• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    neskutečný...

It took me over 100 attempts to land this trick🤯 Big Air Kitesurfing 💨🌪
    https://www.youtube.com/watch?v=r1S83JdkjuM
    ADIK
    ADIK --- ---
    tak Partwitzer See na západní směr taky žádná hitparáda. voda je super na koupačku (čistá, písčitá pláž), ale vítr takovej..."českej". chvílema dobrej, chvílema kopavej a nepříjemnej. člověk nikdy neví co přijde když jde do skoku.
    takže za těch téměř 300km to nestojí (pokud teda nejedete s dětma a primární účel není koupačka). na to, že byla super předpověď, tak jsem tam jezdil jedinej. to v německu o něčem svědčí.:)

ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: kupodivu i dal na vode je ten zapad totalne deravej. Moc sem nepochopil proc..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Cim se vitr na Euru staci vic k zapadu, tim je to horsi. Problem je v tom, ze brizky na brehu delaji na startu a u plaze takovou "turbulentni zonu", kde se to toci vsemi smery. Jezdit se to da, ale clovek musi odjet vic na jezero a tam je pak vitr uplne normalni. Pri navratu to pak poradne napalit smerem ke brehu a kdyz to pak nejde, tak dodragovat/doplavat na melcinu.. ;)
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    nad a pod plazi mi prislo ze fouka o 2m/s min a sou vetsi diry. nevim proc.
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADAM_SKIN: jj vždyť jsem to psal...západ je rodeo:) čim víc fouká z jihu, tím lepší. čistej jih je nejlepší, krásně stabilní. ten pruh na vodě taky nechápu. když jsem tam jezdil Z, tak to kopalo všude stejně.:)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADAM_SKIN: stim pouzitelnym pruhem to nechapu. To je to tam tak zavreny stromama, nebo by ses nevratil kdyby si odjel nekam dal kde fouka? Taky jsem sobotu nad Barwalder uvazoval, ale nakonec jsme byli na Stepanu a jezdila jen manzelka, protoze mne nemel kdo odstartovat.
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    ADIK: byl sem v sobotu na Barwalder see. dokud to byl JZ docela to slo, jak se vitr stocil vic na zapad, zaclo to hodne pulzovat. na start velka posekana louka, prijemna plaz. na vode pri tomhle smeru pouzitelnej v podstate jen pruh sirokej jak louka na brehu.
    parkoviste 2e/h, 20e/den. spani zakazany, ale toleruje se prej.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: to je "mordor is comming":)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: to neni labutak!
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Děkuji všem
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    MIXXX: jinak pouzitelnej smer je SZ nebo JV, cistej zapad jde pres kopec nad Strizovicema a je to totalne deravy. To by pak bylo lepsi startovat na druhy strane rybnika, ale tam je to dost zarostly a koprivy included:)
    ADIK
    ADIK --- ---
    MIXXX: projedes Strizovicema a hned za vesnici odbocka do prava na louku a dojedes k vode. Pred mesicem to tam bylo dost podmaceny a na dvou mistech rozbahneny minimalne na suv. Nevim jak to bude ted, mozna uz prsi min.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MIXXX: jih, cca uprostred (lehce na zapad) je tam takova sekana louka na parking. Byl sem tam jen parkrat, smery vetru si nepamatuju (myslim ze zapad), ale poznas podle vrstevnic a lesa, lita se tam myslim jen na jeden hlavni, ostatni sou rozbity

Zeptej se id Radak, je to jeho homespot
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Prosím, má někdo info, kde se typicky startuje na Labuti u Myštic?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    STARDAY: ech, to jsou svině. díky za upozornění. už jsem jim však zaplůatil za zavazadlo, tak uvidíme
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    PRDELOID: bacha na to, ze smartwings kite povazujou za sportovni vybaveni a chtej za nej priplatek a objednat jeho prepravu predem, stejne jako treba u kola. tvuj plan muze vyjit, jen je treba vedet, ze riskujes. (riskovali jsme takhle detsky kola zabaleny v normalnim kufru, protoze jsme skrti:)) https://www.smartwings.com/nestandardni-predmety/
    jo a na lince ne vzdy vedi, co rikaji a ruceni za to je 0
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADAM_SKIN: jj čt-po celý severní německo bude bomba:) jinak blíž na ten západ asi lepší Partwitzer, ale osobně jsem tam ještě nebyl, možná tu někdo má zkušenost. každopádně na čt bych tam nespolehal, spíš sobota...
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam