• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    PRDELOID: jezdim fleece nakrcnik, kterej jsem schopnej vytahnout pod helmu. Jeho hlavni problem ale je mrznouci para z dychani, kdyz to mas i pres bradu / nos. Kukla ma perforaci a timhle nesvarem netrpi.. ted o vikendu jsem ji (windstopper) testoval poprve v mrazu a cajk. Asi teda dobry mit oboje ) • Mysleno na bezny snb jezdeni nebo slapani se splitem (edited).
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PRDELOID: ja mam fleecovej satek. Paru upoustim podpazdim
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    čau poraďte, chci si pořídit dobrou kuklu na snow, hlavně abych chránil zátylek a šíji která mi vždy ofoukne a stuhne. Rozhoduji se mezi vysokogramážní merino a windstopperem, což je takovej softshell. Myslim si, že vlna zahřeje víc, ale otázka, jestli neprofoukne pak a syntetika zas bude málo prodyšná a může v tom být mokro, což zas taky žádná sláva.
    Máte tip?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    SYPFX: wing mam Duotone Slick. Momentalne jen 6.5, prikoupim k tomu 4 nebo 4.5 na silnejsi vitr. Wingboard jsem objednal Starboard (7'0" ne-carbon verzi) a foil Starboard S hlinik (velky kridlo - 2000).
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    VIRUS31: do jakeho winga pujdes?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Nakonec jsem vzal FZ (ion select 5/4) a vylejzani z nej je ok. Prekvapil me extra prijemnej matros zevnitr.

Btw k cekani na vitr se pridava jeste cekani na matros. Objednaval jsem novej wing board a cekacka na vyrobu je 8 mesicu.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    VIRUS31: Ja mam mystic neopren se zipem zepredu a jsem teda dost spokojenej. To zatekani je fakt minimalni. V oblekani nevidim vubec zadnej problem a u svlekani je to slozitejsi vyndat jednu ruku, ale je to o zvyku akorat..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: no tak backzip asi ok.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    plus pres zimu to nejde bez kukly, rukavic a bud ponozek do pevnyho vazani nebo boticek do padu.
    ale v CZ bych asi spis snowkitoval pres zimu nebo nekam jezl nez se trapit v low windu a sileny kose.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JAKKILLER: podzim / jaro wingfoíl
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: ja jezdim i pres zimu,obcas i kolem nuly a na to bych si backzip nebral.
    Jde o to, ze je to min vody co nabiras a v extremnich teplotach je to znat.
    Navlekani je opruz oproti backzipu a predevsim svlekani, kdy mas zmrzly prsty, to jde tezko.

Takze se musis rozhodnout podle toho v jakych teplotach chces jeste kitovat.
    Vseobecne na jaro, leto podzim mam backzipy a na zimu front zip.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    VIRUS31: to je dobry na surf. lepsi n a paddling a celkove pohyb. na kite lepsi a levnejsi zip na zadech
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    VIRUS31: jestli myslíš ten zipik od krku na rameno tak jo.na tělo je to těsný,leze se do/z toho blbě
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    A jeste jedna k neoprenum samotnym. Mate/zkouseli jste front-zip variantu? Je z toho velkej ojeb vylezat? Ma to nejakej vyraznej benefit?

Cetl jsem po forech, ze je vic na telo, nekomu se z toho hur leze.
    BIGI
    BIGI --- ---
    VIRUS31: Objednaval jsem vicekrat z you-love-it (do uk) - nikdy zadny problem jenom jim to 2x trvalo dyl to poslat (reapektive IONu) a customer service odpovida ale pomalu
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: objedanaval jsem z surfpirates.de • you-love-it.eu •
    oboji no problem, jsou to nemecky shopy, do Holandska mi to dorucili uplne bez problemu.
    do CZ urcite taky.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Objednavali jste nekdy ze surfpirates.de • you-love-it.eu • surfkeppler.de? Pokud jo.. bylo to ok?

V CR se ztencila nabidka zimnich neoprenu v moji velikosti a tihle vypadaji, ze maji jeste neco skladem.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: podle me se za posledni rok dost zlepsil a je radost se divat jak ma ty skoky absolutne pod kontrolou a je s kitem szitej. v soucasny dobe nevim o nikom lepsim a je super, ze prichazi s novyma trikama a posouva tenhle sport o level vys
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: jj akorat se mi nelibilo, ze ve finale nebylo videt jaky skok jak ohodnotili. bylo by napinavejsi videt prubezny vysledky jak pri jinych sportech
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: jo tohle je ten trik kterym to vyhral.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam