• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: musely být krásný vlny dneska na moři! :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Dnesni valledorie. Foukalo v zakladu kolem 10m/s, litaly se 6-8m. Moc lidem se do more nechtelo, jen par kiteru z mistniho parkingu davalo 20m vejsky polety na rece.

Rodina a pivo me premluvilo na fandeni, ale zejtra busak pokracuje, tak se snad dokopu na more aspon na hodku, trochu se proplachnout

ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: byli jsme letos jenom dva týdny, takže hlavně sever, max Oristano, níž to nedávalo časově smysl. Laguna ve Valledorii je pěkná, když dost fouká, tak se dá skákat přes to křoví ve vodě.:) akorát tam nesmí být víc jak 10 kitů jak je to maličký. Teď tam bude dva dny pěknej fičák no, na malý prádlo.
    Na vlny doporučuju kousek výš Rena Majore (první fotka) nebo Porto Ferro, Mari Ermi (5. fotka)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: kde ste vsude byli? My sme uz druhej tejden ve valledorii, pred chvili sem balil draka na plazi. Zejtra prej celej den mega ficak, uz se ani netesim :)

Kdyby nebyly deti na krku, aspon 20 min jezdeni se tu da skoro kazdej den kolem 4-5ty, spot super.
    ADIK
    ADIK --- ---
    Pár cvaků z letošní Sardinie.
    Vítr nám docela přál, i když jsme za ním museli klasicky dost jezdit. Bohužel stejně jako dneska snad všude se tam díky velkýmu zájmu zpřísňují zákazy stání obytek u pláží.

VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JAKKILLER: ponozky zajimavy, mrknu. S rukavicema to mam podobne - krab.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: Ja pouzivam v zime palcaky, prijdou mi lepsi nez prstovy, trva to dyl nez prestanes citit prsty.
    Na nohy mam 6mm neopren ponozky (nemam rad tvrdou podrazku).
    Pokud je k nule tak na vode vydrzis stejne maximalne asi hodinu, mozna hodinu a pul.
    Vydrzis dyl pokud rychle mavas volnou rukou, potrebujes ty prsty prokrvit.
    Kdyby to nebylo kvuli tem prstum, tak vydrzis dyl.
    Pokud si ale chces dat mezipauzu pak tu mikinu vrele doporucuju.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JAKKILLER: Mam semidry FZ 5/4, v nem je teplo. Kdyz davam pauzy, je pocitove chladneji. Na boty (6/5) a rukavice (4/2) jsem zvedavej, zatim jezdim bez. Mas nejakej trik, jak v pripade rukou/nohou pomoct teplu?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: ja to pouzival pri instruktorovani pokud jsem nejezdil a jen stal.
    Ta mikina je super, hodne pomuze predevsim proti windchillu, na jezdeni nevim.
    Prijde mi, ze je to moc tlusty IMHO kdyz jsi na vode tak by ti zima bejt nemela protoze se hybes takze staci jen neopren.
    Jezdil jsem na vode kdyz snezilo a mrzlo v 5/3 a s teplotou tela jsem problem nikdy nemel.
    Prsty na rukou a nohou jsou problem.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Kombo teplej neopren + neopren mikina, pouzivate nekdo? Drzi to vic teplo ve vetru v chladnejsim pocasi?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Teď Cold Hawaii games... Livestream je teda shit.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Ted v nedeli.. u nas na placku (Sec) bude funet zapad. To nebyva dobry a vymejslim zalohu – Rozkos – je tam zapadni vitr ok?
    Startovaci plochu nepotrebuju, mam wing/foil.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: jj, bohuzel na to dneska nemam cas, tak to zkouknu ze zaznamu. ps: nechci vedet kdo vyhraje :))
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: dneska teda ta zajimava cast.
    ADIK
    ADIK --- ---
    jede se Tatajubafest

🔴 LIVE: TatajubaFest Big Air Kitesurfing Competition | Powered by Alchymist
    https://www.youtube.com/watch?v=7G8rRuGxCB0
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    BANANABOY: jezdim
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    VIRUS31: A ty jezdis s wingem ?
    ADIK
    ADIK --- ---
    VIRUS31: to ti nevim, zadny wing jsem tam nevidel. Obecne na Sardinii jich moc videt nebylo, to v CR na rybniku je jich vic.:)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ADIK: by me zajimalo, jestli tam (nebo i jinde) windsurfari hazou do jednoho pytle kite i wing nebo wing mezi sebe pustej.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: no my letos asi naposled, pac malej pude do skoly pristi rok a v sezone tam urcite nepojedem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam