• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    HANYSEK23: super, předpověď na Porto Pollo vypadá už dva týdny naprosto top!
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    HANYSEK23: pecka! my jedem, ale az za dva mesice .)
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Ahoj. Kdyby se někdo potuloval po Sardínii. Dneska jsme ve Valledorii. Včera Porto Pollo a před tím La Caletta. Fouká každý den.

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    btw nekdo stary prkno na prodej pro kamose nemate?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: já myslim, že kdyby si člověk popošel "za roh", tak nikdo prudit nebude, ale hned pod schodama bych asi neprovokoval:)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Jo jsou tam ty debilni vlnolamy.. Na Kreptitz uz je zakaz jo? Koukam, ze nam to na ty Rujane pekne pomalu a jiste osekavaji..
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: kde na Dranske myslíš na vlny? chtěl jsem to zkusit naposledy, ale pláž je tam pěkně hnusná:) a každých 50m vlnolamy. tak jsme jel výš na Kreptitz a tam je značka zákaz kitování.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Koukam ted ze i Nojzik vypada fantasticky.
    Tak mozna to vezmu tam, nebo na Rujanu no, samozrejme podle predpovedi.
    Diky!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Urcite kempovat a v pripade, ze bude vitr, tak udelat rezervaci dopredu. Pokud nebude predpoved (nejaka fronta), tak nema smysl tam jezdit, normalne sledovat windy/WG/nebo pak pokud je to nejaky na hrane tak idealni danska namorni predpoved, ta je fakt presna.

Jinak nej spoty primo na Rujane:
    Suhrendorf (na zapadni - severni vitr) - chop/flat // idealni spot na Rujanu
    Wiek (na zapadni - severni vitr) - chop/flat // strasne kurzu!
    Rosengarten (vychodni vitr) - spis chop, flatu tam moc neni, ale zalezi na prilivu/odlivu u brehu byva rovnejsi) // za me nej Rujanskej spot, ale uz se na nem neda bohuzel spat, ani na prilehlem parkingu u hrbitova, takze se spi v lokacich dle park4night
    Dranske (sever = vlny na volnem mori / nebo pak na zapad/jih laguna, ale je to dost rozbity)
    Mukran (sever-vychod) vlny

Pak jsou i spoty pod Rujanou (Ahrenshoop, Peenemunde-Karlshagen, Loissin, Uckeritz, atd..), ale vzdycky zalezi na predpovedi. Ono kolikrat muze byt mezi Suhrendorf - Wiek rozdil klidne 2-3m/s na predpovedi a to samy mezi pevninou a Rujanou..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Mimochodem, asi hodne lame otazka, ale kam jezdite na Rujanu? Tipy na spoty a tak.
    Ja tam jeste nikdy nebyl, ale planuju se tam mrknout asi pristi tyden protoze budu v CZ.
    Da se tam kempovat nebo si neco musim pronajmout?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SANSCULLOT: jsme tu patej den a kazdej den jsme jezdili. Krome vcerejska kdy jsem vytah 19m, tak jedenactku edge. Na spot bliz u kempu Blace je vetru tak o dva metry min nez na kose u reky Neretvy a je asi o dve eura levnejsi nez na kose 5 a 7E. Termika tu zapnu ve tri odpoledne a konec od 19 do 21 hodiny.Podle mistnich se sem vyplati jet spis od kvetna do cervence nez se pevnina nahreje a prestna fungovat termika. V autech tu lidi kempujou primo na spotu u Neretvy, ale jestli se plati a kolik netusim. Kemp se nevyplati, pac zaplatis stejne jak kdyz si pronajmes apartman.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Der Marktplatz für gebrauchtes Kitesurf-Equipment
    https://www.getakite.de/

znate? dokud jsem nejezdil na novym vybaveni tak jsem to pouzival docela dost.
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    ja bych koupil 12-13, kdyby nekomu prebyvalo
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SOTEKCZ: to si taky řikám, že možná 7
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PRDELOID: Jo tak ja z toho nepcohopil, ze uz nejaky draky mate ;) My mame 7/9/13, kdyz manzelce jede 13 tak ja radeji piju pivo na plazi a kdyz je na ni 7moc, tak uz do vody stejne nechce i kdyz o nejaky 5ce taky uvazujeme, ale to by muselo byt fakt za nejakou lidovku.

Spis bych hledak nejakou tu 7ku nez 8ku mozna ;)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SOTEKCZ: no je to na vodu primárně (a snow), máme 10catalyst+13edge (takže taková14) a ta 8ka prostě do silnějšího větru pro ni kdfyž já budu na 10
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Zrovna starej Fuel moc na uceni nebude :) Z toho si udelej spis pristresek na balkon nebo dekoraci na stenu ;)

PRDELOID: Mam tu kdyztak starsi funkcni Ozone C4 10m i s barem. Manzelka s tim litala nez zacala pouzivat vyhradne moje draky :D :D Je to myslim 2013/2014 takze to neni jeste "Ccko", ale stejnej shape jak aktualni ENDURO. Lita to dobre a je celkem hodnej, ale z vody se zveda hur nez nejaky delty, takze je to samozrejme dost na zvazeni ;) Ale skoro bych doporucil hledat neco vetsiho jak 7-8m draky jestli to ma mit na vodu..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHEFIK: a vlastne jeste nakou podobne starou cabrinhu 6m, stav je tak akorat na dojebani, do vody uz bych s tim radsi nechodil :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PRDELOID: ja mam starej slinghsot fuel 8m, tusim ze 2009. Perfektni stav, snury vypadaj jak novy. Lezi mi porad v garazi

Kdybys mel zajem tak posta
    ADIK
    ADIK --- ---
    PRDELOID: mam na prodej catalyst 8m v dobrym stavu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam