• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    ADIK
    ADIK --- ---
    CTIRY: kde to? sníh vypadá dost unaveně, ale alespoň ho je dost
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: jj...moc se tý bílý tmě nechtělo pryč a roztrhalo se to snad až ve tři, pak super. akorát teda sníh bída, jak stav, tak množství. dost jsem si dojebal prkno.:(
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: jsi byl vcera odpo? to vypadalo moc dobre.
    ADIK
    ADIK --- ---
    ty různě rozházený balíky na Moldavě mě dooost těší :)))

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ahoj, neválí se někomu doma pětišnůrový bar?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: U toho RRD je to fakt extrem, to taha i kdyz to mas na nejmin ;)
    ADIK
    ADIK --- ---
    Ja si teda vsechny kity vazu na uchu na posledni pozici abych mel co nejmensi tah baru. Nekdo to ma rad, ze vic citi jak se drak chova. Ja to citim i kdyz mi to nerve ruce. Treba starej Edge taky slusne tahal i na posledni pozici a ja si z toho akorat namohl loket co se pak tahlo temer rok.:(
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JAKKILLER: switchblade je jeste sranda, ale takova cabrinha contra ti dokaze po tejdnu jezdeni zdvojnasobit obvody bicaku :-)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    CTIRY: a to mi teda pripada, ze Cabrihny taky hodne tahaj, teda aspon Switchblade.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    CHARVYBURGER: Hele taky jsem to tak mel. Cekal jsem na bazar na jednoho draka v podobnym cenovym rozmezi. A jako dycky, nakonec to zacnes casem resit od znova. Lepsi nez hledat jednoho draka je zacit hledat dva. Ja poridil RRD 13 Obsession 13,5m, moje vaha 105kg. 7 dni na snehu a vedel jsem, ze potrebuju jeste mensiho kamose. RRD sel pryc a koupil jsem 10m a 14m Cabrinhu 2014 s 2019 barem za 21k. Jen potvrzuju ze RRD mel tah na baru a bar mi nevyhovoval. Konce jsou jakoby do oblouku a bolely me z toho ruce. Cabrinha v pohode.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    CHARVYBURGER: ja jsem Duotone a Core boy.
    Zalezi jak jezdis, co te bavi.
    Ale asi nejlepsi univerzalni/freeride kite na kterej jsem kdy sahnul je XR.
    Nese jak blazen a vetrnej rozsah nesmysl. Mam 8m a jezdil jsem s tim od 18uzlu do 40/50 bourky.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    JAKKILLER: okej, diky. Necham tyhle dva bejt a budu to chvili sledovat, co se objevi. Mas nejakej osobni tip?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Co se týče Harlemu, znám majitele ty značky. Jsou to dobrý kluci a snazej se, ale já osobně bych si to asi nekoupil. Učil jsem ve škole která měla Harlem Go, kterej udělali podle Rebela, Pro je víc agresivní verze s menším větrným rozsahem.
    Kvalita těch kitu je skvělá, jen to Go co jsem na něm učil mě nebavilo.
    RADAK
    RADAK --- ---
    CHARVYBURGER: nechces 2 roky stary Fone bandit 12 s malou opravou a s 1 rok starym barem? kdyztak mi pisni SZ, je to lehce nad tvuj rozsah. Pisu nez to hodim na bazar.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    ADIK: Je mi to asi jedno. Mel jsem jeden kus a byl v pohode. Klidne si vezmu cokoliv jinyho. Moc draku jsem neozkousel, tak i proto se ptam, co by se dalo sehnat za 12-15k komplet.
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: opravdu chceš rrd? jedinej argument proč si lidi kupují rrd je cena, jinak to všichni haní. (kromě těch co ho už mají samozřejmě:))
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    SOTEKCZ: Hele nic moc nechci. Svezu se párkrát za rok, občas na sněhu, občas ve vodě. Moc toho neumim, ale jezdim s drakem už nějakej pátek, asi nejsem úplnej rookie. Chci si v klidu rekreačně zajezdit, dal bych tak 12-15 za komplet. Když se mi bude fakt líbit i o trošku víc. Předpokládám že už bude nějakej rok mít za sebou. Koukal jsem jaký 12 můžu teď sehnat. Ten RRD je z Karlína a minulej dost vydržel. Jen je bez baru.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CHARVYBURGER: Kupovat draka bez vyzkouseni je celkem odvaha :) Jinak obsession jsem zkousel, ale na muj vkus to ma jako vetsina RRD brutalni tah na baru coz mi hrozne vadilo.. Skakal ale docela pekne. Osobne bych sel spis do jistoty typu REBEL, ale taky dost zalezi co od toho ocekavas.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Premejslim o foukacce na leto. Mel jsem RRD Passion 9m, bylo to na me maly. Co RRD Obsession MK8 12m nebo ted vidim jeste v nemecku Harlem PRO V2 12m? Znate je nekdo? Diky za rady!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam