• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    JANQ
    JANQ --- ---
    to je jeste detail toho vraku lode,ktera je tak cca 50m od plaze....

NEPH04
    NEPH04 --- ---
    JANQ: ja cetl... "kritiku nesnesu" :))) asi sem se prehlidl.. ta lod dobra...
    ale uvital bych mozna jeste nejakej postproces
    JANQ
    JANQ --- ---
    ta s rodinkou je orez.....v orig size tam je vic nebe a vic plaze...takhle to je hezci
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    JANQ:
    JANQ: jop vidim tu vytku stejnej soubor fotografii stejnej ramecek ale jinej format ???
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FINSON: jop to je ono (a nemusi to bejt special pro me.. :)

JANQ: debre dobre.... :)

JANQ: jee ty mas takhle rodinku uz jo ty se maaaaaaaas :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZABIAS: OK, je fakt, žes napsal něco o tom, že amatéři fotografii taky něco dali. Tu tvoji fotku už nehodlám rozebírat, napsal jsem k tomu dost.

ZABIAS: Co jsem dal já? Na tohle paměť nemáš? Smůla, nemám na swebu moc místa, už jsem to smázl. Ale jestli budu mít čas a náladu, něco přes víkend nafotím - speciálně pro tebe.
    JANQ
    JANQ --- ---
    a zbytecek rodinky na stejne dovolene,viz nize...

JANQ
    JANQ --- ---
    Tady jedna z dovolene Fuerteventura 2003....kritiku snesu:)

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    BUBLINATOR: čí? jj to je presne ono takhle pls vsechny dik moc :)
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    už vím co sem chtěl napsat!!;) já že jen mi trošku vadil ta negativní antiamatérská reakce na tu fotku krásný holky ve svatebnim
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FINSON: zmrseny barvy jo ... nekomu se to libi nekomu ne...
    jinac cos dal ty? :)

viz:
    GROK:
    ZABIAS:

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FINSON: HELE NA TO SI PAMATUJU A STOJIM SI ZA SVYM (I KDYZ FOTKA VZNIKLA KDYZ SEM JESTE NEODMATUROVAL....) ale hlavni co sem teda psal bylo to o ceske fotografii a postoji amateru v ni ? to si nepamatujes?
    to je oc tui jde a ne o to ze ste me vyprudily nejakou vetvickou o kterou tam vazne nejde (mimo to nebyla jedna zejo on dav v lese nevyfotis jinak nez ze nekdo ma nejakou vetev az hlavou....)

BUBLINATOR: sry diky za prispevky ale tadle je moc velka prosim smaz ji sam a nahrad jinou mensi (pokud mozno samo stejnou)
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZABIAS: Pamatuju si ve zkratce tohle:
    Dals sem několik fotek se základníma kompozičníma chybama a strašlivě zmršenýma barvama ve fotoshopu. Na jednu z těch největších chyb jsem tě upozornil, na což jsi reagoval prohlášením, že tobě to nevadí, že v tom frmolu se to nedalo vychytat a že ta fotka je dobrá, že my ostatní jsme amatéři, co tomu nerozumí a ať ukážeme něco svýho.
    Naprosto logicky jsem z toho vyvodil, co jsem napsal dneska (dal bych sem odkaz, ale už jsi ten můj příspěvek smazal), navíc jsi tuhle dedukci zcela bezdůvodně označil za blud.

Pokud jde o shazování jiných a sebeukájení, zkus se zamyslet, kdo zde používá výrazivo jako trepes pitchoviny, bludy, vite houby, mate plnou drzku kecu atp.
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    neco sem chtel napsat asi chytrého nebo něco bohužel nevzpomenu si ale ten obrázek sem asi dám stejně a taky nevím co mám napsat abyste s nim dělali ale chci aby se líbil;)
    CNV
    CNV --- ---
    ZABIAS: Jelikož jsem profesionální logopedka, tak rozdíl mezi ftipně a vtipně znám. Je to jedna z méně obvyklých paralálií. Stav se v poradně, něco s tím určitě uděláme :)

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Dnes mam vystavu mejch ujetin je to soukroma ne moje akce ale pote ji budu vystavovat nekde verejne samozrejme vas vsechny pozvu tady mala ukazka:

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FINSON: zaverem tedy... muj nazor na profiky a ametery si tedy pamatujes spatne.... vetu kterou sem se shodil si spatne pochopil (tudis ja ji spatne napsal...)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FINSON: nebyl, dks

FINSON: jako neurazej se ale sme se o tom fakt bavily a nebavi me se opakovat kor kdyz to jeste musim psat :) nejaky shodil neshodil fakt nechapu jako na co si tu hrajou? jinac sem slysel nazor ze o tomhle je presne nyx shodit ostatni sebe ukojit .... ale neni to zas tak pravda par klubu je tady kvalitnich ktery na todle nejedou ...sory
    FINSON
    FINSON --- ---
    Btw. v nadpisu ankety je hrubka - správně je zúčastnit se - to asi nebyl záměr, že?
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZABIAS: Právě proto, že si tvůj názor dobře pamatuju, jsem tě chtěl požádat, abys ty moje bludy vyvrátil, ale shodil ses sám v tom samém příspěvku (zkratka vite houby a kecu mate plnou drzku), proto už to dál nebudeme rozebírat, opravdu to nemá cenu.

Takže si ty naše ftipné pitchoviny pěkně promaž a já jdu zase prudit jinam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam