• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: jj peknej strih, jsi sikovnej :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    borci, dlouho jsem tu nebyl. S dovolením si sem odložím 4 roky starý výlet na Tobago. Stejnáč střihnul něco z Norska, tak jsem mu to pochválil a on že: heleď a dlouho jsem neviděl žádné video od tebe. Tak jsem se zastyděl a otevřel mrtě dlouho rozdělaný projekt, hecnul se a dokončil to.

Sorry, není to úplně akcí nabité kitové video, spíš takový "objektiv". Chtěl jsem zkusit jiný formát videa, tak snad neurazí. Btw. jsou tam různé easter eggy, kdo najde všchny, tak má u mě panáka na spotu!

Kitetrip to Tobago
    https://youtu.be/RjnGEJt45JM?si=xz1iI5UwY8Pmfc7B
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: to je přísný edit. to už jsem někde viděl. heheh. :D
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Jojo. Nechtelo se mi slapat Moldavu ;)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    CTIRY: hezký! Kdes byl Výsluní?
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Dneska to slo. Vitr trochu masakr a prkno obcas stop&go a kotrmelec, takze rychle vystavenej. Jinak mistama vyfoukano, takze az to utaje, tak tyhle mista budou uplne holy. Chce to jeste dalsich 20cm ;)

K4STAN
    K4STAN --- ---
    Ja mam peaka4 8m a 13m a mam vahu okolo 95kg ( ted vypapany na 100kg ). Je to super kombinace ( pozuivam na snowkite lyze a na MTB landkite) . Tech 13m uzivim mnohem vice na tom MTB, na lyzich, kde je mensi odpor casto staci tech 8m. Ale zatim mam malo zkusenosti v horach. Kdyz se chces vytahnout do kopce mozna se ta 13m uzivi casteji.
    Idealne bych chtel jeste peaka 5m nebo 6m. TEch 8m mi prijde ze nad 25-30 uzlu uz nelita moc dobre.

Jinak mi peak prijde do CR super. Sam nastartujes , sam zbalis, je bezpecny, dobre zere poryvy ( nezazil jsem v CR stabilni vitr). Na skialpy uplne super kombinace z tech par zkusenosti co mam....

Ale mozna to vyplyva z toho ze mam nulove zkusenosti s komorou- mam jen foukacky a tenhle singleskin...
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: komora je nejlepsi investice :) a s vetsinou dnesnich komor se da jezdit na vode (uzavrenky)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: pro me to není do Čech. Rozhodla teda cena protože jezdím na foukackach a tohle je jen doplněk. Do komory se mi investovat nechce.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: mám zkušenosti s Peak4 13m. Je to super low wind drak, letí v ničem, dobře točí, dobře nosí. S menšíma osobní zkušenost nemám - nenašel jsem nikdy důvod lítat nestabilní singl skin když můžu jezdit stabilní komoru.:) single skin je dobrý do hor kvůli jeho transportním rozměrům/váze a přistavatelnosti, ale na normální ježdění bych ho nechtěl. a do čech už vůbec ne :)))
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Cau, mate nekdo zkusenosti s Peakem?
    Poridil jsem si Peak4 8m a premyslim v jakym vetrnym rozsahu mi bude stacit(snowkite).
    Mam kolem 90kg, LEI litam 10m 15-30uzlu a nad to 8m na vode.
    Cetl jsem ze tyhle single skiny jsou super v low windu.
    Zatim jsem ho jen na zkusenou zvednul na plazi asi v 20uzlech a tahnul dobre.
    Resim jestli si jeste poridit vetsi nebo neni treba.
    ADIK
    ADIK --- ---
    A Chorvatsko dva týdny zpět

Kitesurfing Ližnjan 9/23
    https://www.youtube.com/watch?v=w-0Gih3QNpE
    ADIK
    ADIK --- ---
    Rozkoš dnes
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: pockej na ctvrtek, to pojede vsude ;)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Naka voda zejtra z prahy a brzkej navrat?
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: krásně bylo
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Dneska jelo slušně Dářko a v pondělí to vypadá na jižní Rozkoš.

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: na Lo Stagnone od 2019 povinnou helmu a vestu, protože tam předchozí sezónu bylo několik smrťáků. Vesty prej kvůli tomu, že tam někdo dostal infarkt na vodě a jako příčina úmrtí bylo utopení..
    Údajně to tam kontrolovali policajti a za nedodržení tisíc € pokuta. Jestli to platí ještě teď netuším, už jsem tam od té doby nebyl.

A všude je to o majitelích, jejich prostor, jejich pravidla. Je to jak se vším na tomhle světě
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: vesty na Sicilii? Vzdyt tam je to melcina... na Nechra je to o majiteli louky/kempu, kterej z toho chce vytriskat akorat prachy.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADAM_SKIN: je to prý kvůli identifikací, kdyby se stala nějaká škodní událost, každej má svoje číslo a registraci.
    Jinak povinný helmy a vesty třeba na Sicílii a členství se platí taky na pár spotech. Z doslechu vím, že prej třeba na Nechranice, když chceš startovat z kempu.
    Mě to nijak neomezuje a individualitu nebo módu při ježdění neřeším. Líbí se mi tu, jsem tu rychle a je tu i celkem slušnej vítr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam