• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PEKK: Mandava se starym prknem na pohodu dneska. Ale ani kdyz bylo hodne pod nulou, tak to neznamenalo, ze se clovek obcas neprorizne az do zeme. Kdyz svitilo slunicko, tak to bylo uplne jedno :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Dneska dopo rychlej miličín, prašan na starý lyže, ale foukalo dost, takže to svištělo a hodit tygra tak jedeš na kovidový centrum, takže přiště zase radši na hory:)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    z posledniho tydne 3 SNK session a tohle 2 z nich

Prvni Cesky snowkiting 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=y-KFSeBRiic&feature=youtu.be

Snowkiting Bivio 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=8ZQHunZ9ci0&feature=youtu.be
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Hmm zitra tam nema foukat, to je skoda. Ta Moldava me kvuli pocasi moc nelaka..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: ja tam dneska byl.
    se 13 to bylo tak na hrane, ale snih je.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Taky zitra premyslim, jestli nekam nejet, ale asi uvidim co bude rano na kamerach. Mandava to jisti. Dneska to vypadalo dost sjizdne.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    RADAK: peknej reklamni spot :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Jinak ja zejtra zkusim Moldavu.
    Vitr je asi na houby, ale je sobota...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: haha to modry Evo nebo Rebel tam celou dobu bud jen lezi ve vode nebo v rakosi. :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    Ať to tu není jen o té zimě... Našel jsem na HDD nějaký videa z léta 2019, tak jsem to slepil.
    Labutak 2019
    http://www.youtube.com/watch?v=C8gONlPkE9U
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    ADIK: taky jsem měl nějaký z prvních modelů. Na kite ok, ale na sjezdovku nic moc
    ADIK
    ADIK --- ---
    PRDELOID: tak pri ceskym poryvaku rozhodne. ja pouzivam vazko SP se zvedaci patou a nemuzu si ho vynachvalit.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    moje včerejší premiéra na sněhu přinesla řadu otázek:)
    Přijde mi, že ve snowkitingu víc než v jiných sowboardových aplikacích by se hodilo to nový step in vázání od Burtona. Máte s tim někdo zkušenost?
    ADIK
    ADIK --- ---
    BISCUIT: byl jsem párkrát u Novejch Hutí - Paseka a teda vítr celkem trága, samej kopanec
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    SOTEKCZ: to zpravodajství o ledu platí pro veřejnost, v zátoce v Černé s lyžemi můžeš mnohem dřív
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: Ale jo, koukam, ze Sobota ted vypada nadejne.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SOTEKCZ: Ten vitr je myslenej na Moldavu. Na jih jsem nekoukal.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Na Sumave je to na kite na hovno pokud neni zamrzly Lipno. Vsechno jsou to takovy mini spoty v lese. Jednou jsem byl kitovat v Keplech, ale je to fakt malicky. Sem tam se najde nejaka louka i jinde, ale ten vitr byva fakt silenej.

Vitr tam je na sobotu, na nedeli, kdy ma byt relativne hezky tam nic neni, ale tak nikdy nevis jak se to vyvine, je to porad jeste daleko :)

BISCUIT: A je uz dost tlustej led? Nekde na webu k tomu bylo info od kdy je Lipno "sjizdny".
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: Nevidim moc vetru nikde, kam se koukas?
    Ja mozna zitra zkusim jih.
    Kamos je na Sumave, asi kolem Kvildy.
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    Lipno, Lipínko, byl jste někdo? Má mrznout, o víkendu by to asi šlo (v Černé)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Podle predpovedi so+ne by mohla byt dobra, ma tam i neco pripadnout a je tam vitr ze severu, ale zalezi co to mliko.

Jinak dneska podle kamer jediny misto s vetrem Bozak. Jinak samy kozi prdy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam