• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    CHARVYBURGER: nechces 2 roky stary Fone bandit 12 s malou opravou a s 1 rok starym barem? kdyztak mi pisni SZ, je to lehce nad tvuj rozsah. Pisu nez to hodim na bazar.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    ADIK: Je mi to asi jedno. Mel jsem jeden kus a byl v pohode. Klidne si vezmu cokoliv jinyho. Moc draku jsem neozkousel, tak i proto se ptam, co by se dalo sehnat za 12-15k komplet.
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: opravdu chceš rrd? jedinej argument proč si lidi kupují rrd je cena, jinak to všichni haní. (kromě těch co ho už mají samozřejmě:))
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    SOTEKCZ: Hele nic moc nechci. Svezu se párkrát za rok, občas na sněhu, občas ve vodě. Moc toho neumim, ale jezdim s drakem už nějakej pátek, asi nejsem úplnej rookie. Chci si v klidu rekreačně zajezdit, dal bych tak 12-15 za komplet. Když se mi bude fakt líbit i o trošku víc. Předpokládám že už bude nějakej rok mít za sebou. Koukal jsem jaký 12 můžu teď sehnat. Ten RRD je z Karlína a minulej dost vydržel. Jen je bez baru.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CHARVYBURGER: Kupovat draka bez vyzkouseni je celkem odvaha :) Jinak obsession jsem zkousel, ale na muj vkus to ma jako vetsina RRD brutalni tah na baru coz mi hrozne vadilo.. Skakal ale docela pekne. Osobne bych sel spis do jistoty typu REBEL, ale taky dost zalezi co od toho ocekavas.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Premejslim o foukacce na leto. Mel jsem RRD Passion 9m, bylo to na me maly. Co RRD Obsession MK8 12m nebo ted vidim jeste v nemecku Harlem PRO V2 12m? Znate je nekdo? Diky za rady!
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    takhle brzký zahájení sezony ještě nepamatuju. doufám, že to vydrží!
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Asi dobry, za 15K mi to prijde drahy, chtel jsem to pro kamarada ;) Ja kupoval za 15K pred 3,5rokama 12m V3, takze jsem cekal asi min ;)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: rok nevim, je to V3, cena 15k. můžu ti dát kontakt jestli máš zájem a zeptáš se sám.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: cena a rok?
    ADIK
    ADIK --- ---
    Nechce někdo Ozone Summit 8m?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    jeste z lonska posledni kousek
    tohle uz je takova rychlovka jsem se toho chtel uz zbavit kdyz venku chumeli a od zitra uz se vypada bude jezdit.
    Teda jeste me musi prestat bolet noha jinak prvni session nemam sanci..

Cesky SNK Flying
    https://www.youtube.com/watch?v=I01OHIWTYWU
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Ja mam mini 2 urcite do dvojky jednicku nebrat. Mel jsem Aira ten je super. Ale Mini2 ma uz lepsi ridici signal a nevypada dron control ani obraz coz se u air2 stavalo.
    ten mini nezvlada tak silnej vitr jako air. takze na low wind do 10ms pouzitelny pak uz to bere vitr a nesmis litat downwind nad vodu nebo nad rokli ;-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    CTIRY: mam Mavic pro 2 a Protek 35, kterym jsem v Tynci narval kite a pretrhl mu snury. :D Mavic mini do batohu na snowkite asi lepsi... Kdybych neco ted kupoval, tak protoze mavic pro 3 stoji nesmysl, koupil bych Air 2S.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Borci, jaký máte drony? Zvažuju DJI Mavic mini...? Nebo je sledování většim dronem na kitu použitelný? Za rady díky
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    se teoreticky chystam na snih tak jsem mel z jara restiky v goprocku jsem si zakajtoval alespon na pocitaci

Sunrise snowkiting
    https://www.youtube.com/watch?v=oevAEtxq_HU

a
    SNK start Bernina 2021 leden
    https://www.youtube.com/watch?v=x7yDDOC61Rw

a jeste mam asi 2-3 videa rozdelany

tak uz jeste aby nasnezilo
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Radak Nejlepší ever
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam