• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Asi dobry, za 15K mi to prijde drahy, chtel jsem to pro kamarada ;) Ja kupoval za 15K pred 3,5rokama 12m V3, takze jsem cekal asi min ;)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: rok nevim, je to V3, cena 15k. můžu ti dát kontakt jestli máš zájem a zeptáš se sám.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: cena a rok?
    ADIK
    ADIK --- ---
    Nechce někdo Ozone Summit 8m?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    jeste z lonska posledni kousek
    tohle uz je takova rychlovka jsem se toho chtel uz zbavit kdyz venku chumeli a od zitra uz se vypada bude jezdit.
    Teda jeste me musi prestat bolet noha jinak prvni session nemam sanci..

Cesky SNK Flying
    https://www.youtube.com/watch?v=I01OHIWTYWU
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Ja mam mini 2 urcite do dvojky jednicku nebrat. Mel jsem Aira ten je super. Ale Mini2 ma uz lepsi ridici signal a nevypada dron control ani obraz coz se u air2 stavalo.
    ten mini nezvlada tak silnej vitr jako air. takze na low wind do 10ms pouzitelny pak uz to bere vitr a nesmis litat downwind nad vodu nebo nad rokli ;-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    CTIRY: mam Mavic pro 2 a Protek 35, kterym jsem v Tynci narval kite a pretrhl mu snury. :D Mavic mini do batohu na snowkite asi lepsi... Kdybych neco ted kupoval, tak protoze mavic pro 3 stoji nesmysl, koupil bych Air 2S.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Borci, jaký máte drony? Zvažuju DJI Mavic mini...? Nebo je sledování většim dronem na kitu použitelný? Za rady díky
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    se teoreticky chystam na snih tak jsem mel z jara restiky v goprocku jsem si zakajtoval alespon na pocitaci

Sunrise snowkiting
    https://www.youtube.com/watch?v=oevAEtxq_HU

a
    SNK start Bernina 2021 leden
    https://www.youtube.com/watch?v=x7yDDOC61Rw

a jeste mam asi 2-3 videa rozdelany

tak uz jeste aby nasnezilo
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Radak Nejlepší ever
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: paradne sestrihany
    RADAK
    RADAK --- ---
    Kluci, dlouho jsem sem nic nedal, tak tady z domací zahrádky z víkendu.
    KITEFEST 2021 Panenský Týnec - 16.MČR v landkitingu
    https://youtu.be/C_st7__zkBY
    ADIK
    ADIK --- ---
    na zimu je brzo, ještě jede voda:)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    PRDELOID: jezdim fleece nakrcnik, kterej jsem schopnej vytahnout pod helmu. Jeho hlavni problem ale je mrznouci para z dychani, kdyz to mas i pres bradu / nos. Kukla ma perforaci a timhle nesvarem netrpi.. ted o vikendu jsem ji (windstopper) testoval poprve v mrazu a cajk. Asi teda dobry mit oboje ) • Mysleno na bezny snb jezdeni nebo slapani se splitem (edited).
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PRDELOID: ja mam fleecovej satek. Paru upoustim podpazdim
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    čau poraďte, chci si pořídit dobrou kuklu na snow, hlavně abych chránil zátylek a šíji která mi vždy ofoukne a stuhne. Rozhoduji se mezi vysokogramážní merino a windstopperem, což je takovej softshell. Myslim si, že vlna zahřeje víc, ale otázka, jestli neprofoukne pak a syntetika zas bude málo prodyšná a může v tom být mokro, což zas taky žádná sláva.
    Máte tip?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    SYPFX: wing mam Duotone Slick. Momentalne jen 6.5, prikoupim k tomu 4 nebo 4.5 na silnejsi vitr. Wingboard jsem objednal Starboard (7'0" ne-carbon verzi) a foil Starboard S hlinik (velky kridlo - 2000).
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    VIRUS31: do jakeho winga pujdes?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Nakonec jsem vzal FZ (ion select 5/4) a vylejzani z nej je ok. Prekvapil me extra prijemnej matros zevnitr.

Btw k cekani na vitr se pridava jeste cekani na matros. Objednaval jsem novej wing board a cekacka na vyrobu je 8 mesicu.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    VIRUS31: Ja mam mystic neopren se zipem zepredu a jsem teda dost spokojenej. To zatekani je fakt minimalni. V oblekani nevidim vubec zadnej problem a u svlekani je to slozitejsi vyndat jednu ruku, ale je to o zvyku akorat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam