaku v utery, bylo to fajn.
    Jen teda Moldava mi prijde lepsi, je mnohem vetsi.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Bozak a Haje aktualne 5 az 10 cisel. V Hajich dneska odpo i nekdo jezdil.

ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: kolem kvildy
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: foukat ma v nedeli ne? Ale kde bylo tech 10?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: dopoledne tam bylo cca 10cm a kydalo...asi by to slo kdyby fouklo :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Nejvic snehu vypada, ze napadlo na Sumave, ale na jezdeni to teda moc nevidim..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Tak koukam neco napadlo pres noc a dneska jeste snad snezi. co myslite? pujde to tenhle vikend?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Tak pomalu se to tu zacina klubat, uz projel pres jezero skutr :)

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: nemam suchac, jezdim 5/4 zimni neopren boty mam ponozky 6/5. Pod neoprenem nemam nic.
    5/4 mi staci, jde o ruce, nohy a hlavu, nicmene vetsinou v tom jezdim kolem +-5 stupnu.
    Ale uz jsem v tom byl i kdyz mrzlo, samozrejme neda se vydrzet jezdit tak dlouho.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JAKKILLER: Jaky vrstvy mas na sobe pod neoprenem (mas suchac predpokladam) na jezdeni ted, kdyz je venku okolo nuly? Pripadne jake vozis boty? )
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Cau, jsem v CZ, privezl jsem si veci, na snih to nevypada, jezdite jeste nekdo ted vodu?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    GOZER1: ja si porizoval ksiry k trapezu z mysticu. jedinej rozdil oproti klasickejm horolezeckejm sedakum je ten, ze to ma vepredu nasitej popruh, kterej protahnes hakem a tim to spojis. Horolezeckej sedak to asi nema, ale nebude problem to spojit nejakou ksandou. Pouzivam to na vodu i na snih a jako nevyhody vidim, ze se do toho v zime trochu dyl oblekam a kdyz jsem to spatne utahnul na stehnech, tak to rvalo koule. Oproti klasickymu sedacimu trapezu je to lepsi, ze nemas pod prdeli ten hadr v kterym se ti drzi snih, kdyz pri padu zaoras zadkem a vyhovuje mi mit hak trosku vejs nez na urovni stydky kosti.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PRDELOID: Asi nemusí být speciální, ale můj trapéz umožňuje použit toto: https://shop.snowboardel.cz/products/20106-doplnek-north-transformer-seat/

Za mě ideální, že člověk nepotřebuje víc trapézů. Jen v zimě podle potřeby přidělám suchým zipem a mám trapéz se sedákem.

Sedák a kombinéza na snowkite jsou věci bez kterých si to už nedokážu představit :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SOTEKCZ: uka jakej, to musí bejt speciální sedák k trapézu?
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SOTEKCZ: Ja videl taky hodne doporucovat na zimu spis se sedakem, pac ti to bez nej klouze po bunde nahoru. Mam ferratovej sedak, tak by se to mozna dalo propojit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam