• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    ADIK: byl sem v sobotu na Barwalder see. dokud to byl JZ docela to slo, jak se vitr stocil vic na zapad, zaclo to hodne pulzovat. na start velka posekana louka, prijemna plaz. na vode pri tomhle smeru pouzitelnej v podstate jen pruh sirokej jak louka na brehu.
    parkoviste 2e/h, 20e/den. spani zakazany, ale toleruje se prej.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: to je "mordor is comming":)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: to neni labutak!
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Děkuji všem
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    MIXXX: jinak pouzitelnej smer je SZ nebo JV, cistej zapad jde pres kopec nad Strizovicema a je to totalne deravy. To by pak bylo lepsi startovat na druhy strane rybnika, ale tam je to dost zarostly a koprivy included:)
    ADIK
    ADIK --- ---
    MIXXX: projedes Strizovicema a hned za vesnici odbocka do prava na louku a dojedes k vode. Pred mesicem to tam bylo dost podmaceny a na dvou mistech rozbahneny minimalne na suv. Nevim jak to bude ted, mozna uz prsi min.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MIXXX: jih, cca uprostred (lehce na zapad) je tam takova sekana louka na parking. Byl sem tam jen parkrat, smery vetru si nepamatuju (myslim ze zapad), ale poznas podle vrstevnic a lesa, lita se tam myslim jen na jeden hlavni, ostatni sou rozbity

Zeptej se id Radak, je to jeho homespot
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Prosím, má někdo info, kde se typicky startuje na Labuti u Myštic?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    STARDAY: ech, to jsou svině. díky za upozornění. už jsem jim však zaplůatil za zavazadlo, tak uvidíme
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    PRDELOID: bacha na to, ze smartwings kite povazujou za sportovni vybaveni a chtej za nej priplatek a objednat jeho prepravu predem, stejne jako treba u kola. tvuj plan muze vyjit, jen je treba vedet, ze riskujes. (riskovali jsme takhle detsky kola zabaleny v normalnim kufru, protoze jsme skrti:)) https://www.smartwings.com/nestandardni-predmety/
    jo a na lince ne vzdy vedi, co rikaji a ruceni za to je 0
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADAM_SKIN: jj čt-po celý severní německo bude bomba:) jinak blíž na ten západ asi lepší Partwitzer, ale osobně jsem tam ještě nebyl, možná tu někdo má zkušenost. každopádně na čt bych tam nespolehal, spíš sobota...
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jo!
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    ADIK: asi ve stredu vecer odjezd. na Ctvrtek tam vidim sanci na vitr, . JZ, Zapad...mas nakej jinej tip v okoli? jedem s non-kite partou na Halbendorfer see na weekend, hledam opravdickou zabavu pobliz :)
    ja vim, mel bych jet radsi na Rujanu. koncem tejdne tam asi bude krasnej vitr, co?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    VIRUS31: dík, ale zjistil jsem, že snad standardní kite bag by měl být v pohodě jako normální zavazadlo. Teď jsem volal na Smartwings a potvrdili, že do 150cm a 23 kg je to bez příplatku.

Tak a teď tedy zbývá vyřešit kruciální otázku, najde se tu někdo, kdo mi půjčí kite bag za trocha toho lidského pálení či jinak? Ano vím, jsem jen čirý sociální pyj.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    PRDELOID: zkus napsat do skisurf.cz, jestli by neumeli pomoct.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Jo a 150cm neni normalni zavazadlo, neprojde to pasama, takze to po odbaveni a zaplaceni musis dovyzt do nadrozmernejch.

Do normalnich se vejdes jen se split boardem
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PRDELOID: co jsem zazil, byly vzdycky dva rozmery, nadmerny do 150cm a snad 25kg a pak jeste vetsi, to sem nikdy neresil

Plati se vetsinou na letisti, i kdyz beres cestovku, jednosmerna cca 1500kc.

Detaily v terms&conditions aerolinek
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Přátelé, poradíte mi, jak je to s kite bagem? Smartwings píše, že se dá přepravovat zavazadlo o rozměru 250cm (součet tří stran) , přičemž nejdelší strana má být maximálně 150cm. Do toho se kite bag vejde ne? Takže se to odbaví jako normální zavazadlo, je to tak?
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADAM_SKIN: kdy chces jet? Na predpovedi toho moc neni. Jezdi se tam na jizni smery, zapadni vitr je tam rodeo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam