• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: kde na Dranske myslíš na vlny? chtěl jsem to zkusit naposledy, ale pláž je tam pěkně hnusná:) a každých 50m vlnolamy. tak jsme jel výš na Kreptitz a tam je značka zákaz kitování.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Koukam ted ze i Nojzik vypada fantasticky.
    Tak mozna to vezmu tam, nebo na Rujanu no, samozrejme podle predpovedi.
    Diky!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Urcite kempovat a v pripade, ze bude vitr, tak udelat rezervaci dopredu. Pokud nebude predpoved (nejaka fronta), tak nema smysl tam jezdit, normalne sledovat windy/WG/nebo pak pokud je to nejaky na hrane tak idealni danska namorni predpoved, ta je fakt presna.

Jinak nej spoty primo na Rujane:
    Suhrendorf (na zapadni - severni vitr) - chop/flat // idealni spot na Rujanu
    Wiek (na zapadni - severni vitr) - chop/flat // strasne kurzu!
    Rosengarten (vychodni vitr) - spis chop, flatu tam moc neni, ale zalezi na prilivu/odlivu u brehu byva rovnejsi) // za me nej Rujanskej spot, ale uz se na nem neda bohuzel spat, ani na prilehlem parkingu u hrbitova, takze se spi v lokacich dle park4night
    Dranske (sever = vlny na volnem mori / nebo pak na zapad/jih laguna, ale je to dost rozbity)
    Mukran (sever-vychod) vlny

Pak jsou i spoty pod Rujanou (Ahrenshoop, Peenemunde-Karlshagen, Loissin, Uckeritz, atd..), ale vzdycky zalezi na predpovedi. Ono kolikrat muze byt mezi Suhrendorf - Wiek rozdil klidne 2-3m/s na predpovedi a to samy mezi pevninou a Rujanou..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Mimochodem, asi hodne lame otazka, ale kam jezdite na Rujanu? Tipy na spoty a tak.
    Ja tam jeste nikdy nebyl, ale planuju se tam mrknout asi pristi tyden protoze budu v CZ.
    Da se tam kempovat nebo si neco musim pronajmout?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SANSCULLOT: jsme tu patej den a kazdej den jsme jezdili. Krome vcerejska kdy jsem vytah 19m, tak jedenactku edge. Na spot bliz u kempu Blace je vetru tak o dva metry min nez na kose u reky Neretvy a je asi o dve eura levnejsi nez na kose 5 a 7E. Termika tu zapnu ve tri odpoledne a konec od 19 do 21 hodiny.Podle mistnich se sem vyplati jet spis od kvetna do cervence nez se pevnina nahreje a prestna fungovat termika. V autech tu lidi kempujou primo na spotu u Neretvy, ale jestli se plati a kolik netusim. Kemp se nevyplati, pac zaplatis stejne jak kdyz si pronajmes apartman.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Der Marktplatz für gebrauchtes Kitesurf-Equipment
    https://www.getakite.de/

znate? dokud jsem nejezdil na novym vybaveni tak jsem to pouzival docela dost.
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    ja bych koupil 12-13, kdyby nekomu prebyvalo
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SOTEKCZ: to si taky řikám, že možná 7
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PRDELOID: Jo tak ja z toho nepcohopil, ze uz nejaky draky mate ;) My mame 7/9/13, kdyz manzelce jede 13 tak ja radeji piju pivo na plazi a kdyz je na ni 7moc, tak uz do vody stejne nechce i kdyz o nejaky 5ce taky uvazujeme, ale to by muselo byt fakt za nejakou lidovku.

Spis bych hledak nejakou tu 7ku nez 8ku mozna ;)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SOTEKCZ: no je to na vodu primárně (a snow), máme 10catalyst+13edge (takže taková14) a ta 8ka prostě do silnějšího větru pro ni kdfyž já budu na 10
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Zrovna starej Fuel moc na uceni nebude :) Z toho si udelej spis pristresek na balkon nebo dekoraci na stenu ;)

PRDELOID: Mam tu kdyztak starsi funkcni Ozone C4 10m i s barem. Manzelka s tim litala nez zacala pouzivat vyhradne moje draky :D :D Je to myslim 2013/2014 takze to neni jeste "Ccko", ale stejnej shape jak aktualni ENDURO. Lita to dobre a je celkem hodnej, ale z vody se zveda hur nez nejaky delty, takze je to samozrejme dost na zvazeni ;) Ale skoro bych doporucil hledat neco vetsiho jak 7-8m draky jestli to ma mit na vodu..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHEFIK: a vlastne jeste nakou podobne starou cabrinhu 6m, stav je tak akorat na dojebani, do vody uz bych s tim radsi nechodil :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PRDELOID: ja mam starej slinghsot fuel 8m, tusim ze 2009. Perfektni stav, snury vypadaj jak novy. Lezi mi porad v garazi

Kdybys mel zajem tak posta
    ADIK
    ADIK --- ---
    PRDELOID: mam na prodej catalyst 8m v dobrym stavu
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    a neměl byste někdo spíš nějakou starou poopravovanou 7-8ku na dojebání na naučení holky?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Nescháněl jste někdo edge V9 8m? Na facebooku v kitebazaru ted nekdo prodava fungl novej za 18K.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: posli video!
    ADIK
    ADIK --- ---
    K predchozimu tematu...tenhle self land musim zkusit:))

How to Self land a kite in under 10 seconds ( do not attempt ) // Lacuna kiteboarding
    https://youtu.be/d-tyKdJNLmY
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    SANSCULLOT: Byli jsme tam loni. 3 dny pěknýho ježdění. Asi klika na počasí. Na učení děti super. Pak jsme se přesunuli na Pelješac. Ježdění ve Viganje docela maso. Ale zase hezčí moře.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SANSCULLOT: Hlavně jsem od několika lidí taky slyšel, že si třeba ze 14dnů zajezdili jen 2dny, protože jinak nefoukalo. Jiný zase úplně nadšený, takže člověk musí mít asi klasicky kliku na počasí, ale jistota větru to evidentně není..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam