• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    MIXXX: Ráno jsme se tam byl podívat, sněhu dost, cesta na spot zavátá, tak to chce parkovat hned za výjezdem z lesejka od dálnice.Zítra ráno to půjdu zkusit
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Nemáte někdo info, jak je to se sněhem na Větrném Jeníkově?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    MIXXX: taky zalezi odkud z prahy. Jestli treba z Dolních Chaber, to se ti vyplati spis Adolfov nez Milicin nebo Mandava. Na horach to vypada i na vic vetru.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Mandava, Milicin?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Nějaký tip na krátký výlet z Prahy v sobotu? Max 4h celkem. Děkuji za tipy.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: Všechno je větší než Božák.:) Abertamy jsou malý, jsou ve třetině přeťatý drátama. nahoře to neni špatný, ale pod drátama (severní vítr) je to malinký.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: A ve srovnani teda Abertamy dobry?
    Bozak mi byl dost malej.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: Ja k tem bytovkam nevyjel. Bylo to zapadany.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: na točně u kostela je místa dost...ale taky čorky :/ takže nic nenechávat v autě
    poslední roky jsem vždycky parkoval u bytovek a nebyl s tim problém. něco se změnilo? je fakt, že jsem tam byl vždycky v týdnu takže minimum kiterů/aut
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: jo tak to je klasika, zase tak hrozny to neni, ale premyslim, ze bych jel uz v patek, abych nemusel rano vstavat a budu chrapat na miste. Kazdopadne ma foukat SSZ, takze to neni problem spat u kostela a pak jen vybehnout 50m na kopec :) Ale chtel bych vymyslet nejaky alternativy, Moldava bude pripadne jako posledni varianta, kdyz nevymyslim nic jinyho. Bojim se, ze bude mlha a to pak to jezdeni akorat sere :D
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Jinak na Moldave byla takova tvrda krusta cca 20cm a na tom navatej prasan.
    Nemyslim si, ze to bude vyfoukany, ale parkovani je tam pruser.
    Ja parkoval na autobusovy zastavce az pod rozcesti k Flajum a musel jsem jit skoro dva kilaky.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Jo zrovna jsem se chtel zeptat jak to tam funguje, je to dost velka plocha?
    Predpoved tam vypada taky dobre na sobotu.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Tyjo to vypada paradne.. Premyslim kam vyrazit v sobotu, bojim se, ze Moldava bude desne vyfoukana. (o tom, ze nebude kde zaparkovat ani nemluvim).
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Ja si dneska uzil na Mandave. Dokonce slunce na tak 15 minut a i trosku skakat se chvili dalo.
    ADIK
    ADIK --- ---
    dnesni Abertamy super, pul metru panenskyho prasanu a vitr na jedenactku
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: a je tam snih nebo je to vyfoukany?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Moldava byla Mordor. :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SOTEKCZ: Na pojíždění po krajině by sníh v poho, ale měl jsem staženou 12 a představa, že se v tý rychlosti rozštípu...Chtělo by to ještě tak 20cm...nemá to hlubokej podklad na takovej vítr.
    ADIK
    ADIK --- ---
    Dneska pro mě novej spot letiště Toužim, sněhu 10-15cm a bušilo na kapesníky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam