• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PRDELOID: Je to jak píše ADIK, dej si na mapách polní letiště Jestřábí v Krkonoších. Parking hned u spotu v dolní části u hřbitova(nahoru se teď vyjet nedá)..
    ADIK
    ADIK --- ---
    PRDELOID: na letisti a v okoli...jezditelnej je tam jenom jih jinak je tam vitr peklo
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SOTEKCZ: kdepak to tam je, píchneš mi špendlík, prosím?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Víkendový poježdění v Jestřábí v Krkonoších taky TOP.. Docela zábavnej spot na svou velikost, jak je velká část ve svahu..

ADIK
    ADIK --- ---
    tohle neomrzi :)

ADIK
    ADIK --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    je to dobrý, za ty dva roky covidu se tu nic nezměnilo, nemá co :)

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Vzpominka na CPT.

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Zrovna se vracime z Abertam a snih tam je, ale vitr byl prisernej.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    CHARVYBURGER: Koukam tedka odpoledne a jsou tam pekny lysyny, takze asi nic no...

CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    SHEFIK: to je moc daleko od Varu…
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CHARVYBURGER: A je tam sníh?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    CHARVYBURGER: zeptal bych se nejdriv co si mysli o moldave putin .)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Co si myslite o sobote na Moldave? Jet tak 11-16h? Zvazuju jestli jet kdyz jsou tam dopoledne poryvy 12-15ms...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    jako lepsi abych neznel nejak nabubrele - chtel jsem tim rict ze v nedeli bylo vic slunka a bez slunicka nejsou tak pekne fotky a videa
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ze soboty videjko a z nedele je jeste lepsi
    ale to musim jeste dodelat

Snowkitingova Sklizen 2022 day1
    https://www.youtube.com/watch?v=uQSXvCN1sIk
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: porovnavat jde vsechno ze jo:) ja myslel, ze porovnavame stejnou konstrukci draka. Za je u HL super ta moznost volby otevrena/uzavrena. Jak uz jsem psal, v cechach mi prijde lepsi jezdit uzavrenku ktera lip pobira poryvy a vetsinou na tech nasich mikro spotech neni clovek sam, takze to muze prip. nejaky kolega pristat. Do Norska ho urcite prevazj na 5-linu/otevrenku prave kuli vetsi samostatnosti pri pristavani.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Ty ho furt mas? :D U toho Psycha 4 zalezi na vellikosti, ale jestli te dokaze nejakej drak poradne ztrestat, tak je to rozhodne psycho :D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Proc by se to nedalo porovnavat? Vyuziti to ma stejny ne, jde o pocit z jizdy a jak konfortne se s tim lita. Za me treba zrovna ta uzavrena komora je na snih spis minus nez plus. Kdyz jezdis a prijde mordor clovek to pak sam slozite pristava a je problem si i nekde sednout a dat si pivo a svacu, protoze drak se porad sam restartuje.. To je za me nejvetsi plus u summita, protoze odstrel na harmoniku je genialni. Jen skoda, ze to je 5ta lajna a kvuli ni je drak vecne zamotanej.

Jinak, ale nevidim v nicem zasadni pokrok, kterej by predcill 10let starej model FS S3 :) Nejvetsi minus u S3 vidim v tom, ze clovek uz musi trochu znat jak se ty draci chovaj a mit to trochu v ruce. Pro klasicky "mavace" je pak nepochopitelny, ze je ve slabym vetru nesmysl s drakem litat nahoru dolu, ale jen ho spravne drzet v okne a pracovat s barem a mensimi pohyby. Ne kazdymu to sedne a Summit je urcite vic blbuvzdornej :D
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: ok, tak si to možná pletu se speed 4.
    Nemůžeš přece porovnávat FS S3 se Summitem, resp. uzavřenou a otevřenou komoru... pak záleží co porovnáváš, třeba start a přistání, tak tam je to jasný že jo:)
    Každopádně já jsem naopak přesedlal na uzavřenou komoru, přestože na vodu mám foukačky. Hlavně z důvodu českých poryvových větrů a zatim si to nemůžu vynachválit. Ty kopance co jsem dostával od otevřenky, tak o těch se mi teď už jenom zdá ve špatných snech:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam