• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: Všechno je větší než Božák.:) Abertamy jsou malý, jsou ve třetině přeťatý drátama. nahoře to neni špatný, ale pod drátama (severní vítr) je to malinký.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: A ve srovnani teda Abertamy dobry?
    Bozak mi byl dost malej.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: Ja k tem bytovkam nevyjel. Bylo to zapadany.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: na točně u kostela je místa dost...ale taky čorky :/ takže nic nenechávat v autě
    poslední roky jsem vždycky parkoval u bytovek a nebyl s tim problém. něco se změnilo? je fakt, že jsem tam byl vždycky v týdnu takže minimum kiterů/aut
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: jo tak to je klasika, zase tak hrozny to neni, ale premyslim, ze bych jel uz v patek, abych nemusel rano vstavat a budu chrapat na miste. Kazdopadne ma foukat SSZ, takze to neni problem spat u kostela a pak jen vybehnout 50m na kopec :) Ale chtel bych vymyslet nejaky alternativy, Moldava bude pripadne jako posledni varianta, kdyz nevymyslim nic jinyho. Bojim se, ze bude mlha a to pak to jezdeni akorat sere :D
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Jinak na Moldave byla takova tvrda krusta cca 20cm a na tom navatej prasan.
    Nemyslim si, ze to bude vyfoukany, ale parkovani je tam pruser.
    Ja parkoval na autobusovy zastavce az pod rozcesti k Flajum a musel jsem jit skoro dva kilaky.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Jo zrovna jsem se chtel zeptat jak to tam funguje, je to dost velka plocha?
    Predpoved tam vypada taky dobre na sobotu.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Tyjo to vypada paradne.. Premyslim kam vyrazit v sobotu, bojim se, ze Moldava bude desne vyfoukana. (o tom, ze nebude kde zaparkovat ani nemluvim).
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Ja si dneska uzil na Mandave. Dokonce slunce na tak 15 minut a i trosku skakat se chvili dalo.
    ADIK
    ADIK --- ---
    dnesni Abertamy super, pul metru panenskyho prasanu a vitr na jedenactku
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: a je tam snih nebo je to vyfoukany?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Moldava byla Mordor. :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SOTEKCZ: Na pojíždění po krajině by sníh v poho, ale měl jsem staženou 12 a představa, že se v tý rychlosti rozštípu...Chtělo by to ještě tak 20cm...nemá to hlubokej podklad na takovej vítr.
    ADIK
    ADIK --- ---
    Dneska pro mě novej spot letiště Toužim, sněhu 10-15cm a bušilo na kapesníky...
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PEKK: Mandava se starym prknem na pohodu dneska. Ale ani kdyz bylo hodne pod nulou, tak to neznamenalo, ze se clovek obcas neprorizne az do zeme. Kdyz svitilo slunicko, tak to bylo uplne jedno :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Dneska dopo rychlej miličín, prašan na starý lyže, ale foukalo dost, takže to svištělo a hodit tygra tak jedeš na kovidový centrum, takže přiště zase radši na hory:)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    z posledniho tydne 3 SNK session a tohle 2 z nich

Prvni Cesky snowkiting 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=y-KFSeBRiic&feature=youtu.be

Snowkiting Bivio 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=8ZQHunZ9ci0&feature=youtu.be
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Hmm zitra tam nema foukat, to je skoda. Ta Moldava me kvuli pocasi moc nelaka..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: ja tam dneska byl.
    se 13 to bylo tak na hrane, ale snih je.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam