• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    JAKKILLER: Nojo, to je divný, třeba meteoblue hlásí hroznej vichr a emcwf skoro nic. Jako jasně že se modely liší, ale takhle moc?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PRDELOID: ??? nevim je tam nekolik modelu a vetsina z nich ukazuje vitr.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    JAKKILLER: No ale dle Windy nebude vítr
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PRDELOID: mam v planu jet brzo rano a pokud mozno na celej den.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    HAUSNUMERO: byl, vitr zadnej, ale snehu urcite dost. je tam umrzlej podklad.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JAKKILLER: Moldava je asi nejlepsi, ale ten pulmetr snehu ma napadnout az za tejden. Jinak pekny je to taky mezi Adolfovem a Komari vyskou. Byls vcera na Moldave? Kolik je tam snehu?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SYPFX: co to tam máš za srdíčka u to Liberce, kde se tam dá jezdit?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    JAKKILLER: Já bych se přidal
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    zejtra ze jo? kam kdo jedete? ja premyslel zase nad Moldavou, nebo je neco lepsiho?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: ne ne pesky - je to fakt kousicek nez se da odstartovat to nemelo cenu jezdit nahoru vlekem (lanovka tam neni) jen kotva ale asi to tam znas.

Start sezony 2021 Bivio
    http://www.youtube.com/watch?v=3odWaXF7rg0
    ADIK
    ADIK --- ---
    na Moldave vetsinou fouka vic nez je na predpovedi. zitra tam muze byt mliko, ze nebude videt ani drak. ale taky me prvni zarez laka.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: diky! mam 8,10,13.
    Takze 13. :)
    Zkusim to, mliko snad preziju.

Kde parkujete na Moldave?
    Ja si pamatuju, ze kdysi davno (asi 7 let) jsme parkovali nekde dole ve vsi u nejakych panelacku a pak snad jeste nekde nahore kde se muselo jet doleva na nejaky ty krizovatce predtim nez se sjede dolu.
    Ale videl jsem na fb, ze ted tam majitel zakazal parkovat na trave, jinak vola policii.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Jasný v pohodě. Nevím co máš za draka, ale s něčím kolem 12m člověk může jezdit kolem 5m/s úplně na pohodu. Nepředpokládám, že by tam byly nějaký tuny prašanu, takže to bude spíš umrzlej podklad (bylo docela teplo jak to napadlo a teď pěkně mrzne).

Já původně koukal na meteoblue a tam je 8m/s, ale na WG je 4-8m/s. Medard hlásí 5m/s, takže věřil bych tomu, že bude foukat a za mě na SNK ideální síla větru na 12m draka.
    Otázka co ta nízká oblačnost, jestli bude dost nízko, nebo to bude totální mlíko. To člověk většinou bohužel zjistí až na místě a nebo ráno mrknout na webku, ale ta je trochu níž a nemusí to být pravda.. Kolikrát u lesa mlha a nahoře u posedu sluníčko..

PRDELOID: Já mám nejraději vítr kolem 5-6m/s. To je taková pohodička a člověk si to pak fakt užije. Když je 50cm prašanu, tak pak je to samozřejmě málo, ale kdy to naposled bylo? :D

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    jaký tedy větry jsou na snow nejlepší, když se zeptám noobsky?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: no proto se ptam.
    jezdim normalne jen vodu, tak si nejsem jistej jak low muzes jit. :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Proč by to nemělo mít smysl? větru je na předpovědi až až na SNK..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Kdo ma zkusenosti s predpovedi na Moldave, ma to zitra cenu?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: lanovkou z Bivia?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: ve Svajcu Lunghin
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JAKKILLER: vítr lepší viditelnost horší, ale i přes to jsem na tom "gay placku" nakroutil přes 40km :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam