• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: Nevidim moc vetru nikde, kam se koukas?
    Ja mozna zitra zkusim jih.
    Kamos je na Sumave, asi kolem Kvildy.
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    Lipno, Lipínko, byl jste někdo? Má mrznout, o víkendu by to asi šlo (v Černé)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Podle predpovedi so+ne by mohla byt dobra, ma tam i neco pripadnout a je tam vitr ze severu, ale zalezi co to mliko.

Jinak dneska podle kamer jediny misto s vetrem Bozak. Jinak samy kozi prdy..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Hm a dneska mi to nakonec taky přijde jako málo...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: bohuzel nic... mliko ale to mi neva. jen proste uplny bezvetri.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: V to utery tam nic nebylo? To je fakt divny, vetsinou ten zaklad je minimalne dle medard-online.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PRDELOID: njn, proste proto jsem se tu driv ptal jak ma kdo zkusenosti s predpovedi tady.
    V Holandsku bych ti rekl na co se podivat.

Nicmene moje reseni je, ze se hned po probuzeni mrknu na nejblizsi stanice a porovnam to s ruznejma modelama a uvidim podle kteryho to vypada nejbliz.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: akorát z parkoviště pod vlekem:) ale přemýšleli jsme o tom když jsme jeli na berninu/silvaplana
    SYPFX: skvělý, po několika letech se snad dočkáme sněhu. zítra to doufám vyjde kolem komína:)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    JAKKILLER: Nojo, to je divný, třeba meteoblue hlásí hroznej vichr a emcwf skoro nic. Jako jasně že se modely liší, ale takhle moc?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PRDELOID: ??? nevim je tam nekolik modelu a vetsina z nich ukazuje vitr.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    JAKKILLER: No ale dle Windy nebude vítr
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PRDELOID: mam v planu jet brzo rano a pokud mozno na celej den.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    HAUSNUMERO: byl, vitr zadnej, ale snehu urcite dost. je tam umrzlej podklad.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JAKKILLER: Moldava je asi nejlepsi, ale ten pulmetr snehu ma napadnout az za tejden. Jinak pekny je to taky mezi Adolfovem a Komari vyskou. Byls vcera na Moldave? Kolik je tam snehu?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SYPFX: co to tam máš za srdíčka u to Liberce, kde se tam dá jezdit?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    JAKKILLER: Já bych se přidal
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    zejtra ze jo? kam kdo jedete? ja premyslel zase nad Moldavou, nebo je neco lepsiho?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: ne ne pesky - je to fakt kousicek nez se da odstartovat to nemelo cenu jezdit nahoru vlekem (lanovka tam neni) jen kotva ale asi to tam znas.

Start sezony 2021 Bivio
    http://www.youtube.com/watch?v=3odWaXF7rg0
    ADIK
    ADIK --- ---
    na Moldave vetsinou fouka vic nez je na predpovedi. zitra tam muze byt mliko, ze nebude videt ani drak. ale taky me prvni zarez laka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam